Rekrutteringsfirma

Frontendudvikler til Konsolidator A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

For vores kunde, Konsolidator A/S i Søborg, søger vi en dygtig frontendudvikler.

Har du et ønske om at arbejde i en virksomhed med et stort internationalt potentiale, og hvor mulighederne for at præge den fremtidige udvikling er særdeles store? Så er du måske Konsolidators kommende udvikler.

Om Konsolidator

Konsolidator® er et cloud-baseret finansielt rapporteringsværktøj til små og mellemstore koncerner, og de  har store ambitioner.

Konsolidator® gik på Nasdaq i maj 2019 med strategi om internationalisering af virksomheden.

Konsolidator er en succes i Danmark, men har nu også vundet kunder i 6 europæiske lande. I 2019 åbnede de kontor i Sverige, og processen er i gang i UK. UK er også det strategiske springbræt til det østlige USA. Derudover har Konsolidator taget de første aktive skridt til at udvikle markedet i Malaysia og Singapore.

Primo 2019 havde Konsolidator 6 ansatte og ved udgangen af 2020 estimeres omkring 30. I efteråret 2020 vil virksomheden flytte ind i nyt domicil.

Jobbet

Du kommer bl.a. til at arbejde med følgende teknologier, som du naturligvis behersker:

  • Angular – Gerne med Ninja-skills 🙂

Bonus:

  • CSS
  • Typescript
  • State management
  • Testing frameworks

De kører med nyeste version af Angular 9, så erfaring med Angular 6+ er nødvendig.

Optimalt set har du en relevant baggrund samt nogle års praktisk erfaring med lignende opgaver.

Din profil

Du skal kunne spænde bredt og være naturligt proaktiv, da du vil have en berøringsflade med både backendudviklere samt bidrage til næsten alle dele af produktet – lige fra kravsspecifikation til udvikling og test. De forventer derfor, at du kan arbejde selvstændigt og tænke i et større perspektiv.

Du ønsker og kan håndtere indflydelse på planlægningen af din egen arbejdsdag og opgaver, så familielivet kan balancere. Desuden vægter du vidensdeling højt, så I sammen videreudvikler kompetencer og produktet bedst muligt.

Hvad tilbyder Konsolidator

Du har mulighed for at komme med på rejsen fra starten, og du vil således blive en hjørnesten i deres udviklingsteam og have stor indflydelse på produktets fremtid.

Hos Konsolidator vil du få stor indflydelse på, hvordan der udvikles. Du vil få indflydelse på valg af teknologier, og du skal ikke bekymre dig om ”gammel” kode, der skal vedligeholdes – det er der nemlig ikke noget af.

Konsolidator er en arbejdsplads, hvor der bliver lyttet til dig og dine ønsker – både de tekniske og de personlige. Du vil opleve en stor grad af frihed under ansvar.

Dine kollegaer er kompetente, og du vil opleve masser af muligheder for sparring på dine opgaver. Det forventes naturligvis, at du er en holdspiller, som vil indgå på lige fod med de øvrige udviklere i udviklingsafdelingen.

Ønsker du at være en del af en succesfuld virksomhed i vækst med store ambitioner, er dette en helt unik mulighed. Du bliver en del af en uformel og stærk organisation, hvor der er højt til loftet, og hvor de deler succeser med hinanden.

Du kan læse mere om Konsolidator her:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Søborg

Lignende jobs

  • UX Researcher med erfaring inden for product disco...

    UX Researcher med erfaring inden for product discovery & design Er du passioneret omkring at forstå brugernes behov og adfærd? Trives du med at arbejde tæt sammen med product teams for at ska..
    • Frontendudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Product & Application Engineer

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potenti..
    • Frontendudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Senior Usability Engineer

    Er du erfaren Usability Engineer og er du interesseret i at bidrage til forbedringen af brugeroplevelsen inden for høreteknologi? Og vil du arbejde i en international virksomhed, som forbedrer livs..
    • Frontendudvikler
    • Smørum
    Få mere info
  • Student Assistant - UX Researcher

    Opportunity About MaerskHaving substantial operations in 130 countries, we work across continents, across cultures and with individuals from all walks of life. This drives our ambition to creat..
    • Frontendudvikler
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
20. august 2024 1