Rekrutteringsfirma

application engineer søges til vejle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

NTI A/S oplever stor efterspørgsel på deres konstruktions- og datahåndteringsprodukter, og derfor søger Randstad på vegne af NTI en kompetent Application Engineer, der kan bidrage til at implementere de bedste produkter og løsninger til NTI ´s kunder indenfor den mekaniske industri.

Din nye hverdag


Som Application Engineer bliver du en del af et ambitiøst og fagligt stærkt team, hvor ordentlighed, nysgerrighed og passion for at give kunderne de optimale løsninger er nøgleordene. Du vil i tæt samarbejde med resten af teamet blive en del af spændende installationsopgaver, hvor du bl.a. skal bidrage med dine evner til at analysere, sortere og migrere data. Med din forståelse for kundernes arbejdsgange og processer evner du at implementere, teste og tilpasse de valgte løsninger. Du bruger dine kompetencer for at skrive og teste koder til at sikre en driftssikker løsning hos kunderne.

Faglige kvalifikationer


- Relevant teknisk uddannelse inden for IT, elektronik, mekanik eller softwareområdet.
- Indsigt i og forståelse for Product Data Management.
- Kendskab til Windows og PC-opsætning.
- Generel interesse for IT.
- Erfaring med databaser og SQL.
- Kendskab til kodning af scipts i f.eks. VB eller Powershell.
- Erfaring med 3D CAD-software, gerne Autodesk-produkter.
- God til at formidle, både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

Personlige kvalifikationer


I rollen som Application Engineer får du en stor berøringsflade med NTI’s kunder, og det er derfor vigtigt, at du er god til kundekontakt og er serviceminded. Du er som person tillidsvækkende og god til at samarbejde både med kunder, leverandører og kolleger. Du skal også kunne arbejde og træffe selvstændige beslutninger, da du får et stort ansvar for leverance af NTI’s løsninger. Endvidere skal du trives med at formulere dig både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

NTI kan bl.a. tilbyde:


- At blive en del af en ambitiøs, dynamisk og succesfuld totalleverandør af løsninger til industri- og byggebranchen med mangeårig erfaring på markedet.
- Vidensdeling på fagligt højt niveau i selskab med mere end 135 medarbejdere i Danmark.
- Det skal være rart og sjovt at gå på arbejde - derfor er der et stort fokus på at have et godt arbejdsmiljø og et kollegialt sammenhold. Medarbejderne bliver motiveret, hørt og set og føler sig godt behandlet.
- En spændende, alsidig hverdag. Du har mulighed for stor personlig udvikling i et dynamisk miljø.
- En konkurrencedygtig løn, sundhedsforsikring, frokostordning og andre personalegoder.

NTI A/S


NTI A/S er en IT-virksomhed med ca. 375 medarbejdere fordelt i Danmark, Sverige, Norge, Island, Holland og Tyskland, hvoraf de 135 sidder i Danmark. NTI A/S er en af Europas største leverandører af løsninger og rådgivning inden for CAD, CAM, GIS, dokumenthåndtering og Facility Management til industri- og byggebranchen. NTI hjælper via rådgivning, sparring, kurser, konsulentbistand og software deres kunder med at blive de bedste og mest effektive inden for deres felt.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus,Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Vejle

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Varde

    Are you an “out of the box” thinker with a development mindset for new methods and .
    • Frontendudvikler
    • Varde
    Få mere info
  • Frontendudvikler (praktik) i Sønderborg

    [xxxxx] leverer innovative aktuatorløsninger, der forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø. Vi er kendt ude i verden for vores høje kvalitet, tek..
    • Frontendudvikler
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Sydjylland

    Er du en erfaren og engageret IT systemkonsulent, der kan arbejde med både drift og implementering af systemer og infrastruktur? Så er du måske den, vi søger til vores team i IT Service.Om stilling..
    • Frontendudvikler
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Blåvand

    Er du en hard-core Frontend-udviklingsentusiast med et skarpt øje for UX/UI-design og funktionalitet? Trives du i et innovativt og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed og konstant udvikling er nøgl..
    • Frontendudvikler
    • Blåvand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1