Webkonsulent til Energiselskab i vækst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J


Har du erfaring indenfor det digitale univers? Så giver vi dig muligheden for at blive en del af en større digital rejse i OK med ansvar for at bidrage til udvikling af digitale kunderejser.

Det går stærkt på det digitale område i OK, og derfor søger vi en alsidig webkonsulent, som bliver en del af et dedikeret team på 15 kollegaer i afdelingen Digital. Sammen har vi ansvaret for OK’s hjemmeside, OK’s apps og selvbetjeningsuniverset ”Min OK”. Vi sætter barren højt og er med helt fremme på den digitale udvikling.

Som webkonsulent bliver det din opgave at drive den digitale udvikling med udgangspunkt i kundernes behov, hvilket blandt andet kommer til udtryk med nye selvbetjeningsfunktioner på Min OK. Specielt på erhvervsmarkedet ser vi muligheder for at fremme den digitale udvikling.

Om stillingen
Som webkonsulent får du ansvar for at opsamle og analysere indsigter fra vores digitale kunder og data om konkurrenter. Samtidig skal du komme med løsningsforslag til forskellige problemstillinger på den digitale kunderejse, og i forlængelse heraf udarbejde wireframes for løsningsforslag.

Du indgår i dagligdagen i et samarbejde med primært afdelingens Digital Service Manager, som har det overordnede ansvar for Min OK. Her vil du få ansvaret for at udtænke nye brugercentrede løsninger på baggrund af analyser og indsigter fra vores kunder, og bruge din viden til at udvikle nye løsninger til vores platforme. Løsningerne vil være henvendt både til vores privat- og erhvervskunder og omhandle både tilpasninger/videreudvikling af eksisterende løsninger samt helt nye.

Eksempler på konkrete opgaver omfatter blandt andet:

  • Sikre de rette parametre til tracking af indsigter
  • Definere, oprette og teste user stories
  • Udtænke og præsentere løsningsforslag for stakeholders
  • Udarbejde og opdatere wireframes
  • Sparre med afdelingens digitale designer for bedste UX
  • Beskrive løsningsforslag for IT-udviklere og opstille acceptkriterier
  • Sparre med IT-udviklere for at sikre de bedste tekniske løsninger
  • Opdatere kunderejser med udgangspunkt i nye indsigter

Om dig:
Vi forestiller os, at du har en bachelor eller kandidatgrad indenfor f.eks. informationsvidenskab, digital konceptudvikling, digital innovation eller anden relevant studieretning.

Samtidig har du allerede flere års erfaring inden for det digitale univers, og gerne inden for digitale selvbetjeningsløsninger. Udgangspunktet er måske konkret erfaring med CMS-systemer, kunderejser, commerce, analytics software, wireframes/mock-ups, user stories. test mv.

Du kan arbejde selvstændigt, er struktureret, udadvendt og trives med at have mange bolde i luften. Du synes, det er spændende at være med til at bygge noget op fra bunden, og vi lægger derfor også vægt på, at du er handlekraftig og kan udfordre teamet og interessenter med din viden og nye ideer.

Du har en god forståelse for tekniske systemer, og du er god til at adoptere viden og sætte dig ind i nye systemer. Du besidder et højt analytisk niveau og evner at behandle kvalitative data, samtidig er det en fordel, hvis du har erfaring med kvantitativ analyse.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Digital Chef, Jens Engelbrett på 2921 1714.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Viby J

Lignende jobs

  • Structural Design Engineer

    Are you a Structural Design Engineer with good creative solutions to design challenges? Then we’ve got the opportunity for you! Power Solutions Aerodynamic & Mechanical Modularized Nacelle .
    • Frontendudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Lead Integration Engineer

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for a Lead Integration Eng..
    • Frontendudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Senior SAP Integration Consultant

    JYSK’s global growth continues, and the most important task of their IT department is to support their continued expansion by delivering IT solutions for the entire corporation. At present, JYSK ha..
    • Frontendudvikler
    • Brabrand
    Få mere info
  • UI / UX Designer for Mobaro

    For our customer Mobaro we are looking for a UI / UX Designer for their office in Viby J, Aarhus. Mobaro offers the Leisure, Sport and Entertainment industry a software and consultancy service .
    • Frontendudvikler
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2