Rekrutteringsfirma

BI frontend udvikler til Aarhus Kommune – Sundhed og Omsorg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Savner du at kunne fordybe dig i professionelle dataudfordringer og er du klar til levere den bedste rapportering til dine kollegaer samt inspirere til at se data på nye måder? For Aarhus Kommune søger vi en ny frontend BI udvikler i Mål- og Økonomistyring under Sundhed og Omsorg.

I Mål- og Økonomistyring arbejder de dels med økonomistyring og dels med business intelligence. Det er Business Intelligence teamet, der er på udkig efter en ny kollega. De er spydspidser i at udbrede ledelsesinformation til resten af organisationen for at høste det store potentiale der findes i at udnytte data endnu mere.

Du kommer til at arbejde med data til brugerne vha. Microsoft BI stacken med SQL Server. Her vil du få fingrene Analysis Services og Master Data Services. Du kommer til arbejde intensivt med Power BI og Reporting Services. De data, du har været med til at lægge til rette præsenteres og omdannes til styringsinformation til f.eks. en leder i hjemmeplejen, et direktionsmedlem eller Sundhed og Omsorgs chefteam osv. Selve præsentationen af data sker i Power BI. Sundhed og Omsorg har udskiftet den væsentligste datakilde, omsorgsjournalen, for snart 3 år siden og det giver fortsat mange nye og spændende muligheder samt faglige udfordringer. Disse data skal du hjælpe med at designe og præsentere for en bred vifte af medarbejdere i Sundhed og Omsorg.

Dine primære arbejdsopgaver bliver primært frontend indenfor:

  • Data visualisering
  • God forretningsforståelse
  • Power BI
  • Reporting Services
  • SSAS
  • Dax
  • ETL-processer og håndtering af datakvalitet og masterdata

Det vil være en fordel hvis du har en forståelse for alle faser fra kildesystem til frontend laget.

Hvem er du

Du behøver ikke nødvendigvis at have excelleret i Microsoft suiten, men det vigtigste er, at du har erfaring (2-4 år) med Power BI, Reporting Services og BI-løsninger generelt. Du har et godt øje for den brugervenlige præsentation. Du er den naturlige sparringspartner for de forskellige stakeholders i på tværs af organisationen i Sundhed og Omsorg. Vi forestiller os samtidig, at du er god til at få afsluttet opgaverne og har lyst til at tage ansvar og påvirke den fremtidige dataunderstøttelse i en positiv retning.

Hvilke faglige udfordringer kan Aarhus Kommune tilbyde dig

Mål- og Økonomistyring kan tilbyde en hverdag, hvor du bliver en fast del af et fagligt tungt team, der har som overordnet formål at gøre hverdagen nemmere for lederne i Sundhed og Omsorg og hjælpe dem med at træffe de rigtige beslutninger ift. arbejdet med borgerne i Aarhus Kommune.

Sundhed og Omsorg er i gang med implementering af en ny organisationsstruktur, som blandt andet styrker Sundhed og Omsorgs ledelsesfokus på driften. Det sker ved at skabe tre nye forvaltningsenheder for hhv. sundhedsenhederne, hjemmene og hjemmeplejen. Dette vil skabe en større specialisering og kvalitet omkring deres sundheds- og plejeforløb. Det medfører et behov for at re-designe den datamæssige understøttelse af de nye forvaltningschefer og deres driftschefer.

Dette stiller krav til den kvalitet, som skal være i alle løsninger. Arbejdet med data warehouse er en opgave som er vedvarende og i konstant udvikling. Du vil ofte støde på udfordringer, der kalder på faglig sparring og fordybelse. Får du brug for ny viden eller inspiration udefra for at løse hverdagens problemer, er mulighederne for kompetenceudvikling gode. Du vil blive en del af et team, som giver hinanden tid og plads til sparring, men også til at dele, hvad end det nu er, du er optaget af lige netop den givne dag.

Mål- og Økonomistyring tilbyder

  • Engagerede og imødekommende kollegaer, der er gode til at videns dele og sparre med hinanden.
  • En ambitiøs kultur, som vægter fagligheden højt og med mål om at levere den relevante og tilstrækkelige BI, der gør hverdagen mindre kompleks at navigere i.
  • Fælles kontormiljø, hvor der både er ro til at arbejde og rum til at grine sammen.
  • Fleksible arbejdsforhold der sikrer god balance mellem arbejdsliv og familieliv.
  • Gode muligheder for at styrke din ekspertviden med kompetenceudvikling.
  • Spændende og komplekse problemstillinger der næppe gør en dag med data kedelig!
  • Kontoret, du vil blive en del af, beskæftiger pt. 22 medarbejdere, hvoraf 7 arbejder med datarelaterede opgaver og resten arbejder med økonomirelaterede opgaver og er brugere af BI.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg findes en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune:

Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere.

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle – uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at ansøge stillingen.

Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere.

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes kursusportal, Eloomi. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du, hvis du ikke er ansat i Aarhus Kommune, oprette dig som bruger af Eloomi med dit cpr-nr. Du finder Eloomi på:

https://aarhus.eloomi.com/learning/sharing/eyJpdiI6IjlBN2k3R3IxVGlFb3YyWTluOGR2cUE9PSIsInZhbHVlIjoiMjZybVIrbVZMcmFoQ3dsa1JOMFNGSkg4Qmw3eUR1Y2JDcGFjdVpTbnlidURreURCelFMM1kzeUxickUrRHEwdHVrXC90Q09SdEFcLzFOZWNYeTJvRWZFMWs1R1BoNk1TZDVhaGNLd3Q2U0JNUT0iLCJtYWMiOiI5ODRiOTVkZTk0NzNlOGRjODNhNDI2Y2E0YTFjNWM4ZGEzN2JmMjZkZjE2MjEzNTkwZmE5ZTQxZTZkNTQ1ZTQwIn0=

Vejledning til at oprette dig finder du her:

https://aarhuskommune.sharepoint.com/:w:/s/IntranetDocumentSite/ERLC0l7O3e5JiKJTp9WCYpkBalXccHG7VZ1CHJAVz74YGw?e=sEUOfJ

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Viby J

Lignende jobs

  • Structural Design Engineer

    Are you a Structural Design Engineer with good creative solutions to design challenges? Then we’ve got the opportunity for you! Power Solutions Aerodynamic & Mechanical Modularized Nacelle .
    • Frontendudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Lead Integration Engineer

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for a Lead Integration Eng..
    • Frontendudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Senior SAP Integration Consultant

    JYSK’s global growth continues, and the most important task of their IT department is to support their continued expansion by delivering IT solutions for the entire corporation. At present, JYSK ha..
    • Frontendudvikler
    • Brabrand
    Få mere info
  • UI / UX Designer for Mobaro

    For our customer Mobaro we are looking for a UI / UX Designer for their office in Viby J, Aarhus. Mobaro offers the Leisure, Sport and Entertainment industry a software and consultancy service .
    • Frontendudvikler
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2