Fast stilling som fysioterapeut til Børn- og ungepsykiatrisk døgnafsnit, Aabenraa

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Børn- og ungepsykiatrisk dag- og døgnafsnit tilbyder en arbejdsplads hvor udvikling, høj faglighed, dialog og samarbejde med de unge og deres familier hele tiden er i fokus.
Vores vision er at have et trygt afsnit for patienter, personale og pårørende, hvor patienten og høj faglighed er i fokus. Vi samarbejder kontinuerligt på at finde gode strategier til gavn for den unge. Der arbejdes bl.a. ud fra miljøterapi, Safewards og bæltefri tilgang.

Udover miljøterapi, Safewards og bæltefri tilgang som retning for arbejdet på Børne- ungdomspsykiatrisk dag- og døgnafsnit arbejdes der ud fra Psykiatriplanen 2020-2024: ”Det bedst mulige behandlingsforløb er kendetegnet ved, at mennesker med psykisk sygdom mødes som ligeværdige partnere med indflydelse på deres egen behandling – og tilbydes et rettidigt, tilstrækkeligt, sammenhængende og recovery-orienteret patientforløb af høj kvalitet.”. Det ses ved at vi arbejder tværfagligt og tværsektorielt og vi har en helhedsorienteret og recoveryorienteret tilgang til børn og unge med psykiske lidelser og deres familier. Du vil derfor komme til at samarbejde med såvel andre sygehusafdelinger, kommuner, praktiserende læger samt dag- og døgninstitutioner.
Den tværfaglige indsats er i højsædet. Personalegruppen er sammensat af læger, psykolog, sygeplejersker, social-og sundhedsassistenter, socialrådgiver, pædagoger, peer medarbejder samt medarbejdere med kompetence inden for misbrugsbehandling.

Oven på en turbulent tid, har vi aktuelt stort fokus på det gode arbejdsmiljø og trivsel blandt vores medarbejdere, hvor vi blandt andet kommer til at arbejde med akkumuleret belastningspsykologi. Derfor er det også en prioritet, at medarbejdere får de bedste muligheder for at få privat- og arbejdsliv til at gå hånd i hånd.

Der er tale om en fast stilling som fysioterapeut med tiltrædelse 1. december 2021 eller efter aftale. I stillingen er der mulighed for 37 timer/uge i dag- og aftenvagter. Stillingen omfatter weekendarbejde hver 3. weekend i 12 timers vagter eller hver 2. weekend i 8 timers vagter.

Det er at bemærke, at der i stillingen ydes 50% ren fysioterapi planlagt med fagdage og 50% deltagelse i løsningen af andre patientrelaterede opgaver, hvor der er en forventning om at fysioterapien prioriteres sideløbende.

Vi søger en fysioterapeutisk kollega, som:

  • Har interesse i at arbejde med og tilegne sig viden om det børne- og ungdomspsykiatriske område.
  • Der kan arbejde målrettet og relationelt i forhold til de unge og deres netværk.
  • Ønsker, at bidrage til at højne den psykiatriske fysioterapi og kan planlægge og igangsætte daglige aktiviteter; individuelt og i grupper.
  • Er god til at formidle sit fag i en tværfaglig sammenhæng.
  • Kan arbejde selvstændigt og i teams.
  • Har ønske om at bidrage til at uddanne kommende fysioterapeuter.
  • Har gode kommunikative evner samt evner at strukturere, koordinere og bevare overblikket.

Vi kan tilbyde:

  • Introduktionsprogram.
  • 4 ugers intro.
  • Mentorordning, som minimum det første år.
  • Supervision.
  • Monofaglige møder – både i eget afsnit og på tværs af øvrige psykiatriske specialer.
  • Et godt kollegialt sammenhold og sociale arrangementer.
  • Ugentligt undervisning, herunder kommunikativ deeskalering, konflikthåndtering og psykopatologi.
  • Fortløbende fokus på udviklingspotentiale hos den enkelte medarbejder og i fællesskabet. Du kan f.eks. blive tilbudt BBAT, kognitiv adfærdsterapi, NADA, traume bevidst tilgang o.l.

Generelt om Børn- og ungdomspsykiatrisk afdeling Aabenraa:

Fysisk er Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland placeret på tre matrikler og rummer ambulatorier i Vejle, Esbjerg og Aabenraa samt døgnafsnit i Esbjerg og i Aabenraa. Vi modtager patienter fra 13-19 år. Dag, aften, nat og weekend/ helligdage modtager afsnittet akutte patienter fra hele den jyske del af regionen.

Ledelsen udøves i en matrixorganisation med funktionslederne, der har personaleansvar og de specialeansvarlige overlæger, der har det faglige udviklingsansvar. Sammen understøtter de medarbejderne i løsningen af kerneopgaven. Den overordnede ledelse for de tre matrikler varetages af afdelingsledelsen, bestående af en ledende overlæge og en oversygeplejerske. Du kan læse mere om afdelingen på hjemmesiden om Psykiatrien i Syddanmark.

Ansøgningsfristen 21. november 2021. Ansættelsessamtaler afholdes d. 24. november 2021 og 29. november 2021.

Har du spørgsmål eller brug for yderligereoplysninger er du velkommen til at kontakte funktionsleder Louise Foldager Danielsen på mobil 2440 1219 eller mail [email protected]

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Danske Regioner.

Vi glæder os til at høre fra dig

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Aabenraa
  • Søndag den 21. november 2021

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Sydjylland

    Har du lyst til at være tutor i træning og bevægelse ifm. grundtræning. Grundtræning med pensionerede og raske borgere i Odense er et tilbud til 2. semester studerende, hvor de kan udvikle og/eller..
    • Fysioterapeut
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Esbjerg N

    Vores dygtige og afholdte fysioterapeut er bevilliget uddannelsesorlov og vi søger derfor en fysioterapeut til en fast stilling på 37 timer pr. uge i blandede vagter med opstart pr. 1/9 2024 eller .
    • Fysioterapeut
    • Esbjerg N
    Få mere info
  • Fysioterapeut (vikar) i Sydjylland

    Brænder du for at være med til at sikre borgerne i [xxxxx] et stærkt og nært sundhedsvæsen, og vil du være med til at skabe koordinerede og sammenh..
    • Fysioterapeut
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1