Fysioterapeut – Fast stilling på genoptræningscenter Teglporten

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Om jobbet

Vi er organiseret i faglige teams og du skal være tilknyttet det team, der tager sig særligt af komplekse, geriatriske problemstillinger. Opgaven indenfor det geriatriske område fordrer at du er godt bekendt med borgerens muligheder i Rudersdal kommune samt har samarbejde med en række andre fagpersoner udenfor genoptræningsområdet. Det får du en grundig introduktion til.

Dine arbejdsopgaver vil derudover være, at varetage de fysioterapeutiske indsatser for borgere med behov for genoptræning af ortopædkirurgiske problemstillinger, genoptræning efter en kræftsygdom, KOL samt diabetes. Dermed indgår du også i andre faglige teams f.eks. skulder, kræft, diabetes mv.. Du skal varetage fysioterapeutiske vurderinger samt efterfølgende relevant intervention – både individuel genoptræning og træning på hold. Alle indsatser dokumenteres og den fysioterapeutiske indsats evalueres.

Teglporten genoptræning har udelukkende ambulante genoptræningsopgaver. Vi modtager sundhedslovsborgere med specifikke diagnoser indenfor bl.a. ortopædkirurgi, knæskade, kræft og geriatri samt borgere med almene genoptræningsbehov. Ligeledes har vi forebyggelsestilbud under forløbsprogrammerne for diabetes, kræft og KOL. Vores dagligdag fordrer, at terapeuterne varetager en bred vifte af opgaver og har fokus på en helhedsorienteret indsats på tværs af fag og andre afdelinger i Rudersdal Kommune.

Din profil

Du arbejder med en individuel tilgang til borgeren, så du på baggrund af borgerens behov og ressourcer kan planlægge og gennemføre et målrettet genoptrænings- og rehabiliteringsforløb. Du har særlig stor tålmodighed og interesse for komplekse, geriatriske problemstillinger. Du evner at differentiere imellem, hvornår borgeren bør have et genoptræningsforløb, træne på egen hånd eller opfordres til at søge andre tilbud. Du er god til at holde hovedet koldt og bevare overblikket i en travl og ind imellem uforudsigelig hverdag.

Det er vigtigt, at du er optaget af fagligheden og har interesse for tværfagligt samarbejde. Vi forventer at du bidrager aktivt til din egen og vores fælles udvikling, samt til et positivt samarbejde med kollegaer og ledelse. Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt, tage initiativ og prioritere egne arbejdsopgaver. Det er en fordel, hvis du har kommunal erfaring med genoptræning af geriatriske og ortopædkirurgiske problemstillinger samt er indstillet på at arbejde med borgere med kræft, KOL, diabetes samt har kendskab til og erfaring med fysioterapeutiske test.

Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde dig en god introduktion i et stimulerende og åbent arbejdsmiljø, hvor vi har et tæt samarbejde og løbende faglig udvikling. I genoptræningen i Rudersdal Kommune lægger vi stor vægt på at arbejde med faglig udvikling, både i form af intern læring og sparring samt, egen refleksion og fælles supervision. Dine fremtidige kollegaer er dygtige, engagerede og hjælpsomme og er gode til også at lave ting sammen udenfor arbejdet - vi glæder os til at møde dig.

Løn og ansættelsesvilkår

Fast stilling, 37 timer om ugen fra 01-10 2021

Arbejdstiderne er på hverdage, primært mellem kl 8:00 til 17:00

Om os

Genoptræning på Teglporten er en del af Center for Sundhed og Træning i Rudersdal kommune. På Teglporten er vi tre afdelinger med samme centerleder;

Genoptræningen; 8 fysioterapeuter, 2 ergoterapeuter - med en ½ stilling til koordinator, samt en administrativ medarbejder.

Forebyggelsen; 2 sundhedsrådgivere, en diætist og en projektmedarbejder.

Rusmiddelcenteret; en afdelingsleder og 5 misbrugsbehandlere.

Genoptræningscentret Teglporten råder over gode træningsfaciliteter med 4 store og lyse træningssale samt aflukkede undersøgelses- og samtalerum. Lige udenfor Teglporten findes en udendørs træningsbane i forbindelse med genoptræningen. Vi har fælles kontor, hvor fysio- og ergoterapeuterne sidder sammen.

Ansøgning, samtale og kontakt Du er velkommen til at kontakte os på mail henover sommeren. På grund af sommerferie vil vi først kunne besvare din mail mandag den 2. august, hvor du også velkommen til at ringe mellem 8:30 – 15:30

Ansøgningsfrist søndag den 15. august

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Vi holder samtaler tirsdag den 24. august 2020 og onsdag den 25. august 2020

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Birkerød
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Kongens Lyngby

    Vi på Lystoftebakken mangler en Fysioterapeut.Lystoftebakken er et hjem, hvor der bor 61 plejehjemsbeboere og 43 borgere i beskyttet bolig. Vi er en selvejende institution, som er en del af OK-Fo..
    • Fysioterapeut
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Nordsjælland

    Har du interesse for, viden og erfaring med rehabilitering og genoptræning i hjemmet til borgere med komplekse problemstillinger?Trives du med frisk luft på alle arbejdsdage og med at arbejde i e..
    • Fysioterapeut
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Værløse

    Har du interesse for, viden og erfaring med rehabilitering og genoptræning i hjemmet til borgere med komplekse problemstillinger? Trives du med frisk luft på alle arbejdsdage og med at arbejde i et..
    • Fysioterapeut
    • Værløse
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Hillerød

    Er du passioneret omkring at hjælpe andre med at opnå et aktivt og smertefrit liv? Ønsker du at specialisere dig inden for individuel træning af klienter og patienter? Drømmer du om en varieret arb..
    • Fysioterapeut
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0