Fysioterapeut

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brædstrup

Fysioterapeut til Gudenå Hospice.

Har du lyst at arbejde med specialiseret palliation på Gudenå Hospice, hvor vi kan byde på tæt tværfagligt samarbejde, stort fagligt engagement, godt sammenhold, samt mulighed for faglig og personlig udvikling?

Har du lyst til godt monofagligt makkerskab med din fysioterapeut kollega og til tæt tværfagligt samarbejde med øvrige faggrupper på Gudenå hospice?

Har du lyst til at udføre specialiseret palliativ fysioterapi med fokus på det hele menneske?

Har du lyst at deltage i udviklingsarbejde med henblik på at skabe ny viden om specialiseret palliation?

Har du interesse for den relationelle del af dit fag, hvor du ikke blot har dit hoved og hænder med på arbejde, men også tør udfordre og udvikle dig selv i samarbejdet med patienten, de pårørende og dine kollegaer?

- Så er stillingen som fysioterapeut på Gudenå Hospice måske lige dig!

Om opgaven:

Som fysioterapeut på Gudenå Hospice forventes du at indgå som en aktiv og engageret medspiller i det tværfaglige samarbejde, med det mål for øje, at skabe størst mulig lindring, støtte og livskvalitet for patienten og de pårørende.

Den specialiserede palliative fysioterapi er oftest kompleks og har altid øje for det hele menneske. Det vil sige at man som fysioterapeut arbejder med de fysiske, psykiske, sociale og åndelige/eksistentielle problemstillinger, som den enkelte ønsker støtte til.

I fysioterapeutens opgaver på hospice er der fokus på afspænding, massage, lejring, lymfe-drænage, træning, teknikker til at mestre svær dyspnø og angst, mv. Fysioterapeuterne fungerer desuden som forflytningsvejledere og er ansvarlige for undervisning i ergonomi, samt er ansvarlige for indkøb og vedligehold af hjælpemidler.

På Gudenå Hospice arbejder vi tværfagligt med en rehabiliterende-palliativ tilgang til de patienter, som har ønske om at forbedre fysisk, psykisk og/eller social funktionsevne. Som fysioterapeut forventes du at fungere som en stærk drivkraft i dette arbejde.

Om stillingen:

Stillingen er en fast stilling, 22 timer ugentligt, med ansættelse pr. 1. oktober 2021.

Arbejdsdagene er som udgangspunkt ugens første 3 hverdage i dagvagter med få overlappende vagter sammen med din fysioterapeut kollega. I forbindelse med din fysioterapeut-kollegas ferieafvikling, samt i forbindelse med helligdage, har vi brug for at du kan udvise en vis grad af fleksibilitet, så patienterne får tilbud om fysioterapi fordelt jævnt over ugen. Du skal derfor også være indstillet på at skulle arbejde på helligdage. Fleksibiliteten går naturligvis begge veje!

Forventninger til ansøgere:

  • Dansk autorisation som fysioterapeut og bred erfaring efter endt grunduddannelse.
  • Gerne erfaringer med palliative behandlingsmetoder, herunder massage/berøring, lymfødem-behandling, smertebehandling, mv.
  • Evne og vilje til tæt tværfagligt samarbejde, hvor fysioterapeuten er opsøgende og deltager analyserende og eksperimenterende i samarbejdet med sine tværfaglige kollegaer.
  • Teoretisk velfunderet og vilje til at holde sig opdateret i faglig litteratur om specialiseret palliation
  • Lyst og evne til at indgå i udviklingsarbejde.
  • Interesse i løbende personlig og faglig kompetenceudvikling.

Af personlige kompetencer vægter vi især gode samarbejdskompetencer. Du skal være indstillet på at vi hjælper hinanden når der er travlt, også selv om det betyder at man bevæger sig uden for egne kernekompetencer. Herudover er det afgørende, at du har god indlevelsesevne, er rummelig og har god situationsfornemmelse.

Vi kan tilbyde:

En rummelig, dynamisk og overskuelig arbejdsplads med velfungerende tværfagligt samarbejde, hvor vi løfter i flok og passer godt på hinanden.

Et godt monofagligt makkerskab. Fysioterapeuterne lægger selv deres vagtplan ud fra givne rammer og i vagtplanen er tilrettelagt fælles arbejdsdage, så der er mulighed for monofaglig udvikling og fælles planlægning af opgaverne.

Vagtplanlagte tværfaglige udviklingsdage ca. 6 gange årligt, hvor der arrangeres undervisning, supervision og hvor der arbejdes med udviklingsopgaver.

Madordning med veltillavet og sund mad fra eget køkken, hvor der er fokus på årstidernes råvarer, økologi, hjemmebagt brød og fællesskab omkring måltiderne.

Stor indflydelse på eget arbejde og på egen arbejdsplan, samt mulighed for at sætte sit præg på en lille institution med korte beslutningsveje.

Om løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Yderligere oplysninger:

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til hospicechef Kirsten Ørom Larsen, fysioterapeut Ulla Mortensen eller souschef Kirsten Dahl Knudsen (76 29 66 66).

Din ansøgning:

Din ansøgning indeholdende autorisations ID, eksamenspapirer og CV skal være os i hænde senest søndag den 22. august.

Vi besvarer kun ansøgninger i elektronisk form via følgende link: https://app.jobmatchprofile.com/rmc34y

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted torsdag den 26. august.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brædstrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Brædstrup
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Århus N

    Stillingen er på 37 timer ugentligt og består af 80% arbejde relateret til sengeafsnittet, samt tværgående aktiviteter og 20% til arbejde relateret til ambulant behandling. Vagterne ligger på hver..
    • Fysioterapeut
    • Århus N
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Horsens

    Vi søger en fysioterapeut med stort fagligt engagement og særligt fokus på at arbejde med patienterne om at opnå ro og bevare selvkontrol gennem aktiviteter og udvikling af mestringsstrategier.Som .
    • Fysioterapeut
    • Horsens
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Østjylland

    Fysioterapeut til Træningshøjskolen med tiltrædelse efter aftale.Træningshøjskolen søger dygtig og målrettet fysioterapeut til genoptræning og rehabilitering af primært ældre borgere i [xxxxx]
    • Fysioterapeut
    • Østjylland
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Randers C

    Vi søger 2 barselsvikarer til fysioterapeutstillinger på hver 30 timer. Tiltrædelse pr. 10.10.24 eller efter aftale med forventet udløb 13.12.24 Tiltrædelse pr. 20.09.24 eller efter aftale .
    • Fysioterapeut
    • Randers C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Brædstrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Brædstrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Brædstrup over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0