Fysioterapeut med passion for palliation og geriatri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du være med til at opbygge og udvikle en høj kvalitet i fysioterapien til borgere med livstruende sygdomme på vores ældrecentre?
Er du fagligt dygtig, omstillingsparat og selvstændig? Har du gode kommunikationsfærdigheder, både skriftligt og mundtligt? Er du fleksibel, rummelig og humoristisk? Så er du lige den fysioterapeut, vi leder efter!

Du vil blive ansat i en fast stilling på 35-37 timer om ugen i det geriatriske område i afdeling 2 på Træningscenter Brøndby. Afdelingen har ansvar for genoptræning og visitation inden for geriatri og neurologi. Du vil få rollen som tovholder for den palliative indsats på kommunens tre ældrecentre, hvor du skal samarbejde med palliative sygeplejersker og andre relevante faggrupper. Det er et krav, at du enten har et modul i palliation eller opfylder kravene for at kunne deltage i en obligatorisk efteruddannelse i palliation, da området har særlig politisk prioritet. Du vil også være en del af det geriatriske genoptræningsområde, hvor du skal vurdere og behandle ældre borgere med komplekse problemstillinger.

Hvem er vi:
Vi er et velfungerende træningscenter med i alt 50 fysio- og ergoterapeuter fordelt på to afdelinger med hver deres afdelingsleder. Vi sidder på mindre fælles kontorer med egen kontorplads og bærbarcomputer. Vi er et hus og en afdeling som vægter faglig udvikling højt, og kan se værdien i et tæt samarbejde mellem områderne.

Du bliver ansat i en dynamisk geriatrisk gruppe, der er fagligt engagerede og brænder for området. Vi er 5 fysioterapeuter og 3 ergoterapeuter på det geriatriske område. Ud over de geriatriske terapeuter, består afdelingen af flere neurologiske fysio- og ergoterapeuter, en træningsassistent, en logopæd, en hjerneskadekoordinator, en KUF, en KUE og to visitatorer.

Vi træner den komplekse geriatriske borger, og har fokus på relevante problemstillinger som forflytninger, forebyggende tiltag, sarkopeni, ernæringstilstand og vestibulære problematikker. Borgerne er henvist via en genoptræningsplan jf. Sundhedsloven eller via visitation jf. Serviceloven.
Træningen foregår både individuelt og på hold, og kan foregå på træningscentret eller i borgerens eget hjem.

Terapeuterne i afdeling 2 har grundet det komplekse borgergrundlag et tæt tværfagligt samarbejde med bl.a. diætist, visitatorer, plejepersonale, sygeplejersker, egen læge og hjælpemiddelafdelingen. Endvidere foregår rehabiliteringen i samarbejde med borgerens pårørende.

Vi er lokaliseret i gåafstand fra Brøndbyøster Station. Vi er et træningscenter med gode faciliteter og opdaterede træningsredskaber. Vi har flere behandlingsrum, træningskøkken, sansehave, undervisningslokaler, VR-rum, VisualEyes system og flere store træningssale.

Vi kan tilbyde dig:

  • Fantastiske kolleger, som du kan sparre med fagligt
  • Et job med mange spændende udfordringer og muligheder for faglig og personlig udvikling
  • Et travlt og dynamisk arbejdsmiljø
  • Indflydelse og ansvar i dit arbejde

Fleksibel arbejdstid som fysioterapeut
Som fysioterapeut hos os har du mulighed for at planlægge din egen arbejdstid inden for rammerne af en flekstidsordning. Du skal kunne tilrettelægge din arbejdsdag mellem kl. 6-18 på hverdage, så den passer til dine borgerforløb, relevante møder med samarbejdspartnere og dit privatliv. De fleste af dine arbejdsopgaver vil foregå i tidsrummet 8-16.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere, er du velkommen til at ringe til Felix Petersen, afdelingsleder for det geriatriske og neurologiske område, på tlf. 43 28 28 74.

Ansøgningsfrist
Vi har tidligere med stor succes afholdt løbende samtaler og vil derfor gøre dette igen. Det betyder at vi vil ansætte inden ansøgningsfristen, hvis den rette kandidat findes.
Vi forventer at afholde sidste samtale d. 29. januar 2024. Send din ansøgning snarest muligt og senest så vi har den senest d. 25. januar 2024.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 39.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Brøndby
  • Torsdag den 25. januar 2024

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Er du autoriseret fysioterapeut, og har du lyst til at arbejde med børn og unge med særlige behov? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores store og engagerede fysio- og ergoterapeutgru..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Vil du være med til at sætte fokus på en kropslig tilgang til børns udvikling og deltagelsesmuligheder i legende fællesskaber i dagtilbud og indskoling? Så søg endelig en af de nye stillinger hos o..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Hvidovre

    En af vores kolleger har fået nye opgaver i Visitationen og derfor har vi en ledig stilling pr. 1. september 2024 og gerne før. Har du lyst til at være en del af en dejlig arbejdsplads, hvor faglig..
    • Fysioterapeut
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0