FYSIOTERAPEUT - BARSELSVIKARIAT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Fysioterapeut
Vikariat til træningscenter for beboere
og for borgere til ambulant træning.

Til vores træningsafdeling med 4 fysioterapeuter, 1 ergoterapeut og 1 assistent, søger vi en fysioterapeut til barselsvikariat på 30 timer / uge fra 1. marts 2024 til udgangen af januar måned 2025.

Vi varetager vedligeholdende træning med institutionens 60 beboere, herunder et dagligt tæt samarbejde med plejegrupperne om fx forflytninger og hjælpemidler, samt ambulant træning med borgere henvist efter §86 og §140, og til 2 aflastningspladser med tilhørende genoptræning.

Vi søger en fysioterapeutsom har lyst til at arbejde primært med ældre, og gerne med erfaring på et eller flere af de områder vi primært modtager visitationer på, som ryg/nakke lidelser, herunder smerteproblematikker, neurologiske lidelser, borgere med livslange træningsbehov, samt genoptræning i forbindelse med vores to aflastningspladser.

Vi søger en personsom helt naturligt kommunikerer anerkendende med både borgere og kolleger, og at du aktivt tilstræber at skabe gode relationer både med kolleger og med de borgere du træner med. Vi vægter at du er selvkørende og selvstændig med blik for værdien af tværfagligt samarbejde. Vi tænker, at du inden ansøgning har læst på hjemmesiden om vores faglige tilgang som vi benævner ”livsorienteret rehabilitering”.

Vi præsenterer Caspershus for digsom en velfungerende selvejende institution. Et sted hvor ledelse og medarbejdere gennem vores daglige arbejdsfællesskab samarbejder om at levere kerneydelserne til borgerne med udgangspunkt i stedets værdigrundlag.
Du vil opleve et godt samarbejde med, og faglig støtte fra, nære kolleger i træningsgruppen, og fra ledende terapeut, og du vil opleve en arbejdsplads hvor du vil blive set og hørt, og hvor beslutninger kan træffes hurtigt.

Ansøgningsfristen til stillingen er den 28. januar kl. 12.00, pr. brev, til Caspershus, Caspersvej 7, 9900 Frederikshavn eller på mail til ledende terapeut Dorthe Dettmann, [email protected]. Du er også velkommen til at kontakte Dorthe med spørgsmål på mail, eller på telefon 9842 4355, bedst formiddag. Løn efter gældende overenskomst mellem fysioterapeutforeningen og KL. Samtaler forventes afholdt den 30. januar 2024.
Se mere på vores hjemmeside www.Caspershus.dk om værdier og faglige tilgange.

Caspershus er en selvejende institution med egen bestyrelse som øverste myndighed. Vi har driftsoverenskomst med Frederikshavn Kommune for institutionens 60 pladser hvoraf ét afsnit (10 pladser) er skærmet afsnit for borgere med demens, og to boliger er aflastnings/genoptrænings boliger. Udover de 60 boliger har vi træningscenter for beboere, og for borgere der er visiteret til ambulant træning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Frederikshavn
  • Søndag den 28. januar 2024

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Aalborg

    Vi søger 1 eller 2 fysioterapeuter som indlejere på vores skønne klinik i Sundhedens Hus i Aalborg. Det vil være en fordel at du har erfaring fra privat praksis. Der vil være mulighed for b..
    • Fysioterapeut
    • Aalborg
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Aalborg

    Klinik søger fysioterapeut til deltidsstilling som ansvarlig fysioterapeut i vores In House sundhedsklinik på en stor produktionsvirksomhed i Aalborg. Arbejdsopgaverne er at tage sig af fysiote..
    • Fysioterapeut
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
1. juni 2024 1