Friplejehjem [xxxxx] søger ergo- eller fysioterapeut

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gilleleje

Er du vores nye, dygtige og omsorgsfulde ergo- eller fysioterapeut til 32 timer ugentligt eller et andet timeantal, du ønsker? På Bavne Ager skal vi have mod til at gå lidt mod strømmen og give beboere, familie og kollegaer plads til at realisere gode idéer og drømme, der giver livsglæde og livskvalitet for alle. Hos os vil du blive mødt af dygtige kollegaer, der går på arbejde med hjertet forrest, og som møder både beboere, kollegaer og pårørende med varme, omsorg og interesse. Send en sms til 20 36 22 71 , og vi kontakter dig om en rundtur og snak.
Vi fokuserer på den enkelte

Vi er 72 beboere på Bavne Ager og 80 medarbejdere. Vi har et stort fokus på værdien i tværfaglighed og de særlige kompetencer, hver enkelt faggruppe har. På Bavne Ager har vi derfor et indgående kendskab til hinandens kompetencer og viden, så vi kan træffe de bedste beslutninger for vores beboere.

Vi ønsker at bibeholde en bred gruppe af terapeuter, da det giver mulighed for at fokusere på rehabilitering, habilitering, træning og vedligeholdelsestræning. Som vores nye ergo- eller fysioterapeut vil du have følgende fokuspunkter:

  • Re- og habilitering
  • Vedligehold af nuværende funktionsniveau
  • Medansvar for aktiviteter i hverdagen
  • Medansvar for træning og indhold i træningssalen
  • Medansvar for hjælpemidler
  • Oplæring af kolleger i brug af hjælpemidler, træning i ADL osv.

Læs stillings og funktionsbeskrivelse for fysio- og ergoterapeut for kvalifikationer, ansvars- og kompetenceområde samt hverdagen hos os.

De menneskelige værdier står forrest

Vi ønsker at have særligt fokus på at se ressourcer hos den enkelte, både i hverdagslivet og i de aktiviteter der er en vigtig del af dagligdagen. Det gælder alle faggrupper, men særligt for Bavne Agers terapeuter og pædagoger.

Du vil hos os få stor mulighed for at sætte dit præg på kultur, standarder og fagligt niveau, når du sammen med et stærkt hold af sundhedsprofessionelle, pædagog-faglige og andre dygtige medarbejdere skal bidrage til en hverdag, hvor hjemlighed, imødekommenhed, forskellighed og menneskelige værdier altid står forrest.

Læs mere om vores hjem her.

Ansøgning – det behøver ikke være så svært …

Vi ønsker, at det er nemmere at komme i betragtning, og derfor behøver du ikke skrive en lang ansøgning. Send i stedet dit CV og få linjer om, hvad din motivation for jobbet er, nedenfor. Du er også velkommen til at sende en SMS til 20 36 22 71 med teksten ’Job’, og så kontakter vi dig. Vi vil jo langt hellere bare møde dig og høre om dine erfaringer og kompetencer.

De bedste hilsner

Dine kommende kolleger på Bavne Ager

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gilleleje.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Gilleleje
  • Fredag den 02. december 2022

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Hillerød

    Er du passioneret omkring at hjælpe andre med at opnå et aktivt og smertefrit liv? Ønsker du at specialisere dig inden for individuel træning af klienter og patienter? Drømmer du om en varieret arb..
    • Fysioterapeut
    • Hillerød
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Hillerød

    Lige nu søger vi en dygtig og engageret fysioterapeut til vores team på Neurologisk Afdeling, Nordsjællands Hospital, Hillerød. Ønsker du en arbejdsplads med særligt fokus på tværfagligt samar..
    • Fysioterapeut
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Gilleleje

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Gilleleje over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Gilleleje over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1