Fysioterapeut - vikar - 2670

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve

I Træningsenheden tilbyder vi genoptræning og rehabilitering af borgere i lyse rummelige lokaler, i borgernes eget hjem eller i træningslokalerne på kommunens plejecentre. Vi har genoptræning efter Sundhedsloven og Serviceloven under samme tag, da borgerne trænes på baggrund af deres behov og evne og ikke på baggrund af en §. De fleste borgere trænes på hold, men det er din faglige vurdering, der er rammen for det samlede genoptræningsforløb.

Derudover har de 16 fysioterapeuter, seks ergoterapeuter og den klinisk diætist opgaver inden for vederlagsfri fysioterapi, forflytningsundervisning, funktionsvurderinger, sagsafdækning og specialforløb for kommunens jobcenter, hverdagsrehabilitering og de samarbejder med PPR om træning af børn. Det vil være en fordel, hvis du har interesse for det neurologiske fagområde og borgeren med komplekse geriatriske problemstillinger .

Vores mål er altid, at den enkelte borger opnår viden om og får redskaber til at kunne opfylde egne realistiske målsætninger for udførsel af ønskede aktiviteter, og vi går gerne utraditionelle veje for at lykkes med dette.

I Træningsenheden har vi et dynamisk miljø, hvor borgere og medarbejdere har mulighed for at udfordre og inspirere hinanden. Samarbejdsrelationer fastholdes og udvikles gennem respektfuld og dynamisk kommunikation, som derved sikrer kvalitet og sammenhæng i borgernes forløb.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre faggrupper både internt i Træningsenheden og i andre af kommunens områder, og du får selv ansvar for at tilrettelægge din arbejdsdag med hensyntagen til de evidensbaserede retningslinjer, vi alle følger.

Du skal kunne køre bil, da træning og andre aktiviteter kan foregå uden for Træningsenheden.

Jobbet er på 30 timer/uge og ønskes besat fra d. 15/6-20 til og med 30/11-20. Du aflønnes efter overenskomsten mellem KL og Danske Fysioterapeuter.

Du bedes sende din ansøgning via nedenstående link ”Søg stillingen”.

Ansættelsen vil ske efter gældende overenskomst på området.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Greve
  • Søndag den 31. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Greve over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2