1 Fysioterapeut til den medicinske gruppe, Herlev og [xxxxx] - Gentofte matriklen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Vi søger 1 autoriseret fysioterapeut til 1 vikariat på 35-37 timer til besættelse 01.01.23 eller hurtigst muligt derefter og til 30. september 2023, med mulighed for forlængelse/ fastansættelse.

Afdelingen for Ergoterapi og Fysioterapi er en selvstændig afdeling fordelt på Herlev og Gentofte Hospital. Vi er delt i 3 specialområder, hvor bl.a. medicinsk område er fordelt på begge matrikler. Du bliver ansat på det samlede Herlev og Gentofte Hospital, med funktion, som udgangspunkt, på Gentofte matriklen.

Medicinsk gruppe består af både fysioterapeuter og ergoterapeuter, som dækker de medicinske specialer indenfor endokrinologi, infektionsmedicin, geriatri, lungemedicin, hjertemedicin og intensivområdet. Vi har specialiseret holdtræning indenfor hjerte- og lungeområdet og vestibulær dysfunktion. Vi har desuden funktion i Rygklinikken og i Klinik for Svimmelhed og Fald. Derudover indgår vi i ergonomi opgaver samt i forflytningsundervisning af personale i huset.

De primære opgaver består i funktionsvurdering af den indlagte patient, instruktion i og udlevering af hjælpemidler, instruktion i øvelser til udførelse under indlæggelse, lungefysioterapi samt stillingtagen til behov for genoptræning efter udskrivelsen. Der er mulighed for at opgaven også kan indeholde varetagelse af hold.

Opgavevaretagelsen fordrer viden og kompetencer indenfor klinisk ræsonering, sygdomslære, lungefysioterapi, forflytning, hjælpemidler samt tværfagligt og tværsektorielt samarbejde.

Herlev og Gentofte Hospital har en overordnet vision, der hedder Godt Behandlet. Vi arbejder for at patienterne bliver fagligt godt behandlet. Vi arbejder for, at patienter og pårørende føler sig godt behandlet, og sidst, men ikke mindst arbejder vi for, at medarbejderne bliver godt behandlet i deres arbejde.

Vi tilbyder

  • En hverdag hvor patienten er i centrum og hvor ergoterapeuterne og fysioterapeuterne indgår i tæt tværfagligt samarbejde for at sikre kvalitet og kontinuitet i patientforløbet
  • En arbejdsplads, hvor vi lægger stor vægt på udviklingen og hvor vi til stadighed søger at øge kvaliteten i opgaveløsningen. Vi prioriterer tværfaglighed, samarbejde, værdibaseret ledelse og kompetenceudvikling højt
  • Engagerede og dygtige kollegaer der hele tiden arbejder på at skabe en arbejdsplads med et inspirerende fagligt miljø og høj trivsel


Vi forventer, at du

  • Udviser respekt og nærvær overfor patienterne, dine kollegaer og dine samarbejdspartnere
  • Arbejder selvstændigt, tager ansvar for egen faglighed samt tager ansvar for opgaveløsningen i gruppen
  • Har en engageret og professionel tilgang til dine arbejdsopgaver og udviklingen af faget
  • Har lyst til de udfordringer og muligheder der ligger i at arbejde på et stort hospital
  • Trives med forandringer og en varieret og travl hverdag, da arbejdsdagen kan være uforudsigelig
  • Gerne holderfaring/ erfaring med området


Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure

Hvis du er interesseret og gerne vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Overterapeut Kathrine Meelby Vinnac på telefon 38 67 35 14. Du kan også læse mere om afdelingen på www.gentoftehospital.dk.

Ansøgningsfrist: 22.12.22, kl. 12.

Der afholdes løbende samtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Hellerup
  • Torsdag den 22. december 2022

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Er du autoriseret fysioterapeut, og har du lyst til at arbejde med børn og unge med særlige behov? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores store og engagerede fysio- og ergoterapeutgru..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København K

    We are expanding and are therefore looking for a massage therapist to work 4 or 5 days per week. Working hours are 11-17/18 on both weekdays and weekends. We have two locations in the centre of..
    • Fysioterapeut
    • København K
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Har du lyst til at arbejde på tværs af to specialiserede afsnit på Psykiatrisk Center Amager, ældrepsykiatrisk og affektiv afdeling. På begge afsnit vil du være del af en tværfaglig personalegruppe..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
3. juli 2024 1
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2