Erfaren fysioterapeut med palliative kompetencer søges til Lindrende behandling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Enhed for Lindrende behandling søger pr. 1.12. 2021 en fysioterapeut i en fast stilling 22 timer pr. uge til vores sengeafsnit

Hos os

I enheden er det patientens ønsker og behov, der er styrende for den palliative indsats, hvor vi går langt og rigtig mange ting kan lade sig gøre for at opnå dette. Vi kan kun opnå dette ved at være en aktiv del af et tværfagligt team med en stor faglighed samt i en personalegruppe, hvor vi vægter det gode samarbejde højt. Patienten med livstruende og uhelbredelig sygdom støttes således i at leve et for dem aktivt og meningsfuldt liv, og hvor vores støtte til de pårørende samtidig er en stor del af den palliative pleje og behandling.

Højt oppe

Vores sengeafsnit har plads til 6 patienter, og dertil har vi vores ambulante funktion med ca. 180 patienter tilknyttet. Sengeafsnittet er placeret på 23. etage med en fantastisk udsigt så langt øjet rækker.

Som ny i vores enhed bliver du en del af en arbejdsplads med mange samarbejdspartnere, hvor respekten for hinandens fagligheder er grundlaget for samarbejdet. Du vil samarbejde med læger, sygeplejersker, psykologer, socialrådgivere og sekretærer hver dag.

Den vigtigste opgave for enheden er at yde lindrende behandling og pleje til patienter med livstruende sygdom og ikke mindst deres pårørende. Patienter som er tilknyttet afdelingen, er i både tidlig, sen og terminalfasen.

Hvem er du

Du er erfaren fysioterapeut, og har viden og kendskab til palliativ fysioterapi på basalt og specialiseret niveau. Din fysioterapeutiske indsats rettes til patienter med komplekse palliative behov og symptomer så som svære smerter og respiratoriske problematikker. Andre lidelser kan være obstipation, lymfødem med kompromitterende lymfatisk afløb, sår, instabile frakturer og nedsat fysisk funktion. Kroppen er udgangspunktet, men patienten styrer fokus. Du skal have gode kommunikative evner og se mening i at behandle patienter med komplekse problemstillinger i alle palliative faser. Dit faglige fokus bliver lindring af symptomer fremfor diagnoser. Vores patienter oplever dyspnø, smerter, angst, tab af kontrol og værdighed, fatigue, og meget mere.

Hvad kan vi tilbyde dig

  • Fast supervision ved psykolog
  • Fast undervisning hver måned samt ad hoc
  • 2 årlige temadage
  • Tæt faglig supervision/faglig sparring ved afdelingens to øvrige fysioterapeuter


Inden du søger

Har dette fanget din interesse, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mette Husum, telefonnummer 3868 9611. Du er selvfølgelig også velkommen til et uformelt besøg og en kop kaffe i afdelingen.

Samtaler afholder vi løbende. Ansøgningsfrist er derfor fredag d. 17.11.2021

Følg afdelingen på vores Instagram-profil @urinvejssygdomme_HGH og få et indblik i vores hverdag

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Herlev
  • Onsdag den 17. november 2021

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Vil du være med til at sætte fokus på en kropslig tilgang til børns udvikling og deltagelsesmuligheder i legende fællesskaber i dagtilbud og indskoling? Så søg endelig en af de nye stillinger hos o..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut (vikar) i Hvidovre

    Vil du gerne arbejde med patienter med palliative problematikker, så er denne stilling måske noget for dig.Det palliative speciale indgår i en samlet Fysio- og ergoterapi med ca. 70 ansatte på .
    • Fysioterapeut
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Hvidovre

    Vil du gerne arbejde med patienter med palliative problematikker, så er denne stilling måske noget for dig. Det palliative speciale indgår i en samlet Fysio- og ergoterapi med ca. 70 ansatte på..
    • Fysioterapeut
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Herlev over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 2
31. maj 2024 1