Er du fysioterapeutstuderende, og kunne du tænke dig at arbejde i en sundhedsvirksomhed i hastig vækst?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Herlev

Er du fysioterapeutstuderende, og kunne du tænke dig at arbejde i en sundhedsvirksomhed i hastig vækst?


Drømmer du om at kunne finpudse dine faglige kompetencer og har du lyst til at arbejde med både sundhedsfaglige og administrative opgaver? Vil du være en del af en engageret og fremsynet virksomhed i rivende udvikling, så har du nu muligheden for at blive vores nye studentermedhjælper.

Om stillingen
Som studentermedhjælper i vores fysioterapeut-team vil din vigtigste opgave være at håndtere henvendelser fra vores mange kunder via telefon og mail. Du vil skulle rådgive og vejlede kunderne – og ikke mindst hjælpe med oprettelsen af de muskuloskeletale sager. Du vil i stillingen arbejde tæt sammen med erfarne fysioterapeuter og få et stort indblik i fysioterapien fra en anden vinkel.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:
  • Besvare opkald fra kunder og foretage sagsoprettelser i vores sagssystem
  • Sundhedsfaglig visitation til fysioterapeuter og kiropraktorer
  • Foretage faglige vurderinger med henblik på godkendelse af yderligere behandlinger.
  • Rådgivning og vejledning af kunder, der henvender sig med muskuloskeletale problemstillinger.

Du bliver en del af et humoristisk og livligt team, som hver dag hjælper hinanden. Du får ca. 25 kompetente kollegaer, som samarbejder på et højt fagligt niveau. PrimaCare består af sundhedsfagligt personale herunder bl.a. fysioterapeuter, psykologer, sygeplejerske m.fl. – og med specialer inden for mange forskellige områder. Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder hver dag rådgives af dygtige og kompetente fagfolk.

Din profil
Du er fysioterapeutstuderende på min. 4. semester. Du har gode kommunikative færdigheder og taler og skriver flydende dansk – og begår dig på engelsk. Du er en stærk bruger af Microsoft Office-værktøjerne og kan hurtigt sætte dig ind i nye systemer.

Som person er du imødekommende og serviceminded. Du arbejder struktureret og effektivt og er god til at koordinere og tænke i muligheder. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for dine arbejdsopgaver og bringer dine opgaver i mål til tiden. Du besidder gode samarbejdsevner og har nemt ved at indgå i en dialog med kunder og netværk. Af indstilling er du fleksibel og omstillingsparat, og du trives med at have mange vekslende opgaver i et dynamisk miljø, hvor tingene går stærkt.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk virksomhed i en voksende branche. Vi er en flad organisation med kort vej fra idé til handling, hvor alle bidrager med gode idéer. Vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere tager et selvstændigt ansvar – og der er stor fleksibilitet og frihed i jobbet.

Arbejdstiden er fleksibel, men vil ca. være 10 timer ugentligt. Arbejdstimerne ligger indenfor tidsrummet mandag til fredag kl. 8-18 – dog primært i eftermiddagstimerne efter din skoletid.

Søg jobbet
Send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marie Christiansen på telefon 2485 5299. Vi indkalder til samtale løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

I PrimaCare bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Hvem er PrimaCare?
PrimaCare håndterer henvendelser fra medarbejdere, der via deres virksomhed (vores kunder) har en sundhedsforsikring. Via vores netværk af klinikker tilbyder vores behandlere en bred vifte af behandlingsmuligheder med fokus på fysioterapi, kiropraktik og psykologi. Klinikkerne er håndplukket ud fra evnen til at kombinere behandling med høj effekt og kundetilfredshed. Vi leverer et kvalitetssikret kliniknetværk, et stærkt fokus på sundhedsnavigation, data og evidens samt ikke mindst en usædvanlig høj grad af gennemsigtighed for vores kunder samt forsikrings- og pensionsselskaber.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Herlev

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Vil du være med til at sætte fokus på en kropslig tilgang til børns udvikling og deltagelsesmuligheder i legende fællesskaber i dagtilbud og indskoling? Så søg endelig en af de nye stillinger hos o..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Hvidovre

    To af vores gode fysioterapeuter skal læse videre til september. Derfor er der nu mulighed for at blive en del af Den Ambulante Genoptræning i Hvidovre. Vi søger to engagerede fysioterapeuter, m..
    • Fysioterapeut
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Hvidovre

    Vil du gerne arbejde med patienter med palliative problematikker, så er denne stilling måske noget for dig. Det palliative speciale indgår i en samlet Fysio- og ergoterapi med ca. 70 ansatte på..
    • Fysioterapeut
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Herlev over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 2
31. maj 2024 1
30. maj 2024 2
29. maj 2024 1