Fysioterapeut søges til botilbud efter SEL § 108

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Vil du arbejde med sundhedsfremme og hverdagsrehabilitering for mennesker med psykiske og fysiske udfordringer? Så kan du blive vores nye kollega på Møllevang og Tjørneparken.

Vi søger en energisk og udadvendt kollega til en nyoprettet stilling. En som møder omverdenen med et smil på læben, kan skabe motivation, og vise høj grad af tålmodighed og empati i sit daglige samarbejde med beboere og medarbejdere.

Møllevang og Tjørneparken er begge botilbud efter SEL § 108 og tilbyder bolig, behandling og beskæftigelse til mennesker med komplekse psykosociale problematikker. Begge bosteder er målrettet borgere mellem 18 og 70 år, med betydeligt nedsat psykisk og/eller fysisk funktionsevne. Funktionsnedsættelserne er af forskellig karakter, og kan stamme fra medfødt eller erhvervet hjerneskade, autismespektrum-, personligheds- eller opmærksomhedsforstyrrelse samt forandret virkelighedsopfattelser.

Stillingen er en delt stilling mellem to botilbud:

Møllevang beliggende i 4370 St. Merløse – med plads til 27 beboere.

Tjørneparken beliggende i 4572 Nr. Asmindrup – med plads til 51 beboere.

Det er vigtigt for os, at du ikke har noget i mod at arbejde på disse to lokationer og generelt trives i en omskiftelig hverdag.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Udarbejdelse af træningsprogrammer til beboerne
  • Uddanne og vejlede personale i hverdagsrehabilitering
  • Vejlede personale i korrekt lejring og korrekt siddestilling
  • Generelt arbejde med hverdagsrehabilitering som omdrejningspunktet for sundhedsfremme


Vi forventer, at du:
  • Er uddannet fysioterapeut eller ergoterapeut
  • Kan arbejde respektfuldt, anerkendende og tålmodigt
  • Er ansvarsfuld, stabil og tillidsskabende, så beboerne kan være trygge og deltagende
  • Har vilje og lyst til at bidrage til tværfagligt samarbejde med det øvrige team
  • Kan håndtere uforudsigelighed


Vi tilbyder:
  • En arbejdsplads, der giver mulighed for at øge din viden og kompetencer indenfor psykiatrien
  • Løbende kompetenceudvikling, hvor kurser og uddannelse har høj prioritet
  • Et godt arbejds- og læringsmiljø med gode kollegaer
  • Faglige ambitioner og engagement
  • Et stærkt værdigrundlag


Ansøgning og ansættelse
Stillingen er en fastansættelse på mellem 30 og 35 timer pr. uge og der er skiftende arbejdssted. Den daglige arbejdstid er mellem kl. 09.00 og 16.00.
Da der er tale om en nyoprettet stilling, kan timetallet tilpasses dine ønsker inden for den ovennævnte ramme.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Personale og Drift Majbritt Nyholm på mail: [email protected].

Vi inviterer løbende til samtale, så skynd dig at ansøge, hvis du finder ovenstående interessant.

Bemærk at virksomheden har en generel politik om, at alle ansatte skal kunne fremvise gyldigt kørekort til personbil samt fremvise straffeattest.

Koncernen Gran Recovery and Health
Gran Recovery and Health skaber helhedsorienterede forløb med fokus på recovery og rehabilitering på det specialiserede socialområde.

Med hvert vores fokusområde bidrager alle virksomheder i koncernen til at støtte mennesker i at skabe en identitet og en fremtid, der rækker ud over deres udfordringer. Det kræver medarbejdere med stor faglighed og menneskelig indsigt, og vi leder derfor efter medarbejdere, som arbejder i overensstemmelse med vores grundlag. Vi arbejder ud fra en systemisk og narrativ tilgang, og vi lægger vægt på samarbejde, arbejdsglæde og anerkendelse.

Bæredygtighed som giver mening
Gran Recovery and Healths vision er bæredygtige fællesskaber. Vi har erfaring for, at det virker og giver noget mere værdifuldt end økonomisk overskud, når vi sætter fokus på miljø, bæredygtigt brug af resurser og socialt ansvar. En af de helt store effekter for os og for de mennesker, som bor her, er mening. Det at handle og tænke bæredygtigt skaber en meningsfuldhed – omkring en selv, ens relation til andre og til omverden. Vi plejer at sige, at ”Sammen kan vi mere”, og det synes vi forpligter. Vi har i alt det, vi gør, samarbejde som fællesnævner, helt i tråd med tankerne om bæredygtighed og CSR, hvor vi alle er nødt til at tage del i arbejdet omkring at reducere negative påvirkninger og fremme bæredygtig udvikling.

Samlet har Gran Recovery and Health omkring 300 medarbejdere, der har deres daglige gang i vores fem virksomheder:

Granhøjen er et af landets ældste, private specialpsykiatriske behandlingstilbud. Vi har tilbud inden for bolig, beskæftigelse og behandling til mennesker med psykiske lidelser og sociale problemer.
På Granhøjen tror vi på, at alle mennesker er andet og mere end deres udfordringer og diagnoser. Granhøjens personale er uddannet i systemisk og narrativ teori, metode og behandling, som udgør fundamentet i den anerkendende tilgang, der praktiseres på Granhøjen og i resten af koncernen.

Skovhus Privathospital er landets ældste og største, private psykiatriske hospital.
Skovhus Privathospital er landsdækkende med hovedsæde i Nykøbing Sjælland og ambulante klinikker i Aalborg og Lyngby. Under Skovhus Privathospital findes Granhus Kvindekrisecenter og vagtfirmaet GTService, som yder akut kriseberedskab på botilbud.

REBOA skaber meningsfuld beskæftigelse for mennesker med psykiske lidelser. REBOA har mere end 10 forskellige beskæftigelsestilbud inden for forskellige faggrupper. Under REBOA ligger de to socialt ansvarlige virksomheder: Hotel du Vest og Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage.

MATOR er en entreprenørvirksomhed, som vedligeholder de fysiske rammer, vi alle arbejder i. MATOR fungerer samtidig som beskæftigelsestilbud.

IS Kilden sørger for hovedparten af det administrative arbejde i koncernen og laver udviklingstiltag for alle virksomheder i koncernen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Holbæk
  • Søndag den 11. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 3
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 4
10. august 2024 4
9. august 2024 4
8. august 2024 4