Fysioterapeuter til pædagogiske basisstillinger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Er du ambitiøs med din faglighed - så er det dig vi mangler

Ane Staunings Vej er en spændende arbejdsplads for dig, som brænder for at gøre en forskel for borgere med særlige behov. Vi er i en udviklingsproces, hvor fokus er på at forme fremtidens pædagogiske botilbud, bl.a. med et støre fokus på sundhedsfremme og flerfagligheder, samtidigt med at vi udvikler arbejdspladsen og det gode fælles arbejdsmiljø. Alt dette vil du blive en vigtig del af.

Målgruppen for Ane Staunings Vej er fysisk og psykisk udviklingshæmmede voksne med betydelig og varigt nedsat funktionsevne. Tilbuddet rummer 47 boliger fordelt på i 3 huse.

Vi forventer at skulle ansætte 2 medarbejdere fordelt på 2 afdelinger. Alle stillinger er på fuldtid (37 t) og der vil være skiftende arbejdstider, samt weekendarbejde hver 2. weekend. Ønskes der er lavere timeantal, dog minimum ned til 30 t, vil dette også være muligt.

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på dig hvis du er den helt rigtige

Vi søger 2 fysioterapeuter der ønsker at bringe sin faglighed i spil i en pædagogisk kontekst. Du vil indgå som en naturlig del af det pædagogiske arbejde med borgerne, men du vil få stor mulighed for at bringe dine fag-faglige kompetencer i spil sammen med og overfor dine kollegaer i forhold til at skabe fælles læring. Opgaver som vil have et særligt fokus ud over den pædagogiske praksis, er udarbejdelse af forflytningsvejledninger, vurdering og bestilling af APV-hjælpemidler, tovholder på vurdering og bestilling af personlige hjælpemidler til borgerne, samt fokus på hvordan forskellige fagligheder supplerer hinanden til borgernes bedste

Hvad kommer du bl.a. til at arbejde med:
Kerneopgaven er at bidrage til at forløse borgernes potentiale. Det betyder, at du støtter borgerne i, at leve et selvstændigt og aktivt liv. Du kommer til at arbejde struktureret med pædagogikken hvor individet vægtes højt og med fokus på borgerens ressourcer og potentiale for udvikling.

Samarbejdet med eksterne er en vigtig del af dit arbejde, f.eks. pårørende, dagtilbud og sagsbehandlere. Du kommer til at være i tæt dialog med eksterne samarbejdspartnere og det forventes, at du kan kommunikere på forskellige niveauer alt afhængig af modtageren.
Ane Staunings Vej er en spændende arbejdsplads, hvor gode kollegaer, uhøjtideligt miljø, personlig udvikling og initiativ er er fokuspunkter. Du vil blive en del af en velfungerende arbejdsplads, hvor vi alle hjælper hinanden.

Hvad forventer vi af dig:
Du kommer til at indgå i, og vil blive en vigtig brik i, teamsamarbejdet, hvor team og enkeltpersoner i et team/afdeling tager ansvar for at lede opgaverne direkte omkring borgerne.

Du skaber de bedste resultater ud fra fagligt definerede mål og indsatser og du støtter op om de fælles mål der er for borgerne, samt er loyal omkring beslutninger.

Du viser ansvarlighed og tillid for at opnå de aftalte mål og er initiativrig og følger opgaver til dørs. Hvis der opstår vanskeligheder i en opgaveløsning søger du relevant hjælp hos kollegaer, ledelsen eller andre og du tænker tværgående og sammen med andre for at skabe en bedre løsning.

Du tager ansvaret for den gode relation, bl.a. omkring borgerne, pårørende, samarbejdspartnere og i forhold til det gode fælles arbejdsmiljø, og evner at kommunikere på forskellige niveauer alt afhængig af modtageren.

Du er en konstruktiv kollegaer der bidrager til et stærkt team og hele tiden søger nye og smartere løsningsmuligheder og er reflekterende over egen og andres praksis og kan omsætte disse refleksioner til en ændring af praksis.

Du kan omstille dig på de ting du oplever i hverdagen når noget uforudset opstår, både i forhold til dine egne opgaver, men også i forhold til at hjælpe kollegaer.

Vi ser meget frem til at høre nærmere fra dig

Der er en del kørsel med minibusser og derfor foretrækker vi at du har kørekort til almindelig bil (kategori B)

Ansøgningsfrist:
Der vil blive holdt samtaler løbende som vi finder egnede kandidater og ansættelse er hurtigst muligt.

Opslaget vil blive nedtaget, når vi har fundet de rette medarbejder.

Løn og ansættelsesvilkår:
Efter gældende overenskomst.

Nærmere oplysninger kan fås hos afdelingsleder Janni Friis Sørensen tlf.: 40924241eller på mail [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Horsens
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Horsens

    Fysioterapeut søges til organisation/virksomhed i 8700 Horsens
    • Fysioterapeut
    • Horsens
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Horsens

    Vikariat fra 1. september til 31. oktober 2024. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.Er du en nysgerrig og engageret fysioterapeut med lysten til at hjælpe patienter på Regionshospita..
    • Fysioterapeut
    • Horsens
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Randers SØ

    Vil du være med til at skabe fysisk, psykisk og social trivsel for borgere med erhvervet hjerneskade? Og ønsker du engagerede kollegaer og fleksibilitet i forhold til egen arbejdsplan? Så kom med p..
    • Fysioterapeut
    • Randers SØ
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Hornsyld

    Kan du lide at arbejde med mennesker? Ønsker du at støtte personer med psykiske udfordringer samt gøre en forskel i deres hverdag? Så søger Sønderparken SF - Team for svære spiseforstyrrelser, at .
    • Fysioterapeut
    • Hornsyld
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Horsens over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
30. juli 2024 4
29. juli 2024 4
28. juli 2024 3
27. juli 2024 3
26. juli 2024 3
25. juli 2024 3
24. juli 2024 3
23. juli 2024 3
22. juli 2024 3
21. juli 2024 3
20. juli 2024 3
19. juli 2024 3
18. juli 2024 3
17. juli 2024 3
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 3
13. juli 2024 3
12. juli 2024 3
11. juli 2024 3
10. juli 2024 3
9. juli 2024 2
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1