Neurologisk fysioterapeut? Her er muligheden for at blive en del af en fantastisk arbejdsplads!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vores gode kollega har efter sin barsel fået job tæt på sit hjem.
Derfor er der nu en sjælden mulighed for at blive en del af vores neurologiske team.


Et stærkt neurologisk team søger pr. 1. marts 2022 en fysioterapeut, der brænder for neurologien. Stillingen er på 33 timer og arbejdstiden er på hverdage i dagtimerne. Teamet er selvtilrettelæggende og arbejdstiden er fleksibel.

I Genoptræning og Rehabilitering har vi kompetente neurologiske medarbejdere, der hver dag gør en forskel. Vi brænder for neurologien, borgerne og samarbejdet på tværs.

Har du lyst til at arbejde med borgerinddragelse og neurologisk rehabilitering af høj faglig kvalitet, så har vi stillingen til dig.

Hos os sætter du dine fysioterapeutiske kompetencer i spil. Du vil blive en del af et stærkt tværfagligt team, hvor faglighed og trivsel vægtes højt.

I hverdagen prioriterer vi faglig kvalitet, sparring og udviklingsarbejde som vi bl.a. organiserer via vores forløbssamtaler og tværfaglige behandlermøder med det sygeplejefaglige personale.

Derudover arbejder vi med fast terapeutfaglig sparring og koordinering. Vi arbejder systematisk med forbedring og udvikling af vores indsats, og læring og udvikling er en naturlig del af hverdagen.

Vi er en arbejdsplads, der lægger vægt på fællesskab, relationer og omsorg for hinanden. Vi spiser morgenmad sammen et par gange om måneden, fejrer vores succeser og hjælper hinanden gennem travle perioder og svære borgersager.

Omgangstonen er uhøjtidelig og vi respekterer og udnytter hinandens forskelligheder. Vi er lydhøre over for nye idéer og giver plads til hinanden. Vi er ambitiøse og gør os umage hver dag.

Teamet og de fysioterapeutiske arbejdsopgaver

Det neurologiske team består af fire fysioterapeuter og fire ergoterapeuter.

Teamet varetager træning og rehabilitering af borgere med erhvervet hjerneskade og andre neurologiske diagnoser.

Vi varetager genoptræning på basalt og avanceret niveau samt specialiseret rehabilitering evt. med inddragelse af eksterne samarbejdspartnere.

Vi arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang, hvor borgeren er fokus og den tværfaglige indsats og koordinering er central.

Vi har et tæt samarbejde med vores to hjerneskadekoordinatorer og det sygeplejefaglige personale og samarbejder med bl.a. diætister, visitatorer, socialsygeplejesker og kommunens hverdagsrehabiliteringsenhed.

Derudover samarbejder vi med relevante eksterne samarbejdspartnere som f.eks. bandagister, neuropsykologer, optometrister og logopæder.

Teamet er opdelt i to grupper, der varetager henholdsvis rehabilitering af indlagte borgere på midlertidigt ophold og ambulante borgere.

Der er et tæt samarbejde mellem de to grupper og et fælles ansvar for opgaveløsningen.

Vi arbejder målrettet med at sikre en tryg overgang fra midlertidig døgnrehabilitering til videre ambulant genoptræning med fokus på samarbejde, kvalitet og inddragelse af borger og pårørende.

Den ledige stilling er i vores døgngruppe. Der er mulighed for rul mellem de to opgaver.

Vores forventninger til dig

Du har solid erfaring med neurologisk rehabilitering og tilrettelæggelse af indsatser med udgangspunkt i bl.a. ABC-konceptet, repetitiv træning og neuro-pædagogik.

Du arbejder systematisk med undersøgelse, test og træning, har fokus på den individuelle vurdering og involvering af borger og pårørende.

Du har gode samarbejdsevner og er kreativ, hvilket du sætter i spil i din indsats og i samarbejdet.

Du har gennemslagskraft, er udviklingsorienteret og ønsker at være en del af et engageret og ambitiøst team, der elsker at gøre en forskel for borgerne.

Kort om os
Genoptræning og Rehabilitering er en stor afdeling, der dækker både den ambulante genoptræning og vores 45 midlertidige pladser. Vi er organiserede i 4 terapeutfaglige teams, hvoraf det neurologiske er det ene.

Vi er en organisation i konstant udvikling og vi arbejder målrettet med forbedring og udvikling af vores praksis. Vi har stort fokus på at understøtte og udvikle samarbejdet på tværs i kommunen samt over sektorgrænser.

Vi har et tæt samarbejde med Fysio- og ergoterapien og Klinisk Forskningscenter på Amager Hvidovre Hospital, hvor vi arbejder målrettet på at gøre genoptræningsforløbene på tværs endnu bedre til gavn for borgerne.

Derudover er vi klinisk undervisningssted for fysio- og ergoterapeutstuderende samt har et udviklingsteam bestående af en udviklingssygeplejerske, en udviklingsergoterapeut, en udviklingsfysioterapeut samt en udviklingskonsulent og Cura specialist.

Ansøgningsfrist
Ansøgning med relevant dokumentation skal være modtaget senest d.19.1. 2022. Vi holder ansættelsessamtaler d. 24.1. 2022.
Løn efter gældende overenskomst.
Hvidovre Kommune har en generel politik om, at der indhentes straffeattest på alle ansatte.

Yderligere oplysninger
Du kan kontakte terapeutfaglige leder Tanja Schøller Nord [email protected] tlf.: 2073 9285, hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e87a3699)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Hvidovre
  • Onsdag den 19. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1