Afdelingsterapeut til ortopædkirurgisk og sports-ortopædisk gruppe på Hvidovre Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Interesserer du dig for ledelse og har mod på denne spændende stilling, som vores nye afdelingsterapeut så læs videre.

Lysten til ledelse og udvikling er det vigtigste, måske har du en lederuddannelse eller også har du lyst til at erhverve dig formelle kvalifikationer i ledelse. Ledergruppen består af erfarne ledere, der supplerer hinanden godt og derfor er vi parate til at on-boarde en mindre erfaren leder. Det skal være lysten og engagementet til ledelse, der driver dig – og ja du vil fejle, det har vi alle gjort, men man lærer af sine og vores fælles fejl- og derfor bliver vi kun bedre og bedre.

Som afdelingsterapeut er der stort fokus på den daglige ledelse, drifts-, personale-, fagligledelse samt formidling af overordnede strategier, så de giver mening i hverdagen. En åben, nysgerrig og opsøgende ledelse er væsentlig for oplevelsen af at være på en god arbejdsplads. Inddragende, støttende og interesseret ledelse skaber et bedre og mere inspirerende arbejdsmiljø ved at anerkende alles særlige rolle på hospitalet.

  • At anvende medarbejdernes kompetencer
  • At give og modtage feedback
  • At undersøge hvordan hverdagen bliver meningsfuld for den enkelte i afdelingen
  • At give medindflydelse der, hvor det er relevant
  • At skabe god og smidig arbejdstilrettelæggelse i dialog med medarbejderne

Vi søger derfor en visionær og ambitiøs afdelingsterapeut, der sammen med afdelingsledelsen, udviklingsterapeut og medarbejderne sikrer fortsat faglig, organisatorisk og strategisk udvikling. Fysio-og Ergoterapien på Hvidovre hospital spiller en vigtig rolle i det fulde patientforløb, så der sikres gode rehabiliteringsforløb, med på fokus på forskning, udvikling og nytænkning.

Om os
Amager Hvidovre Hospital er et af regionens fire akuthospitaler. På AHH handler det om liv - patienternes liv og personalets arbejdsliv. Målet for hospitalet er at bringe patienten hurtigt fra diagnose til behandling og sikkert hjem til hverdagen. I den ortopædkirurgiske gruppe handler det om flow i genoptræningen med mange hurtige operationsforløb på sengeafdelingerne og specialiseret genoptræning i det sports ortopædiske område.

Vi er 25 medarbejdere, ergo, fys og sekretærer med godt humør og god aldersspredning.

Vi spænder erfaringsmæssigt vidt fra nyuddannede til erfarne specialister. Vi er klar til at samarbejde og sparre med dig omkring fagfaglige udvikling såvel monofagligt, tværfagligt som tværsektorielt.

Hele hospitalet har stort fokus på såvel det tværsektorielle, det tværfaglige som det monofaglige felt og derfor får du måske efter kort tid i denne stilling, en mail i din indbakke fra en anden leder:

”Jeg har fået enestående hjælp fra dine terapeuter. I en svær situation med mange vakancer, pukkelafvikling og højt sygefravær, som både påvirkede patienterne, trivsel og ja det faglige miljø, arbejdede dine terapeuter sammen med os om patientopgaven på tværs af faggrænser. Alle bidrog med netop deres faglighed ind i den fælles kerneopgave. De fremadrettede løsningerne i Nyt Amager Hvidovre Hospital (NAHH) ser jeg derfor frem til i et samarbejde med dig at løse. Stor ros og tak til jer.”

Det er ikke altid lige let at få det hele til at gå op, når der tages højde for de sociale dynamikker i en medarbejdergruppe. Kravene udefra og indefra vil stille dig i et krydspres, hvor overblikket skal bevares og måske skal du hente sparring i ledergruppen. Hovedet holdes koldt og hjertet varmt.

Om dig
Du er struktureret, sætter mål og visioner, er samarbejdsmindet, viser tillid og får det bedste frem hos alle. Du uddelegerer opgaver til løsning lokalt, afdelingsterapeuten orienteres løbende om processen så opgaven kommer i mål og ved behov for sparring og feedback, understøtter du processen. Du tør lade processen køre og herved udvikle ansvarsbevidste medarbejdere, der alle tage ejerskab til opgaven. LEDELSE er at lykkes gennem andre.

Vi ønsker en afdelingsterapeut, der byder ind med åbenhed og faglighed. Du tager hånd om såvel den faglige som personalemæssige ledelse og udvikling af både ergoterapeuter, fysioterapeuter og sekretærer. Du er initiativrig, finder på, understøtter og bakker op om såvel faglige som sociale initiativer. Du har en åben, lyttende og tålmodig tilgang til opgaverne. Din kreative og modige måde får løst tingene, når den sociale kapital er i spil.

Du er ikke konfliktsky, du taler terapeuternes sag – velvidende at der kan være en forskel, mellem det du og din gruppe ønsker at prioritere og det som er den overordnede prioritering. Du er ”gennemslagsdygtig”- og du kan kommunikere klart og tydeligt.

Du er synlig, kontaktskabende og tilgængelig ved din gang rundt i huset. Du stopper gerne op og giver en hånd med hvis der er brug for hjælp. Du snakker med alle gruppens subspecialerne, så du fornemmer, hvad der rører sig i huset. Du vil ved spidsbelastninger indgå i det kliniske arbejde med patienter på sengeafdelinger og i den specialiserede genoptræning.

”Gruppen ønsker en leder, der gerne hopper i uniformen, ikke kun for at hjælpe til når noget brænder på, men også for at få egen erfaring med hvordan vores fagspecialer opererer/arbejder”

En af afdelingens ledestjerne er: En attraktiv arbejdsplads. Trivsel og arbejdsmiljøet i gruppen arbejdes der med i åben og direkte dialog og de beslutninger, der tages i huset ”oversætter” og videreformidler du på en meningsgivende måde for os alle.

I din ansøgning vil vi gerne læse konkrete eksempler på:

  • Hvordan og hvor du ser at ortopædkirurgisk fysio-og ergoterapi på akuthospital har størst værdi og hvor du har ambitioner om udvikling i ortopædkirurgiske patientforløb?
  • Hvilke tanker du gør dig om faglig og daglig ledelse af flere professioner?
  • Hvordan du vil bruge din faglighed og lederevner i samarbejdet med såvel medarbejdere, udviklingsterapeut, forskere som øvrige mellemledere og ledende terapeut.
  • Hvordan du reflekterer og forklarer dine faglige valg for både medarbejdere og ledende terapeut.

Mere praktisk har vi brug for, at du er:

  • Er uddannet fysioterapeut/ergoterapeut og kan indgå i et fuldtidsjob.
  • Hurtigt kan arbejde ubesværet med personale administrative systemer, Sundhedsplatformen (SP), og outlook.
  • Har kendskab til såvel hospitalssektor samt sektorovergange med tværsektorielle genoptræningsforløb desuden gerne med kendskab til kommunale arbejdsgange og lovgivning.
  • Kan tilrettelægge vagtarbejde og ferieplanlægge for hele gruppen på bæredygtig og retfærdig vis.

Ansættelsesvilkår:
Du ansættes i Region Hovedstaden, på Hvidovre Hospital, Fysio- og Ergoterapeutisk Afdeling.

Stillingen er på 37 timer og til besættelse fra d. 1. maj 2022, eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure:
Ønsker du at høre mere om stillingen, kan du ringe til ledende terapeut Jette Christensen, tlf. 3862 2250. Stillingsbeskrivelsen kan rekvireres hos [email protected]

Ansøgningsfristen er d. 10. marts 2022. Samtaler vil finde sted i starten af uge 12.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Hvidovre
  • Torsdag den 10. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2