Fysioterapeut til Den Kongelige Ballet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Drømmer du om at arbejde med eliteudøvere som fysioterapeut på et fagligt højt niveau og ønsker du at udvikle dig inden for rehabilitering og talentudvikling af professionelle dansere i et internationalt balletkompagni? Kunne du tænke dig at arbejde i Den Kongelige Ballet, en kreativ arbejdsplads, hvor kunstneriske traditioner og nyskabelser sikres af en moderne arbejdspladskultur og en stærk samarbejdsånd?

Den Kongelige Ballet ønsker at skabe de bedste rammer og muligheder for trivsel og udvikling af balletkompagniets dansere. Derfor søger vi en dygtig fysioterapeut, som skal hjælpe os med at nå det mål sammen med Ballettens øvrige personale.

Som fysioterapeut i Den Kongelige Ballet vil du blive en del af Ballettens rehabiliteringsindsats sammen med det øvrige sundhedsfaglige personale, og dermed få en unik mulighed for at præge balletkompagniets dansere og deres resultater.

Stillingen
Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

  • Screening, forebyggelse og behandling af Ballettens dansere
  • Koordinering og samarbejde med rehabiliteringsteamet, balletinstruktører, Ballettens ledelse, samt Balletafdelingens øvrige personale
  • Dagligt administrativt arbejde, såsom journalføring, opfølgning på undersøgelser (herunder røntgen, MR-scanninger mm.), indkøb, samt drift af klinik
  • Koordinering og samarbejde med Det Kongelige Teaters Balletskoles fysioterapeut
  • Screening af dansere i forbindelse med auditions til kompagniet.


I samarbejde med Ballettens anden fysioterapeut har du desuden det koordinerende ansvar for rehabiliteringsafdelingen i Den Kongelige Ballet, som ud over jer består af massør, diætist, sportspsykolog og pilatesinstruktør. Desuden har Balletten en fast idrætslæge/ortopædkirurg tilknyttet.

Kvalifikationer, baggrund og erfaring
Vi forventer, at du er uddannet fysioterapeut med en overbygning til idrætsfysioterapeut. Har du derudover en uddannelse som eksempelvis osteopat, eller har du læst idræt (træningslære) eller lignende, er det et stort plus. Derudover vægter vi erfaringer med at arbejde med eliteudøvere (kunstnere eller atleter), der stræber efter at være de bedste inden for deres felt. Gode koordinerende og ledelsesmæssige evner vægtes ligeledes højt.

Vi forventer endvidere, at du:

  • Er struktureret og har gode planlægningsevner
  • Har IT-kendskab på brugerniveau
  • Trives med en travl hverdag
  • Søger og omsætter nyeste viden til praksis
  • Har gode samarbejdsevner og en positiv tilgang til dagligdagen
  • Har gode skriftlige og mundtlige kommunikative evner både på dansk og engelsk.


Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling.

Weekendarbejde forekommer i forbindelse med lørdagstræning. Et varierende antal rejsedage i forbindelse med national og international turné vil også forekomme.

Ansættelse og aflønning sker iht. relevant statslig overenskomst.

Ansættelsessted er på Det Kongelige Teater, Den Kongelige Ballet på Kongens Nytorv og du vil referere til Ballettens administrationschef.

Vi er klar til at byde dig velkommen den 1. august 2022.

Sådan søger du
Søg stillingen ved at klikke på ”søg stillingen” til højre i annoncen. Vedlæg CV, eksamensbevis og eventuelle anbefalinger.

Ansøgningen skal være teatret i hænde senest torsdag den 24. maj 2022 kl. 12:00.

Første samtalerunde finder sted den 30. maj 2022 og anden samtalerunde finder sted den 1. juni 2022.

Alle interesserede uanset baggrund opfordres til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Ballettens administrationschef Søren Normann Hansen på [email protected].

Om Den Kongelige Ballet
Den Kongelige Ballet er et af verdens mest anerkendte balletkompagnier. Kompagniet har med sin unikke Bournonville-tradition samt et øje for fornyelse altid formået at præsentere et alsidigt repertoire af høj kvalitet.

En af Den Kongelige Ballets kerneopgaver er at videreføre og udvikle Bournonvilles balletter, der er karakteristiske med deres fine sans for mimisk fortælling og ubesværet lethed, og arven fra Bournonville vil altid være grundstammen i kompagniets repertoire. Men samtidig har kompagniet også kapacitet til at fortolke de prægtige balletter fra den russiske tradition samt en ambition om til stadighed at udvide og forny repertoiret med værker af George Balanchine og Jerome Robbins såvel som nye værker af koreografer inden for moderne ballet.

At kunne præsentere et så bredt og krævende repertoire af høj kunstnerisk kvalitet kræver et stort kompagni af dygtige og talentfulde dansere, der i alle godt 100 forestillinger om året mestrer de mange afvekslende opgaver og stilarter.

Den Kongelige Ballet har et kompagni bestående af ca. 80 dansere. Ud over danskere består kompagniet af dansere fra USA, England, Frankrig, Belgien, Polen, Østrig, Sverige, Spanien, Australien, Canada, Brasilien, Korea, Rumænien, Monaco og Kasakhstan.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • København K
  • Tirsdag den 24. maj 2022

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Frederiksberg

    Brænder du for ikke-kirurgisk behandling af artrose? Så skal du søge denne stilling.Kort om stillingenVi søger en fysioterapeut 37 timer ugentligt til en 1-årig stilling (slut 31/08-2025, m..
    • Fysioterapeut
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i København K over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0