[xxxxx] søger fysioterapeuter/kiropraktorer til rådgivningsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

pensiondanmark har stor succes med forebyggelse af sygdom og sygefravær. Vi søger nu yderligere kollegaer til vores rådgivningsteam, som skal være med til at udbygge succesen til gavn for de omkring 400.000 medlemmer, som er omfattet af pensiondanmarks sundhedsordning.

Om teamet
Stillingerne er placeret i det sundhedsfaglige team Behandlingsrådgivning, som blev etableret for to år siden for at give vores medlemmer en endnu bedre og mere målrettet service i forbindelse med sygdom og gener i bevægeapparatet. Har du lyst til at være en del af dette dynamiske og ambitiøse team så læs videre!

pensiondanmarks medlemmer er omfattet af Danmarks største sundhedsordning, hvor de blandt mange tilbud har let adgang til fysioterapi og kiropraktik. De kan kontakte os i Behandlingsrådgivning, eller de kan gå på vores hjemmeside eller app for selv at bestille tid til behandling hos en betragtelig del af alle praktiserende fysioterapeuter og kiropraktorer i Danmark. De behøver ikke en henvisning for at gå i gang med behandlingen, og der er årligt omkring 400.000 behandlinger i sundhedsordningen.

Medarbejderne i Behandlingsrådgivning har et højt sundhedsfagligt og servicemæssigt niveau. Vores medlemmer rådgives om valg af behandling, om eventuelle øvrige relevante ydelser i sundhedsordningen og om samspillet med det offentlige sundhedsvæsen. I samme forbindelse er det ofte relevant at bistå med at oprette et forløb og bestille tid til selve behandlingen. Mange af vores medlemmer er mænd med faglærte eller ufaglærte jobs. De har ofte tungt fysisk arbejde og oplever en del udfordringer med helbredet. Rådgivningen omhandler alt fra simple gener og forebyggende indsatser til akutte skader og mere komplicerede problemer med kroniske lidelser.

Behandlingsrådgivning er et af fem teams i Kundeservice. Vi arbejder sammen med de øvrige rådgivningsteams og specielt er samarbejdet med Sundhedsrådgivning tæt. De har ansat sygeplejersker og socialrådgivere, som i tæt samarbejde med Behandlingsrådgivning rådgiver medlemmer om sundhedsordningens muligheder, herunder hurtig diagnose, psykologhjælp, onlinelæge og indsats mod længevarende sygefravær.

Behandlingsrådgivning består i dag af en teamleder, en assisterende teamleder (fysioterapeut) og yderligere 11 fysioterapeuter.

Om jobbet
Som rådgiver i Behandlingsrådgivning er din hovedopgave at sikre relevant rådgivning via telefonen samt at afdække og bistå medlemmer med hjælp til rette indsats i hvert enkelt tilfælde. Du skal rådgive, motivere og guide medlemmer, der på grund af gener er sygemeldte eller i risiko for at blive det. Som rådgiver vil du endvidere have en del korrespondance med klinikker og behandlere omkring tilrettelæggelse af den rette indsats i de mere komplicerede forløb mv.

Teamets arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • telefonisk afdækning og rådgivning af medlemmer
  • administration i forbindelse med visitering til klinikker/behandlere
  • løbende dialog med klinikker/behandlere og onboarding af nye
  • kvalitetssikring af klinikker og behandlere i hele Danmark
  • fakturahåndtering
  • deltage i administrative og sundhedsfaglige ad hoc opgaver og udviklingstiltag
  • samarbejde med Sundhedsrådgivning og øvrige kollegaer i pensiondanmark.

Deltagelse i messer, eksterne møder samt besøg hos klinikker i hele landet kan forekomme.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37,5 timer (ekskl. frokost) med faste arbejdstider primært inden for almindelig kontortid fra kl. 8-16. Øvrige vagter ligger i frem til kl. 18, og der må forventes vagter efter kl. 16 en til to dage om ugen.

Om digVores forventninger til dig er, at du:

  • er uddannet fysioterapeut eller kiropraktor
  • har minimum tre års relevant erfaring
  • vægter både faglighed og service i dit rådgivningsarbejde
  • kan bruge it som dagligt professionelt værktøj
  • taler flydende dansk og kan gennemføre en rådgivningssamtale på engelsk.

Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring med telefonisk rådgivning og visitering, og/eller hvis du har erfaring fra pensions- og forsikringsbranchen.

Som person er du empatisk, velformuleret og sætter en ære i at yde et højt serviceniveau såvel som et højt fagligt niveau i din rådgivning af medlemmerne. Du er fleksibel, engageret, ansvarsbevidst og en teamspiller med gode samarbejdsevner. Du evner at arbejde selvstændigt og er god til at styre en samtale og holde hovedet koldt i pressede situationer.

Du skal ikke være bange for at blive kastet ud i nye og ukendte opgaver, men samtidig vide, at rutineopgaver er en del af hverdagen, der også skal løftes.

pensiondanmark som arbejdsplads
pensiondanmark tror på, at de bedste resultater opnås ved gensidig tillid, samarbejde og en fælles indsats. Vi har en uformel omgangstone og en hurtig og effektiv beslutningsproces. Vi er en organisation i rivende udvikling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Lønpakken vil være konkurrencedygtig og afspejle dine kvalifikationer.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Birgitte Friis Hasle på mail: [email protected] eller tlf. 2811 6429. pensiondanmarks domicil ligger på Langelinie Allé 43 i København.

Sådan gør du
Kan du se dig selv som en del af det nye team, så send din ansøgning og dit CV til os ved at benytte ansøgningslinket på vores hjemmeside pensiondanmark.com. Vi holdersamtaler og ansætter løbende så send din ansøgning snarest muligt og senest den 7. juni 2022.

pensiondanmark A/S administrerer overenskomst- og virksomhedsaftalte arbejdsmarkedspensioner, sundhedsordninger og uddannelsesfonde for 800.000 medlemmer beskæftiget i 21.000 private og offentlige virksomheder. pensiondanmark er et kundeejet selskab, hvor hele overskuddet går til medlemmerne. De samlede indbetalinger udgjorde 16,2 mia. kr. i 2021. Balancen er 327 mia. kr.

Læs mere på pensiondanmark.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f5ddfbd6)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • København Ø
  • Onsdag den 08. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i København Ø over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1