Leder til fysioterapeutuddannelsen – der vil gøre en forskel for vores studerende, medarbejdere og praksis

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København

Vil du, sammen med dygtige og engagerede medarbejdere og studerende, være med til at præge fremtidens fysioterapeutiske profession gennem uddannelse, forskning og udvikling? Så er du måske vores nye uddannelsesleder.

Vi søger en leder til at indgå i duoledelse med sin lederkollega omkring drift og udvikling af fysioterapeutuddannelsen på Københavns Professionshøjskole (KP). Sammen skal I gå forrest i et fagligt engageret uddannelsesmiljø, og i samarbejde med uddannelsens kompetente og engagerede undervisere og vores studerende skal I gøre en god uddannelse endnu bedre. Du bliver desuden en del af en stærk ledergruppe, hvor vi arbejder seriøst med vores ledelsesopgave.

Du får din daglige gang i en organisation og på en uddannelse i kraftig udvikling og med mange berøringsflader. På KP er vi i fuld gang med at realisere vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’. Vi vil uddanne stærke studerende, som med deres faglighed kan og vil indgå i forskellige arbejdsmiljøer på campus og i praksis, både undervejs i studiet og efter dimission.

Om jobbet
Du indgår i et ligeværdigt ledelsespartnerskab, der er organiseret som en duoledelse, med din uddannelseslederkollega, hvor de cirka 50 medarbejdere er delt mellem jer uagtet ansættelse i København eller Hillerød, således at I hver har direkte personaleansvar for cirka 25 medarbejdere.

I ledelsespartnerskabet er I fælles om beslutningerne og de mål, I sætter for uddannelsen. Jeres overordnede ledelsesopgave er at skabe rammerne for, at uddannelsesindsatserne og forsknings- og udviklingsmiljøet har den rigtige retning i forhold til professionen. I fordeler opgaverne mellem jer på baggrund af jeres kompetencer og interesseområder.

I står i spidsen for udviklingen af uddannelsen i tæt samarbejde med et hold af engagerede og dygtige undervisere, for hvem fastholdelse og udvikling af faglig kvalitet og fremragende undervisning er omdrejningspunktet for uddannelse af fremtidens fysioterapeuter. Regeringsudspillet om decentrale uddannelsessteder understøtter vores vision om ”Én uddannelse – to matrikler”. På KP har vi defineret strategiske indsatser, som retter sig mod udvikling af digital didaktik, professionelle læringsfællesskaber, tværprofessionelle uddannelseselementer og udviklingen af vores FoU-miljøer.

I ledelsespartnerskabet har I en helt central opgave i at skabe rammerne for, at de strategiske indsatser når helt ud i klasseværelserne og i forsknings- og udviklingsaktiviteterne. I skal skabe følgeskab til forandringerne, der for eksempel kan handle om at styrke det faglige, didaktiske og pædagogiske fællesskaber mellem underviserne, og dermed sikre sammenhæng og kvalitet i uddannelsen.

I den daglige drift er det jeres opgave at sikre de rigtige personaleressourcer til opgaverne samt at sætte tydelige rammer og mål for arbejdet og opgaveløsningen. I har fokus på et godt arbejdsmiljø og på, at den enkelte medarbejder har mulighed for at udvikle sig. I har det daglige budgetansvar.

Du refererer til institutchefen og bliver en del af Institut for Terapeut- og Jordemoderuddannelser. Du indgår i instituttets ledelsesteam bestående af seks uddannelsesledere og en institutchef. Vi er ambitiøse på uddannelsernes og professionernes vegne og har et godt og uformelt samarbejde. Vi lægger vægt på at kombinere et målrettet resultatfokus med et godt arbejdsmiljø.

Din profil
Vi forventer, at du:

  • har bred viden om og erfaring med det fysioterapeutiske felt
  • kender aftagerfeltet
  • har relevant akademisk (måske sundhedsvidenskabelig) uddannelsesbaggrund på minimum kandidat- eller masterniveau. Vi foretrækker, at du har en fysioterapeutisk grunduddannelse, men det er ikke et krav
  • har ledelseserfaring, herunder erfaring med personaleledelse
  • har lyst til at indgå i et ligeværdigt samarbejde i en duoledelse, der bliver stærk i kraft af jeres åbenhed og gensidige tillid til og tro på hinanden
  • har erfaring fra en stor og gerne politisk styret organisation
  • har erfaring med at gennemføre forandringsprocesser
  • har erfaring med ledelse af projekter
  • har erfaring med ”sikker drift” og budgetopfølgning
  • har interesse for at arbejde med unge mennesker på en uddannelsesinstitution - erfaring fra uddannelsesområdet er ikke et krav, men vil være en fordel.

Ledelsesopgaven er meget varierende, idet du skal være daglig leder for en gruppe medarbejdere og samtidig stå i spidsen for uddannelsens kvalitet og udvikling.

Det er derfor vigtigt, du kan genkende dig selv i følgende udsagn:

Dygtig og erfaren leder
I kraft af din erfaring evner du at samle og inddrage højt kvalificerede undervisere, som sammen skaber den bedste uddannelse for vores studerende. Det er vigtigt for dig, at der er fokus på den gode trivsel og arbejdsglæde i medarbejdergruppen, og du motiveres af at skabe resultater sammen med og gennem andre.

Brænder for udvikling
Du formår at fastholde og udvikle uddannelsens mange kvaliteter i et konstruktivt ledelsessamarbejde med din uddannelseslederkollega.

Systematisk og trives med at sikre sikker drift
Som leder kan du strukturere processer, så de bliver kvalificerende og inddragende samtidig med at du følger systematisk op på de data, som er en vigtig del af arbejdet med at forbedre uddannelsen og sikre budgetoverholdelse.

Orienteret mod samarbejde og den gode løsning
Du er, som menneske, fleksibel og udpræget relations, samarbejds- og løsningsorienteret, hvilket kommer til udtryk, når du i samspil med interne og eksterne samarbejdspartnere udvikler uddannelsen og det gode arbejdsmiljø.

Tydelig og åben i din kommunikation
Du kommunikerer tydeligt i dit samarbejde og sætter pris på en ligefrem dialog uanset om det er med studerende, medarbejdere, lederkollegaer, din egen leder eller med den øvrige del af Københavns Professionshøjskole.

Lyst og evne til at give lidt ekstra
Du har en stor arbejdskapacitet - også i de perioder, hvor der er en del at se til. Du kan prioritere mellem mange vigtige og ofte hastende opgaver, fordi du ved, at det er afgørende for uddannelsens kvalitet.

Om os
Uddannelsen består af cirka 50 dygtige og engagerede medarbejdere, som er et resultat af en fusion mellem Fysioterapeutuddannelsen på UCC og PH Metropol. Vi er i fuld sving med at skabe en fælles kultur, som du får mulighed for at være med til at præge.

Gennem de seneste 1,5 år har vi på uddannelsen opnået afgørende erfaringer og kompetencer indenfor digital læring. Disse erfaringer arbejder vi videre med i fællesskab og i den didaktiske udvikling på uddannelsen, så det giver mening og mest mulig læring for de studerende.

Du bliver en del af Institut for Terapeut- og Jordemoderuddannelser, som har ca. 130 medarbejdere, og udover fysioterapeutuddannelsen udbyder instituttet psykomotorik-, ergoterapeut- og jordemoderuddannelserne samt huser KP’s tværprofessionelle indsatser i Praksis- og Innovationshuset.

Fysioterapeutuddannelsen har ca. 900 studerende og har to udbudssteder; et i Hillerød og et i København. Din arbejdsplads bliver både Hillerød og København.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes som uddannelsesleder med forventet tiltrædelse den 1. november 2021.

Ansættelse og aflønning sker aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område.

Arbejdspladsen er beliggende på Campus Sigurdgade, Sigurdsgade 26, 2200 København N, og på Campus Nordsjælland, Carlsbergvej 14, 3400 Hillerød.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk. Her kan du også læse mere om fysioterapeutuddannelsen.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at ringe til institutchef Katrine Hornum-Stenz på telefon 5163 2490 eller uddannelsesleder Laura Staun Valentiner på telefon 5138 0501.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest søndag den 12. september 2021.

Vi forventer at holde første samtalerunde i uge 38 og anden samtalerunde i uge 38/39. Der indgår personlighedstest ifm. rekrutteringsprocessen. Hvis vi inviterer dig til anden samtalerunde, vil du skulle afsætte tid til testning mellem første og anden samtalerunde.

Vi samarbejder med Genitor om denne rekruttering.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • København

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i København K

    We are expanding and are therefore looking for a massage therapist to work 4 or 5 days per week. Working hours are 11-17/18 on both weekdays and weekends. We have two locations in the centre of..
    • Fysioterapeut
    • København K
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Frederiksberg

    Brænder du for ikke-kirurgisk behandling af artrose? Så skal du søge denne stilling.Kort om stillingenVi søger en fysioterapeut 37 timer ugentligt til en 1-årig stilling (slut 31/08-2025, m..
    • Fysioterapeut
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København S

    Har du lyst til at arbejde på tværs af to specialiserede afsnit på [xxxxx], ældrepsykiatrisk og affektiv afdeling. På begge afsnit vil du være del af en tværfaglig personalegrup..
    • Fysioterapeut
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i København over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 9
12. juni 2024 9
11. juni 2024 9
10. juni 2024 9
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 8
5. juni 2024 9

Værd at vide når du søger job som fysioterapeut i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer