Fysioterapeuter til Akutafdelingen, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Akutafdelingen er en super spændende arbejdsplads!
Hvis du har lyst til at mærke hvordan en akutafdeling fungerer - og hvordan terapeuterne kan byde ind til den fælles opgaveløsning omkring patienten - så læs videre her.

Du ved aldrig, hvad du møder ind til, men du kan være helt sikker på, at i Akutafdelingen står vi sammen og hjælper hinanden. Terapeuterne har allerede en rigtig stor del af patientforløbene i akutafdelingen - nu udvider vi endnu mere.

I denne stilling skal du være fysioterapeut direkte på akutafsnittet.

Vi skal bruge 3-4 fysioterapeuter i perioden 1. maj - 1. september 2022. I første omgang er der tale om at hjælpe sygeplejerskerne gennem sommerferien - men opgaveløsningen ligger så tæt op ad det terapeuterne gør i forvejen, så der vil være gode muligheder for at forlænge funktionen efter 1. september.

Stillingerne er på 37 timer/uge.
Vi skal dække Akutafdelingen med 1 ekstra terapeut i dag- og aftenvagt alle ugens 7 dage, 7-15 eller 15-23. Som udgangspunkt har du vagt hver 2. weekend - men hvis vi kan dække nogle af weekenderne med timelønnede, så kan der blive tale om færre weekender.

Vi kan bruge færdiguddannede fysioterapeuter eller studerende som har bestået klinisk eksamen. I maj måned skal du primært læres op så du er klar til at gå i vagt fra 1. juni. Det kan godt kombineres med evt. bachelorskrivning.

Om stillingen
Du bliver ansat i terapien, men lægger alle dine arbejdstimer i Akutafdelingen. Du møder ind i akutafsnittet og har din daglige arbejdsgang sammen med plejepersonalet. Du mødes med de faste fysio- og ergoterapeuter og får en tæt samarbejdsflade med dem. Din nærmeste leder er terapeut, men i det daglige får du også et tæt tilhørsforhold til afdelingssygeplejerskerne.

Arbejdsopgaver
  • Modtage akutte patienter i samarbejde med en sygeplejerske.
  • Mobilisering i forbindelse med måltider og ADL.
  • Ressourceperson i forhold til gode forflytninger
  • Deltage i plejen hos udvalgte patienter, vurdere kognition og funktionsniveau hos patienten.
  • Bidrager til at kvalificere udskrivelse af patient, f.eks plejeforløbsplan, udskrivningsstatus. Kontakt til pårørende og hjemmepleje/visitation.
  • Hjælpe med at servere mad
  • Berolige/skærme psykisk ustabile/demente patienter
  • Identificere behov for ergo-eller fysioterapeutisk indsats, tæt samarbejde med afsnittets vanlige fysio- og ergoterapeuter.
  • Sørge for hjælpemidler på afdelingen
  • SOFT henvisninger - rygestop, KOL osteoporose, diabetes mm.
  • Måle TOKS værdier
  • Lægge diverse forbindinger
  • Løse fysioterapeutiske opgaver i skadestuen i samarbejde med sygeplejersken.

Der kan rekvireres en stillingsbeskrivelse her.

Om Akutafdelingen
Akutafdelingen består af Akutafsnit 1, Akutafsnit 2, Akutafsnit Børn og Unge, skadestuen, fire akutstuer, akutklinikkerne i Skive og Silkeborg, hospitalsvisitationen, flowkoordinationen, terapiafsnit og akutsekretariatet. Alle funktioner har siden 2019 væres samlet i hjertet af det nye akutcenter, hvor lyse, moderne rammer og ensengsstuer med eget bad og toilet præger billedet.

Opgaverne i afdelingen er oftest akutte og uforudseelige. Vi modtager cirka 100 patienter i døgnet, hvoraf cirka halvdelen bliver udskrevet direkte fra afdelingen. Du skal derfor have lyst til at møde mange patienter og pårørende i løbet af din dag, og gode kommunikative og pædagogiske evner er en klar fordel.

Vi har et tæt samarbejde med hospitalets øvrige afdelinger og kommunerne i vores optageområde. Og vi sætter en ære i at finde tid til både den daglige pleje og behandling af patienterne og udviklingen af nye initiativer og forbedringer, herunder hospitalsindlæggelse i eget hjem (tværsektoriel forskningsprojekt), blodtransfusion i eget hjem og koordinering, samt udvikling af nye forløb. Vores håb er selvfølgelig, at du på sigt kunne have lyst til at hjælpe os med nye ideer og projekter, der kan forbedre tilbuddet til vores patienter.
Hvis du har lyst, kan du læse mere om Akutafdelingen på vores hjemmeside: https://www.hospitalsenhedmidt.dk/afdelinger-og-centre/akutafdelingen/

Om akutafdelingens terapeuter:
Holdet tæller 6 ergoterapeuter og 19 fysioterapeuter, som er organiseret under akutafdelingen. Vi dækker foruden det akutte speciale også de kirurgiske og medicinske sengeafdelinger, intensivafdelingen, kvinde- og børneafdelingen samt ambulant behandling af lymfødempatienter og brystopererede.
Holder er opdelt i teams, og du får i denne stilling et tæt samarbejde med team akut, som er 3 fysioterapeuter og 2 ergoterapeuter.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.400 ansatte samt et budget på ca. 2,5 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Akutafdelingen.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende terapeut Gitte Johansen på tlf. 78 44 38 01 / 61 33 54 06.

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisationsID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde senest mandag d. 28. marts 2022.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Midtjylland
  • Mandag den 28. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 2
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3