Ergoterapeut søges til SenhjerneskadeCenter Nord (SCN) Anholtvej

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

SenhjerneskadeCenter Nord, Anholtvej søger 1 ergoterapeut, der har erfaring med borgere med erhvervet hjerneskade og/eller andre handicaps.
En fast stillingen på 35 timer pr. uge. Der bliver hovedsageligt tale om dagvagter, men aftenvagter kan også forekomme, weekendarbejde hver anden weekend må påregnes.

SCN er et specialiseret botilbud med 23 boliger og én aflastningsplads, fordelt på 2 huse, øst og vest. Borgerne, der bor her, er alle senhjerneskadede, fra moderat til meget svær. Foruden bo-delen består SCN af et aktivitets- og samværstilbud, samt et Living Lab. Vores vigtigste formål er, at afsøge alle tænkelige muligheder for, at støtte den enkelte i retning af, at blive så selvhjulpen som muligt, og skabe sig en tilværelse med indhold og mening.

Målgruppen er voksne borgere med en erhvervet hjerneskade, med et moderat til meget svært kognitivt og fysisk tab af funktionsevne til følge. Der er tale om borgere, der har afsluttet deres behandlingsforløb i sundhedsvæsenet. Borgernes behov spænder vidt fra særlig pleje, til vedligeholdende træning, fritid og kulturel udfoldelse, pædagogiske tiltag og deltagelse i det daglige og sociale liv i og udenfor SCN.

Opgaven indebærer
Da borgerne og deres behov er meget forskellige, er der en bred vifte af opgaver, bl.a.:
  • Deltagelse i morgenplejen og de andre opgaver, der er omkring borgerne i hus vest
  • Beskrivelser og træning af ADL funktioner, bl.a. i forhold til personlig pleje, spisning, kognitive funktioner, socialt og kommunikativ
  • Fælles faglige drøftelse og samarbejde med dine kollegaer i huset, bl.a. i beskrivelsen af tilgange til borgerne
  • Tæt samarbejde med dine kollegaer i ”miniteamet”, hvor du bliver ekspert

Bidrage til
  • aktivitetsanalyse ifht. aktivitetstilbud og udnyttelse af borgernes kompetencer og behov, f.eks. i forbindelse med borgernes deltagelse i aktivitetstilbuddet
  • borgerne aflastes i deres krop, f.eks. m.h.t. lejring, SI stimulering, vedligeholdelses-træning
  • Det tværfaglige samarbejde, f.eks. i forbindelse med ansøgning om hjælpemidler

Vi søger
Generelt skal du som medarbejder være med til at skabe livskvalitet, støtte og udvikle, gennem en helhedsorienteret indsats for borgerne.

Vi har brug for en erfaren ergoterapeut, der tidligere har arbejdet med målgruppen, eller en ergoterapeut, der er fagligt velfunderet, har lyst til at lære nyt, og som både kan arbejde selvstændigt og fungere i et tværfagligt samarbejde.

Da stillingen indgår i et tværfagligt hus, er det vigtigt, at du kan bringe din ergoterapeutiske faglighed i spil, i de daglige opgaver, der er omkring hele borgerens hverdagsliv. Du skal være i stand til,, at lære af de andre faggruppers praksis, og af jeres fælles refleksioner.
Vi forventer, at du er psykisk og fysisk robust, rummelig og mødestabil. Derudover skal du være omstillingsparat, fleksibel, og anerkendende i din tilgang til kolleger og borger.

Som kommende medarbejder på SCN skal du besidde en ægte lyst til at engagere dig 100 % i en udfordrende og målrettet pædagogisk proces, hvor vi lægger stor vægt på din faglighed, evne og lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde. Som medarbejder vil du have fokus på udvikling af daglig praksis, og på borgernes muligheder for at blive selvhjulpne og udvikle sig fysisk, psykisk, socialt og intellektuelt.

Mere om Senhjerneskade Center Nord
På SCN er indsatserne omkring borgerne organiseret i et miniteam, d.v.s., at du bliver ”ekspert” i 3 – 4 borgers liv. Dine kommende kollegaer er ”eksperter” i andre borgeres liv. Miniteamet varetager kontakt til familie, og andre pårørende, myndighed, hjælpemiddel, men alle bidrager til, at kvalificere arbejdet dels på personalemøderne, dels gennem hverdagens arbejde med alle beboere i dokumentationen og refleksionen.

Arbejdsgrundlag
SCN arbejder ud fra Frederikshavn Kommunes Handicapafdelings socialpædagogiske referenceramme ”inklusionparadigmet”.

Målet er at
  • Borgernes mål, nås i samarbejde med borgerne
  • Du, som medarbejder er klar på metoder, og refleksion, og dermed at udvikle praksis, hvad enten det er hvordan den sundhedsfaglige indsats forløber eller, der er tale om en konkret pædagogisk indsats, eller det er din faglighed, som ergoterapeut, der er mest i fokus
  • Borgeren og hans/hendes behov er i centrum.

Kort sagt arbejder du med borgernes ”Individstyrkelse – så borgeren i stand til, at leve et så selvstændigt og meningsfuldt liv som muligt”. Dette er nemlig SCN´s kerneopgave.

Vi tilbyder
Kollegaer der er pædagoger, sygeplejerske, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter og husassistenter.

Ansættelse i relativt nye fysiske rammer på Anholtvej i Frederikshavn.

Årlig Mu-samtaler og dermed muligheden for, at du både er med til at SCN udvikles og at du selv finder faglig udvikling, og mulighederne for at udvikle dig i et innovativt, tværfagligt og udviklingsorienteret miljø.

Vi arbejder med at implementere forbedret dokumentation, udvikle samarbejdet i husene, og har tæt og inddragende faglig og daglig ledelse. Vores fokus er, at sikre borgerne er med til, at præge det sted de bor.

Det formelle
Arbejdstiden er i blandede vagter på 35 timer pr. uge.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe til teamleder Rikke Højmark Thorslund på 2947 3066 eller leder Ghita Bregnhoved 2420 7707.

Ansættelsesstart: snarest
Ansøgningsfrist: 23.07.2019 kl. 12:00.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 29.07.2019 i tidsrummer 8:00 – 13:00

Vi ønsker at tage referencer i forbindelse med ansættelse.
Der indhentes straffeattest inden ansættelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Nordjylland
  • Tirsdag den 23. juli 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
20. september 2024 9
19. september 2024 9
18. september 2024 7
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 5
11. september 2024 6
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 3
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5