Fysioterapeut (AC) til REHPAs forskningsklinik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

REHPA, Videncenter for Rehabilitering og Palliation søger, til fast stilling, en fysioterapeut til at varetage kliniske, forløbsledende og projektkoordinerende opgaver i vores forskningsklinik.

Du vil blive forløbsleder på forskningsklinikkens internatophold til borgere med livstruende sygdom, hvor du varetager rehabiliterende og pallierende interventioner og er den projektansvarlige koordinator for forskningsprojektet.

Forskningsklinikken arbejder med den bio-psyko-sociale tilgang suppleret med eksistentielle perspektiver, hvor livskvalitet er i fokus. Forløbene afvikles i et tæt, interprofessionelt og tværfagligt samarbejde med den øvrige del af forskningsklinikkens faste team af klinikere, forløbenes deltagere (patienter og pårørende) samt interne og eksterne klinikere og forskere. Det er derfor vigtigt, at du står stærkt i din monofaglige base.

Du har ligeledes ansvar for lejlighedsvis terapeutisk testning af forskningsklinikkens deltagere, bemanding, bidrag til relevant testbatteri, kvalificeret udførelse og dataindsamling i samspil med interne og eksterne forskere.

Om dig
Stillingen ønskes besat af en fysioterapeut med akademisk overbygning f.eks. cand.scient.san., cand.fys., eller master i rehabilitering. Du har (klinisk) erfaring med ...

  • borgere/patienter med livstruende sygdom, herunder kræft, individuelt og i gruppe
  • og/eller efteruddannelse inden for rehabilitering og/eller palliation
  • forløbsledelse og projektkoordination
  • udvælgelse af relevant testbatteri, testmateriel, udførelse, oplæring af kollegaer, dataindsamling m.v.
  • patientundervisning med en sundhedspædagogisk tilgang
  • formidlings- og samarbejdsopgaver på tværs af sektorer eller organisationer

Derudover forventer vi, at du ...

  • har et godt klinisk fundament og er familiær med motiverende intervention eller anden forandringsteori
  • er udviklingsorienteret og kan afprøve og bidrage til dokumentation af nye metoder inden for rehabilitering og palliation
  • har erfaring og interesse for trænings- og aktivitetsbaserede problematikker hos mennesker med forskellige livstruende sygdomme
  • har solid relationskompetence
  • arbejder engageret og dynamisk i et tværfagligt og projektorienteret team
  • rummer en omskiftelig arbejdsdag med reference til REHPAs strategi og funktion som videncenter, hvor du kan facilitere udviklingsopgaver, som kan forekomme andre steder end i Nyborg.

Vi tilbyder
REHPA tilbyder et interessant job med engagerede kolleger på en arbejdsplads, hvor du gør en forskel, og hvor du indgår i et tværfagligt team bestående af fysioterapeut, ergoterapeut, psykolog, sygeplejerske, læge, SSA, ernæringsassistent m.fl. Vi har en opmærksom og venlig omgangstone som grundlag for et højt fagligt niveau. Du vil blive ansat i Klinikergruppen med reference til klinisk leder.

Stillingen er fast og på gennemsnitligt 37 timer/uge i tidsrummet 8.00 - 17.00.
Tiltrædelse 1. april 2022, gerne tidligere.
Tjenestestedet er hos REHPA i Nyborg.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst på området.

Frister og yderligere oplysning
Ansøgningsfristen er den 16. februar 2022. Vi indkalder til samtaler den 18. februar.

Vi forventer at holde 1. samtalerunde den 21. februar i tidsrummet kl 12.00 - 16.00 og 2. samtalerunde den 22. februar i tidsrummet 14.30 - 16.00 i Nyborg.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinisk leder Annette Rasmussen på tlf. 2181 1867 eller mail [email protected].

Om os
REHPA er det nationale videncenter for rehabilitering og palliation. Vi arbejder for at øge livskvaliteten for mennesker med livstruende sygdom. Det gør vi i samarbejde med alle relevante fagligheder og aktører for at skabe solide og anvendelige resultater. REHPA indsamler, producerer og formidler forskningsbaseret viden, der inspirerer og forbedrer praksis, og vores medarbejdere er drevet af et højt fagligt engagement, empati og professionalisme.

En del af videncentrets forskningsaktiviteter gennemføres i REHPAs forskningsklinik i Nybrog. Her modtager vi deltagere fra hele landet som regel på femdags ophold og todages opfølgningsophold. De bagvedliggende protokoller rekrutterer fortrinsvis mennesker med kræft og hjertesygdomme. Men andre livstruende sygdomme og tilstande kan forekomme. Opholdene finder sted i rammer, der skaber perspektiv, ro og tryghed i en sårbar situation.

REHPA er organisatorisk forankret ved Region Syddanmark og tilknyttet Syddansk Universitet som forskningsenhed. Videncentret har hovedadresse på OUH - Nyborg Sygehus og kontorfaciliteter i København, Aalborg, Århus og Holbæk.

Læs mere om os på www.rehpa.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Nyborg
  • Onsdag den 16. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Nyborg over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1