Vikarstilling: Rehabiliteringsterapeut til Ringsted Kommune (én fast stilling og ét barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Ringsted

Brænder du for det borgernære arbejde med rehabilitering? Kan du sætte rehabilitering på dagsordenen i det tværfaglige samarbejde? Så er det måske noget for dig at blive vores nye kollega til 4 andre dedikerede rehabiliteringsterapeuter i Sundhed & Træning.

Den faste stilling er med start 1. oktober 2022, på 37 timer med mulighed for ned til 34 timer.
Barselsvikariatet er med start 1. oktober 2022 og indtil vores nuværende terapeut vender tilbage fra barsel.


Om jobbet
Vores tværfaglige team på i alt 5 ergo og fysioterapeuter, er hjertet i Den Rehabiliterende Organisation (DRO) på ældreområdet i Ringsted Kommune. Samarbejdet i teamet foregår primært interdisciplinært, men vi evner også at arbejde transdisciplinært, hvis det gavner borgeren bedst.
Vi arbejder ud fra SMARTE mål, og har særligt fokus på at den tværfaglige indsats opleves relevant og er målrettet borgerens aktivitetsproblemer i dagligdagen. Som rehabiliteringsterapeut i Ringsted Kommune er du ofte borgernes primære kontakt ift. deres rehabiliteringsforløb.
Teamet har daglig færden i lokaler med hjemmeplejen, så vi er synlige og tilgængelige i samarbejdet. Målet for rehabiliteringen aftales i samarbejdet med borgeren og koordineres med vores gode samarbejdspartnere på det ugentlige tværfaglige rehabiliteringsmøde.

Om opgaverne:
Rehabiliteringsterapeuterne har tæt samarbejde med såvel hjemmepleje, visitation, sagsbehandlende hjælpemiddelterapeuter, træningsteam, hjemmesygepleje samt akutpladser og midlertidige pladser.
Terapeuterne skal i et tæt samarbejde med de øvrige kolleger på ældreområdet sikre gode rehabiliterings- og udskrivelsesforløb. Terapeuterne varetager opgaver i tidsrummet mellem kl. 7-17. Der vil kunne forekomme opgaver i aftentimer såvel. Terapeuterne er et udekørende team med primæropgaver ude i borgernes hjem. Terapeuterne vil i mindre grad skulle varetage træningsopgaver efter sundhedslovens § 140 og servicelovens § 86 i tæt samarbejde med træningsteamet.

Hvem er du
  • Du har en sundhedsfaglig uddannelse som ergo- eller fysioterapeut med en stærk monofaglig identitet.
  • Du har bred klinisk erfaring – gerne med rehabilitering. Du har gode pædagogiske evner og formår at motivere borgere såvel som kolleger.
  • Det er en fordel hvis du har erfaring fra plejesektoren – men ikke et must.
  • Du er løsningsorienteret og har lyst til, sammen med dine kolleger og nærmeste leder, at udvikle den rehabiliterende indsats i kommunen.
  • Du har interesse i tæt tværfagligt samarbejde med henblik på at skabe sammenhængende og koordinerede borgerforløb på inter- og transdisciplinært niveau.
  • Du bidrager positivt og løsningsorienteret ind i teamsamarbejdet.
  • Du er god til at arbejde selvstændigt, struktureret og bringe din faglighed i spil i tværfaglig sammenhæng.
  • Du har kørekort.


Afdeling
Sundhed & Træning er en dynamisk arbejdsplads i stadig udvikling. Vi er organiseret med 1 funktionsleder, 2 teamledere og 3 faglige teams - et sundhedsteam, et træningsteam og et team med rehabiliteringsterapeuter samt et administrationsteam. Afdelingen er organisatorisk placeret i Social- og Sundhedscentret og vi er ca. 45 medarbejdere. Vi løser opgaverne med et højt fagligt niveau og i et tæt tværfagligt samarbejde såvel internt i afdelingen som på centerniveau. Vi har et kontinuerligt fokus på at fastholde og styrke den gode dialog og de gode relationer. Sundhed & Træning holder til på Knud Lavard Centret og i 2020 tog vi vores nye lokaler i Sundhedshuset i brug. Rehabiliteringsterapeuterne har deres base sammen med bl.a. Hjemmeplejen på Amtstue Allé og har ledelsesreference til teamleder for Træning. Se hjemmesiden for yderligere oplysninger her

Vi tilbyder
  • Et indholdsrigt og udfordrende job med mulighed for udvikling og indflydelse.
  • Selvstændighed i planlægningen af din arbejdsdag.
  • En arbejdsplads med fokus på en god og åben dialog.
  • En spændende arbejdsplads med gode sparringspartnere og verdens bedste kolleger.
  • En attraktiv og aktiv personaleforening samt en feriefond.


Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 25. august 2022.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Ringsted
  • Onsdag den 17. august 2022

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Ringsted

    MARSELISBORG (En del af Carelink Gruppen) søger fysioterapeut til vores center i Ringsted. Vi søger en fysioterapeut som kan undervise i motion, funktionel træning, mindfulllnes og mestring på .
    • Fysioterapeut
    • Ringsted
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Roskilde

    Har du et velfærdsteknologisk gen og vil du træne borger i eget hjem. Så har vi stillingen til dig. Vi søger en kollega som har stor interesse for træning af ældre, har fokus på det gode senior..
    • Fysioterapeut
    • Roskilde
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Holbæk

    Vores osteopat har alt for travlt. Vi har derfor brug for en ny dygtig kollega. Vi søger en kollega der er osteopat eller osteopatstuderende, der brænder for osteopati også anvender trænin..
    • Fysioterapeut
    • Holbæk
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Roskilde

    Er du optaget af ledelse, vil du bidrage til super aktive patientforløb og vil du være en del af et stærkt og engageret ledelsesteam? Har du lyst til at være med til at skabe aktivitet for pati..
    • Fysioterapeut
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1