Kirkegårdsmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Give

Give Sogns kirkegårde søger medarbejder til sognets 3 kirkegårde, pr. 1.11.2024

Kunne du tænke dig at være en del af et team, der sætter en ære i at udføre sit arbejde professionelt, og hvor der er en uformel og kollegial omgangstone medarbejderne imellem?

Så kan det være vi har det rette job til dig.

Vi søger en medarbejder, som skal indgå i den daglige pasning og vedligeholdelse af gravsteder og fællesarealer, samt varetage gravning og dækning ved begravelser på vores 3 kirkegårde. Stillingen er ligeledes en afløserstilling for kirkegårdslederen i dennes fravær. Herunder samtaler med pårørende og deltagelse ved urnenedsættelser. Maskin- og computerkendskab vil være en fordel, men ikke noget ultimativt krav.

Vi er et team af medarbejdere med forskellig baggrund, og det er ikke vigtigt, om du erfagligt/ufaglært eller har en kandidatgrad. Det vigtigste er, at du har lyst til at være en del af arbejdsfællesskabet på kirkegården, som også indgår i det større fællesskab med kirkens øvrige personale. Ansvarlighed, faglighed og teamwork vægtes højt. Endelig lægger vi stor vægt på at udvise den nødvendige diskretion i forhold til kirkegårdens brugere.

Jobbet er en fast fuldtidsstilling 10 måneder om året - 2 måneder om vinteren er på nedsat tid, men stadig med fastansættelse. Du vil skulle indgå i turnusordning med de øvrige medarbejdere omkring lørdagsbegravelser og vintertjeneste.

Ansættelse og aflønning sker efter overenskomst for gartneriarbejdere på bykirkegårde indgået mellem Kirkeministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F). Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk

Den årlige grundløn udgør for gartnermedhjælper uden gartnerisk uddannelse kr. 283.607,00 (trin 1) kr. 291.526 (trin 2) i nutidskroner. Med gartnerisk uddannelse kr. 325.618,00 (trin1) kr. 335.368 (trin 2) inutidskroner.

Ansøgningsfrist d. 19.09.2024 kl. 12.00.

Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 39.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Gartner", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Give.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 02.09.2024
  • Gartner
  • Give
  • Torsdag den 19. september 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som gartner i Give

Herunder ser du udviklingen i udbudte gartner i Give over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal gartner.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte gartner i Give over tid

Dato Alle jobs som gartner
3. september 2024 1
2. september 2024 1