Formand til vand- og anlægsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Hos Nordkysten er vi lige nu på udkig efter endnu en formand, som ved, hvordan man selvstændigt koordinerer og fordeler arbejdet til mandskabet på pladsen – og dermed sikrer at projekter kommer i mål til tiden og med et godt resultat. Vi er på udkig efter dig som har erfaring som formand – eller alternativt arbejder som sjakbajs i dag og nu er klar til at tage næste skridt. Du vil være tilknyttet vores kontor i Glostrup, når ikke du er ude på pladserne i Storkøbenhavn.

Som formand i vores vandafdeling vil du have en koordinerende rolle og agere bindeled mellem entrepriseleder/projektleder og vores folk på pladsen. Du vil være med i projektet helt fra starten til den endelige aflevering.

Dine opgaver består primært af:

  • Udarbejdelse af tidsplaner i samarbejde med din entrepriseleder.
  • Styring af vandprojekter, hvor du er med fra de indledende faser frem til aflevering, ligesom du er opmærksom på registrering af tillægsarbejder, som ikke er indeholdt i kontrakten.
  • Vær bindeled mellem produktion og mandskabet på pladsen.
  • Kvalitetssikring af det udførte arbejde på pladsen.
  • Daglig styring af mandskabet på pladsen, hvor du har fokus på at skabe motiverede medarbejdere, som er glade for at møde på arbejde.

Vi tør godt love, at du vil opleve et afvekslende arbejde, hvor frihed under ansvar og gode kolleger ikke blot er tomme ord. Hos Nordkysten kan du forvente at blive en del af en virksomhed, hvor tillid og ansvar til den enkelte medarbejder vægter højt. Fordi det er vigtigt for os, at vores medarbejdere trives, har vi stort fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor vi generelt løfter i flok og alle er indstillet på at give en hånd med.

Om dig

Du har måske oparbejdet erfaring som formand inden for infrastrukturopgaver. Alternativt har du erfaring som sjakbajs. Det er en fordel, hvis du har erfaring med styring af vand og anlægsprojekter. Du ved, hvad det kræver at sikre gode projekter, som lever op til kvalitet og økonomi – og derfor har du løbende fokus på oplæring og motivering af dit mandskab på pladsen.

Du bliver en del af …Entreprenørfirmaet Nordkysten, er en familieejet virksomhed, der opererer regionalt og udfører små og store forsynings- og anlægsydelser for både offentlige og private bygherrer. Vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger samt etablering af fibernet i Nordsjælland og hovedstadsområdet – vores kompetencer spænder vidt. Vi går ikke på kompromis og leverer kvalitet og løsninger indenfor vores specialiserede kompetencer.

Du vil opleve en arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet. Vi spiller hinanden bedre som kolleger og efterlever værdierne i hverdagen:

Troværdighed – vi leverer et godt produkt og en god proces. Kunder og kolleger kan regne med os.
Ansvarlighed
– vi tager ansvar for opgaven, miljøet, kunden og kollegaen.
Samarbejde
– vi hylder sammenhold og deler viden for at sikre det bedste resultat.
Løsningsorienteret
– vi går efter den bedste løsning for vores kunder og for Nordkysten.

Er du vores nye formand? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Vi holder samtaler løbende, så ansøg hurtigst muligt via knappen 'Ansøg online' - det tager maks. 60 sekunder.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Lasse Enetoft på mail: [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Gartner", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Gartner
  • Glostrup
  • Lørdag den 31. december 2022

Lignende jobs

  • Gartner i Storkøbenhavn

    LUBIjob søger på vegne af kunde, flere erfarne entreprenører.LUBIjob søger på vegne af kunde, 20 dygtige folk til entreprenørvirksomhed i Storkøbenhavn.Vi leder primært efter rørlæggere, brolæg..
    • Gartner
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Gartner i Herlev

    Herlev- og Birkholm Kirkegårde søger en anlægsgartner/gartneriarbejder som ferieafløser til tidsbegrænset ansættelse pr. 08. juli til 30. august 2024, med mulighed for sæsonansættelse i 2025. Arbej..
    • Gartner
    • Herlev
    Få mere info
  • Gartner i København

    Er du en erfaren brolægger eller anlægsarbejder på udkig efter nye udfordringer? Så har vi måske lige jobbet til dig! Vi søger flere dygtige brolæggere/anlægsfolk til vores projekter i København .
    • Gartner
    • København
    Få mere info
  • Gartner i København

    Grå Anlægsgartner Søges til Nord og Østsjælland.Vi søger en grå anlægsgartner med passion for anlægsarbejde. Teamet vokser, og vi leder efter dedikerede grå anlægsgartnere, der er klar til at hop..
    • Gartner
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som gartner i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte gartner i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal gartner.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte gartner i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som gartner
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1