Gartner til bæredygtig parkdrift

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lejre

Grøn Drift står for plejen af de grønne områder på HOFORs kildepladser og værksarealer. De grønne områder er det første du ser, når du besøger et vandværk. Vi sætter en ære i, at de fremstår pæne og velplejede samtidig med, at vi har fokus på naturpleje og bæredygtig drift.

Som vores nye gartner bliver du en del af team Grøn Drift, hvor du indgår i vores driftsteam sammen med syv engagerede kolleger. Du vil primært pleje vores bynære kildepladser og værksarealer, men også deltage i plejen af parkarealerne omkring vores regionale vandværker. I jobbet som gartner vil du være med til at sikre den bæredygtige drift og forbedring af naturkvaliteten på vores parkarealer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Pleje vores bynære værker og kildepladser, herunder græsklipning, beskæringer, hækklipning mv.
  • Bekæmpe bjørneklo
  • Føre tilsyn med græsrobotter

Der kan også forekomme mindre anlægsopgaver.

I vinterhalvåret vil dine arbejdsopgaver også kunne foregå på kildepladserne og vil bl.a. være at:

  • Foretage fældninger og skovninger
  • Sætte hegn op
  • Vedligeholde veje

Opgaverne vil hovedsaligt ligge i hovedstadsområdet med udgangspunkt fra vores værk ved Lejre, men du kan forvente skiftende arbejdssteder, da vi har opgaver på alle HOFORs lokationer.

Selvstændig tilgang, initiativrig og fokus på godt samarbejde

Som vores nye kollega skal du først og fremmest have interesse for bynatur og bæredygtig parkdrift. Vi forventer, at du har en relevant uddannelse som gartner eller andet, og vi ser gerne, at du har erfaring fra lignende stilling.

Vi lægger vægt på, at du er god til at arbejde selvstændigt, og at du samtidig sætter pris på at samarbejde med dine kolleger og har lyst til teambaseret arbejde. Vi forventer, at du er god til at skabe overblik, så du kan planlægge og prioritere dine opgaver.

Du sætter en ære i at afslutte dine arbejdsopgaver med et godt resultat. Du går til opgaverne med en positiv indstilling, og bidrager til at skabe arbejdsglæde hos dig selv og dine samarbejdsrelationer. Som person er du pligtopfyldende, mødestabil, fleksibel og kan tage initiativ.

Vi har mange projekter og renoveringer på vores anlæg, du skal derfor kunne omstille dig hurtigt, da opgaverne vil kunne ændre sig. Det er vigtigt, at du har erfaring og rutine i betjening og vedligehold af almindelige, mindre maskiner, og det er en fordel, hvis du har erfaring med betjening af større maskiner som eksempelvis traktorer.

Det er et krav, at du har gyldigt kørekort til minimum personbil og trailer (kategori BE).

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, bygas, fjernkøling og vindenergi.

Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i hovedstadsområdet. Det vil sige, at rigtig mange mennesker hver dag er afhængige af HOFOR.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for Grøn Drift, Lise Thorball, på telefon 2795 3291.

Ansøgningsfristen er den d. 22. august 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 35, og ønsker opstart snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Gartner", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Lejre.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Gartner
  • Lejre
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

  • Gartner i Roskilde

    [xxxxx] søger anlægsfolkVi har travlt og søger nu anlægsfolk, gerne sjak, med opstart hurtigst muligt.Arbejdsområder:Arbejdsområder:Jord-, beton- og kloakarbejde..
    • Gartner
    • Roskilde
    Få mere info
  • Gartner i Køge

    For kunde i Køge søger vi grønne fingrer til pleje og vedligeholdelse af grønne områder, så som græsslåning, lugning, hækkeklip og lignende opgaver Køge området. Man skal være selvstændig da man sk..
    • Gartner
    • Køge
    Få mere info
  • Gartner i Roskilde

    Faglig dygtig håndmand til anlægsgartner inden for det grå Vi søger en erfaren, dygtig, fleksibele og pligtopfyldende håndmand til grå anlægsgartner, som kan arbejde selvstændigt og i team..
    • Gartner
    • Roskilde
    Få mere info
  • Gartner i Skibby

    Virksomheden løser alle typer anlægs- og entrepriseopgaver.Dertil laves der også specialopgaver som bestilles uanset om bestillingen er fra private eller offentlige.Virksomheden har beligge..
    • Gartner
    • Skibby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som gartner i Lejre

Herunder ser du udviklingen i udbudte gartner i Lejre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal gartner.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte gartner i Lejre over tid

Dato Alle jobs som gartner
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0