- Randers

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers NV

Fra foråret 2020 søger vi en sælger der brænder for salg og kundeservice med almen viden indenfor haven og dens planter, eller tillært/udlært gartner/handelsgartner

Den vi søger brænder for salget og de facetter der er i at vore kunder får et godt resultat. Derfor vægtes evnen som sælger højt, dog skal det grundlæggende indenfor planter til haven være til stede - så skal vi nok bygge resten på.

Det daglige arbejde er salg af planter og følgeprodukter som sphagnum, vandings- og beskærings udstyr mv. Vi har stor fokus på orden, faglighed og god service, hvilket vi tilstræber at efterleve i alle processer. Dertil naturligt de dele som følger med som renholdelse, vanding, optimering af udstillinger og salgs områder, kundepleje m.m.

Der er en fast ugentlig fridag, og weekend vagt hver anden uge. Løn efter kvalifikationer. Åbningstider i sæson er 9-17:30 på hverdage og 9-16 i weekend.

Vi er en virksomhed i fortsat vækst og udvikling, og søger derfor kollegaer som “passer ind med os andre” hvor vi har en fri tone, sætter pris på faglighed og punktlighed, hvor der ikke er langt mellem ledelse og medarbejder i dagligdagen, og hvor vi tager dagen med et smil.

Her ved Ellengaard sætter vi et godt arbejdsmiljø i højsædet. Vi taler pænt til hinanden, og siger samtidig tingene som de er. Om fredagen når anlægsgartnerne holder weekend kl. 12:30 mødes vi til en kop fyraftens kaffe og kage for de der har tid og lyst inden vi ønsker hinanden god weekend.

Vi tilstræber at holde en høj grad af orden og ordentlighed både i planteskolen, på gården og ude hos vore kunder samt overfor hinanden.

Vi tilbyder en en arbejdsplads med pensionsordning efter gældende regler, et godt arbejdsmiljø, frihed under ansvar til at træffe de rigtige beslutninger – men altid med mulighed for at søge backup og hjælp om nødvendigt. Du får gode kollegaer og der gøres en dyd ud af at finde personer som passer sammen og ind her hos os - og ancienniteten hos os er høj med kollegaer aldersmæssigt fra i midt i tyverne og fremefter. Vi vægter gensidig tillid og fleksibilitet, og du/i bliver en del af et faglig velfunderet miljø hvor der ikke er langt til et godt råd. Walkie-talkie system internt er en stor hjælp i dagligdagen til kontakt med kollegaer mv.

Vi tilbyder et miljø der dækker meget bredt indenfor branchen med kontakt til både vor egen havedesigner, grønne og grå anlægsgartnere samt planteskole/havecenter – samt dertil vort frilandsgartneri med jordbær, kartofler og ærter samt frugtbuske hvor salget herfra foregår fra havecentret.

Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt.

Stillingen har ingen deadline for ansøgning – stillingen besættes når rette person har vist sin interesse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Gartner", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Gartner
  • Randers NV
  • Mandag den 30. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som gartner i Randers NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte gartner i Randers NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal gartner.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte gartner i Randers NV over tid

Dato Alle jobs som gartner
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1