Gartneruddannet medarbejder søges til stilling som værkmester i Renbæk Fængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skærbæk

Værkmester med gartneruddannelse eller lignende søges til Institution Sydvestjylland, Renbæk Fængsel

Har du lyst til at gøre en vigtig forskel for indsatte og arbejde med at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet? Så læs videre…

Stillingen er nyoprettet stilling på 37 timer ugentligt, og arbejdstiden er fordelt på dagtjeneste mandag-fredag og er ledig til besættelse 1. juli 2022 eller snarest muligt derefter.

Institution Sydvestjylland er en del af Kriminalforsorgen Syddanmark. Institutionen består ud over Renbæk Fængsel af Esbjerg Arrest og KIF i Esbjerg. Renbæk Fængsel har 204 mandlige afsonere, der er fordelt imellem fængslets åbne og lukkede afdelinger.

Som værkmester indgår du i et team med de øvrige værkmestre i beskæftigelsen og du refererer til enhedslederen eller enhedschefen for området.

Dine opgaver
Renbæk fængsel søger en medarbejder, som kan og har lyst til at bruge sin faglighed til at beskæftige, vejlede og uddanne indsatte sammen med et teamet af værkmestre i beskæftigelsen. I det daglige har vi tæt og god kontakt med indsatte, og er en arbejdsplads med et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, beliggende i skønne omgivelser. Teamet af værkmestre beskæftiger indsatte med vedligeholdelsesopgaver og produktioner.

Stillingen vil som udgangspunkt være på skov- og parkholdet, hvor arbejdet består i at oplære, uddanne, motivere, støtte og fastholde indsatte. Skov- og parkholdet varetager opgaver med at vedligeholde fængslets grønne områder, - som eksempelvis græsklipning, ukrudtsbekæmpelse, klipning af hæk, brolægning, affaldshåndtering, snerydning m.m. samt 56 hektar skov.

Forventninger til dig som medarbejder er, at:

  • Du er uddannet værkmester eller ønsker at påbegynde uddannelsen som værkmester.
  • Du har en håndværksmæssig/erhvervsfaglig uddannelse som gartner eller lignende, eller et solidt fagligt kendskab til fagene.
  • Du vil medvirke til implementering af AMU-kurser samt undervisning på sigt.
  • Du er dygtig til, at se muligheder frem for begrænsninger.
  • Du er opdateret på relevant lovgivning og fagfaglige procedurer.
  • Du har kendskab til diverse IT-systemer på brugerniveau.
  • Du evner at kommunikere forståeligt i skrift og tale.
  • Du udstråler autoritet, er ansvarsbevidst og kan bevare roen og overblikket i konfliktsituationer.
  • Du kan fungere i en tværfaglig medarbejdergruppe med vekslende arbejdsopgaver.
  • Du besidder en god portion humor og bidrager til det gode arbejdsmiljø.
  • Du er initiativrig, alsidig, fleksibel og arbejder løsningsorienteret.

Vi tilbyder
Et job på en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere har en væsentlig og værdifuld rolle i forhold til løsning af en vigtig samfundsopgave. Fængslets værdier er bygget på ordentlighed, tillid, tryghed og åbenhed. Et arbejde, hvor du bliver udfordret både fagligt og personligt.

Vi sikrer en grundig introduktion til arbejdet og arbejdspladsen, hvor faglig sparring med øvrige kolleger er i højsæde. Endvidere garanterer vi du får stor indflydelse på din arbejdsdag.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Ansættelse sker i henhold til Tjenestemandsloven. Lønindplacering sker i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i Danmark og principperne for Ny løn. Lønindplacering sker i løngruppe 2 eller 3 afhængig af din faglige uddannelse.

Værkmestre i Kriminalforsorgen skal gennemgå et 2 årigt uddannelsesforløb, hvilket du skal være indstillet på at fuldføre. Uddannelsen vil foregå på vores uddannelsescenter i Birkerød eller Møgelkær.

Du skal være opmærksom på de særlige optagelseskrav til uddannelsen som værkmester - herunder bl.a. fysisk test. Du kan læse mere om uddannelsen til værkmester på Kriminalforsorgens hjemmeside www.Kriminalforsorgen.dk

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdspladsen er beliggende Renbækvej 12, 6780 Skærbæk.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte enhedschef Michael Hagedorn Larsen på telefon 7255 9197 eller enhedsleder Tina Breinholst Jeppesen telefon 7240 3008. Spørgsmål til uddannelsen kan rettes til HR-konsulent Torben Balsby tlf. 7255 4773.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Tiltrædelse forventes d. 1. juli 2022, eller snarest derefter eller den 1. august 2022, såfremt du skal påbegynde på værkmesteruddannelsen.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Gartner", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skærbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Gartner
  • Skærbæk
  • Søndag den 22. maj 2022

Lignende jobs

  • Gartner i Vejle Øst

    Er du vores næste mand/kvinde på holdet ? Bredballe Have og Anlægsservice A/S har rigtig travlt. Derfor søger vi: To dygtige og ansvarsbevidst anlægsgartner til grøn pleje og vedligeholdels..
    • Gartner
    • Vejle Øst
    Få mere info
  • Gartner i Vejle Øst

    Vores samarbejdspartner er et mindre anlægsgartnerfirma i Vejle, der har over 16 års erfaring med anlægsopgaver samt mindre kloakopgaver. Firmaet har en flad ledelsesstruktur, hvor der er kort .
    • Gartner
    • Vejle Øst
    Få mere info
  • Gartner i Fredericia

    [xxxxx] A/S◀ søger en faglært eller ufaglært medarbejder med erfaring indenfor for grøn pleje og vedligeholdelse til at servicere erhvervskunder i trekantsområdet. Elsker du at arbejde i det..
    • Gartner
    • Fredericia
    Få mere info
  • Gartner i Fredericia

    Medarbejder søges! Er du klar til at tage fat og gøre en forskel? Vi søger en håndlanger, som ikke nødvendigvis har en uddannelse, men som har lyst til at gøre et godt stykke arbejde. Har du hæ..
    • Gartner
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som gartner i Skærbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte gartner i Skærbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal gartner.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte gartner i Skærbæk over tid

Dato Alle jobs som gartner
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0