Er du GEUS’ nye GIS & lidar specialist i det marine miljø?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

GEUS kortlægger havbundens landskaber og øger forståelsen af både det synlige og vanddækkede landskabs dannelseshistorie. Med rumlige modeller belyses interaktionen mellem land og hav, og der skabes forståelse af og information om geologiske ressourcer og naturværdier. Vi søger en ny kollega til en fast stilling, der kan hjælpe med opgaver i forbindelse med havbundskortlægning, bl.a. databehandling, afrapportering og feltarbejde. Stillingen er placeret i GEUS’ Afdeling for Maringeologi i Aarhus og er til besættelse snarest muligt.

Jobindhold

Stillingens arbejdsopgaver spænder fra feltarbejde til søs, over databehandling, til afrapportering og formidling af undersøgelsesresultater. Stillingen har specielt fokus på processering og tolkning af indsamlede optiske og akustiske data, herunder særligt fra topo-bathymetrisk lidar og sidescan sonar med henblik på kortlægning af havbundens morfologi og habitater. Databehandling og analyser i GIS vil være en væsentlig del af det daglige arbejde. Det vil desuden være en del af opgaveporteføljen at bidrage til optimering af arbejdsgange og udvikle nye automatiserede metoder til fremtidens havbundskortlægning.

GEUS er partner i det europæiske netværk EMODnet (The European Marine Observation and Data Network), hvor GEUS bl.a. deltager indenfor områderne ”EMODnet Geologi” og ”EMODnet Habitater”. Denne stilling vil indeholde arbejdsopgaver relateret til EMODnet, bl.a. indsamling, klargøring og upload af geologiske-, habitat- og punktdata samt udvikling af metoder til automatiseret havbundskortlægning. Opgaverne i relation til EMODnet vil kræve en del kommunikation med de involverede partnere fra de øvrige lande, hvorfor hyppig skriftlig og mundtlig kommunikation på engelsk må forventes.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatgrad indenfor geologi, geofysik, geoinformatik eller lignende med erfaring indenfor maringeologi, samt at du har teknisk erfaring med processering og analyse af punktskyer fra topo-bathymetrisk lidar og tolkning af sidescan sonar data. Derudover vil det være en stor fordel, at du har gode GIS-kundskaber og er bekendt med metoder til automatiseret kortlægning af havbundens morfologi og habitater. Erfaring med marine data og anvendte metoder til havbundskortlægning vægtes også højt. Du skal desuden beherske engelsk.

Afdeling for Maringeologi

Maringeologi på GEUS inkluderer både videnskabelige og kommercielle undersøgelser af marine og kystnære områder nationalt og internationalt, men med fokus på Danmark og Grønland. Vigtige arbejdsfelter er havbundens sand og grus råstoffer, studier af geohazards, havbundens habitater, miljøkvalitet og mere generelt de sedimentære processer relevante for f.eks. kystsikring og relateret til de globale klimaændringer. Afdeling for Maringeologi er i besiddelse af et bredt spektrum af akustisk og shallow seismisk udstyr og prøvetagningsudstyr beregnet både til kystnære, shelf og dybvandsundersøgelser. Vi yder myndighedsrådgivning til Energistyrelsen, Naturstyrelsen og Miljøstyrelsen indenfor Råstofkortlægning, maringeologi, habitatkortlægning og havbundskortlægning. Afdelingen har 16 medarbejdere, hvoraf de 12 er forskere.

Vi tilbyder

  • Et levende og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger
  • Alsidige arbejdsopgaver og gode muligheder for selv at få indflydelse på dem
  • Udviklingsmuligheder og adgang til kurser og anden efteruddannelse
  • Familievenlig arbejdsplads med flextidsordning
  • Et aktivt foreningsmiljø med personale- og kunstforening
  • Motionscenter med tilknyttet fysioterapi på arbejdspladsen

Løn og ansættelsesforhold

I henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante forhandlingsberettigede faglige organisation.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger

Kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Jørn Bo Jensen på tlf. 91333825, e-mail: [email protected].

Udenlandske ansøgere kan læse yderligere om at bo og arbejde i Danmark på GEUS’ hjemmeside: https://eng.geus.dk/about/jobs-and-education/

Ansøgning

Ansøgningen skal være vedlagt et CV, relevante eksamenspapirer og evt. kontaktoplysninger på referencepersoner (max. 2).

Ansøgning sendes via GEUS’ hjemmeside www.geus.dk under Job og Uddannelse og skal være GEUS i hænde senest torsdag den 23. september 2021 kl. 12.00.

Ansøgninger modtaget efter tidsfristen vil ikke blive taget i betragtning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • Århus C
  • Torsdag den 23. september 2021

Lignende jobs

  • Geograf/geolog i Århus

    <p>Brænder du for at arbejde med en af jordens vigtigste ressourcer, grundvand? Kan du lide at skabe tværfaglige løsninger? Så bliv grundvandsekspert i Vand- og naturressourcer, Vest!</p&g..
    • Geograf/geolog
    • Århus
    Få mere info
  • Geograf/geolog i Århus

    <p>We invite you to bring your up-to-date knowledge and geophysical expertise into play in a variety of projects all over the world.</p><p>Our projects cover a broad range of inve..
    • Geograf/geolog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer i Århus C over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0