Klima- og miljømedarbejder med flair for netværksdannelse og adfærdsændring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du være med til at skabe synlige resultater på klimaområdet, og kan du opbygge relationer, som kan være med til at skabe forandringer? Så er du vores nye klima- og miljømedarbejder.

Brøndby skal være CO2-neutral og klimatilpasset i 2050. Og allerede i 2030 skal vi reducere CO2-udledningen med 75%. Det har vi med Klimaplan for Brøndby sat retningen for, og nu skal planens indsatser implementeres. For at komme i mål med ambitionerne skal vi inddrage og understøtte gode initiativer – du får derfor en central rolle i at skabe en grøn omstilling sammen med kommunens medarbejdere, borgere, virksomheder og boligorganisationer.

Dine opgaver

Sammen med vores klimateam skal du først og fremmest være med til at implementere Klimaplan for Brøndby. Men du skal også være klar på at blive kastet ud i alt muligt andet. Du kan læse Klimaplan for Brøndby her: https://brondby.viewer.dkplan.niras.dk/plan/81#/

Vi forventer, at du:

  • har erfaring med og forståelse for grøn omstilling, klima og klimatilpasning
  • er god til at danne netværk og opsøge og opbygge relationer
  • har lyst til at skabe tilknytning til aktive borgere
  • har stærke kompetencer i at kommunikere og formidle klart og engagerende
  • har indsigt i, hvordan man skaber forandringer med adfærdsdesign
  • har flair for at række ud og snakke med folk
  • har erfaring med at søge midler eller har mod på at kaste dig ud i det.


Ved du til gengæld en helt masse om natur og biodiversitet? Så søger vi også en klima- og miljømedarbejder med passion for netop natur og biodiversitet. Læs mere i stillingsopslaget på Brøndby Kommunes hjemmeside her

Ligesom alle andre ønsker vi os også, at du er nysgerrig, energisk, produktiv, engagerende, inspirerende, udadvendt, har gåpåmod, initiativrig, ansvarlig, motiveret, kan arbejde selvstændigt og i teams og en helt masse andet. Men allerhelst vil vi gerne bare have, at du beskriver, hvem du er.

Om os

Vi er sådan nogle, der løser opgaverne sammen. Vi spørger, når vi er i tvivl. Vi sætter pris på at sparre og er ikke bange for konstruktiv kritik. Vi samarbejder med kollegaer i andre afdelinger og forvaltninger for at opnå de bedste resultater. Og så er vi ikke bange for at mødes med borgerne, virksomhederne, boligorganisationerne og foreningerne. For når vi sætter os sammen og løser opgaverne, får vi de bedste løsninger. Vi er heller ikke bange for at blive udfordret, men med måde: Vi vil fx ikke diskutere, om vi skal have fælles kagetid torsdag eftermiddag!

Klima og Miljø består af 14 medarbejdere og to studentermedhjælpere, som arbejder med alt fra CO2-besparelser til affaldssortering, klimatilpasning, spildevand, jordforurening og miljøtilsyn. Ja og så er vi jo til for Brøndbys borgere og politikere. Vi er fordelt i to teams, og du kommer til at være med i klimateamet. Din hverdag kommer til at foregå på rådhuset, som ligger i midten af Brøndby Kommune, men du vil også få mulighed for hjemmearbejde.

Ansættelse og løn

Lyder det som et job for dig? Send din ansøgning senest den 3. januar kl. 12. Samtaler afholdes i uge 3.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker på baggrund af kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klima- og miljøchef Kathleen Johman Kjærulff på 40 22 95 14 eller [email protected].

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • Brøndby
  • Tirsdag den 03. januar 2023

Lignende jobs

  • Landmålingstekniker

    I [xxxxx] skaber vi fremtidens forsyning i hovedstadsområdet. Vi arbejder på at udvikle bæredygtige løsninger på alle vores forsyningsområder. Vi skybrudstilpasser, forsyner over 1 mio. danskere me..
    • Geograf/geolog
    • København S
    Få mere info
  • Fagligt engageret geotekniker søges

    Vandbygning & Geoteknik har en central rolle i organisationen, siden der i langt de fleste projekter er et geoteknisk aspekt. Vi har derfor en stor berøringsflade, hvor du som geotekniker får mulig..
    • Geograf/geolog
    • Søborg
    Få mere info
  • Praktikant til geoteknik søges

    Afdeling Vandbygning & Geoteknik ønsker at bidrage til udviklingen af talenter inden for det geotekniske fagfelt. Området er i en rivende udvikling inden for de digitale leverancer og interessen fo..
    • Geograf/geolog
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektchef geoteknik søges

    Er du interesseret i projekt- og fagledelse inden for geoteknik? Motiveres du af at udvikle yngre kolleger og det geotekniske markedsområde? Vi søger en geotekniker, der har stor erfaring med geote..
    • Geograf/geolog
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
2. september 2024 1
1. september 2024 1