Miljømedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Miljøafdelingen søger en energisk og serviceminded miljømedarbejder inden for miljøbeskyttelsesloven. Du skal arbejde bredt inden for alle afdelingens fagområder, så som virksomheders miljøforhold, jordforureningssager, klimatilladelser, spildevandsudledninger kampagner og meget andet, og du skal i det hele taget være afdelingens blæksprutte.

Vi er
- 12 engagerede medarbejdere, der arbejder med en bred vifte af spændende opgaver inden for miljø, affald, jord og vand. Vi lægger vægt på tværfaglig opgaveløsning og har fokus på service og kvalitet i vores sagsbehandling. Vores kultur er præget af åbenhed, dialog, ansvarsfølelse og stor indflydelse på eget arbejde.

Vi er teamorganiseret i Miljøafdelingen, og både på afdelings- og forvaltningsniveau arbejder vi projektorganiseret, hvilket betyder, at du skal kunne påtage dig det ansvar som følger med rollen som projektleder og -deltager.

Vi kan tilbyde
- et udfordrende job i en kommune i udvikling, hvor målet for miljøområdet er at forebygge miljøproblemer på en konstruktiv og effektiv måde i dialog med borgere og virksomheder.

Vi har en hel del almindelige ekspeditionssager/sagsbehandling af fx ansøgninger, tilladelser mv. Opgaverne dækker bredt administration af miljølovgivningen, jordforurening, grundvand, spildevand, badevand og affald.

Vi lægger stor vægt på at være tilgængelige for alle vores borgere, virksomheder og samarbejdspartnere. Dette får du et særligt ansvar for i samarbejde med de respektive fagteams. Opgaverne dækker mere specifikt:
  • Passe afdelingens telefon og mails samt tage den daglige sagsbehandling af mindre sager
  • Dagligt administrere jordhåndtering- og rottesager
  • Udføre tilsyn og sagsbehandling på mindre miljøsager
  • Administrere data om udledninger, olietanke samt olie- og benzinudskillere
  • Give tilladelser ved ansøgning om nedsivning og jordvarmeanlæg
  • Generelt administrere data i vores it-systemer
  • Deltage i kampagner rettet mod borgere og/eller virksomheder


Når lejligheden byder sig, arbejder vi med innovation, så du skal være parat til at tænke ud af boxen til gavn for miljøet, borgere og virksomheder samt vores alles opgaveløsning. Vi skal kunne komme nemt og effektivt i mål, uanset på hvilken side af bordet man er.

Vi forventer, at du
- ikke nødvendigvis har anselig erfaring, men du skal have en akademisk eller teknisk uddannelse hvor vand, kemi og miljø, administration af lovgivning og tilsyn har været væsentlige parametre. Du kan fx være miljøtekniker, ingeniør, miljøplanlægger, biolog mm. Du skal have kendskab til lovgivningen, og hvordan det er at være myndighed, og du kan fx have erfaring i kommunal administration.

Du skal være god til at samarbejde og yde service til politikere, borgere, virksomheder, teknikere, entreprenører samt til dine kollegaer i Teknik- & Miljøforvaltningen og resten af organisationen.

Alt hvad vi arbejder med, virker kun hvis kommunikationen er i orden. Derfor skal du være god til at formulere dig i skrift og tale, og du skal kunne se mulighederne i den digitale verden og bruge dem.

For at passe ind i vores organisation som menneske skal du være engageret, initiativrig og effektiv samt have humoristisk sans og gå på mod.

Søg stillingen
Stillinger ønskes besat senest pr 1. november 2019.

Ansøgningsfrist er den 23. august 2019
Vi holder samtaler den 30. august 2019

Du kan få yderligere oplysninger om stillingerne ved at kontakte miljøchef Kathleen Kjærulff på telefon 4328 2404, miljømedarbejder Henrik Ruø på telefon 4328 2445 eller Susan Boëtius på telefon 4328 2447.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og retningslinjerne for ”Ny løn”. Kommunen har en generel politik om, at straffeattest skal forevises i forbindelse med nyansættelse.

Søg stillingen via linket. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • Brøndby
  • Fredag den 23. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 2