Landinspektør til Arealer og Rettigheder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

I COWI går vi forrest når det kommer til den grønne omstilling af Danmark og hvis du har lyst til at være en del af rejsen, så er muligheden her nu! Vi leder nemlig efter personer med fokus på arealer og rettigheder og vi hører gerne fra dig, uanset om du er landinspektør, jurist eller har en anden baggrund.

DU BLIVER EN DEL AF EN AF LANDETS STØRSTE LANDINSPEKTØRARBEJDSPLADSER
COWI satser hårdt på den grønne omstilling og vi har mange spændende projekter, hvor vi er helt fremme i feltet – blandt andet Lynetteholmen og energiøerne. Herudover ser vi ind i flere opgaver i forbindelse med den nye infrastrukturplan. Som del af A&R teamet i COWI bliver du en central del af projekter, der både understøtter den grønne dagsorden i Danmark og har stor politisk bevågenhed.
Du vil blive ansat på COWIs kontor i Kongens Lyngby eller Ringsted - alt efter hvad der passer dig og din hverdag bedst. Dit daglige omdrejningspunkt vil være dine projekter og kunder.
Du bliver samtidig del af den landsdækkende A&R afdeling med 50 medarbejdere fordelt på COWIs kontorer i Aarhus, Ringsted og Lyngby samt projektkontorer hos bl.a. Banedanmark og Metroselskabet. Som medarbejder hos os vil du, sammen med både yngre og erfarne kolleger, bidrage til at fortsætte udviklingen i vores A&R afdeling i hele landet.
I afdelingen samarbejder vi med COWIs øvrige faggrupper, der tæller ingeniører, biologer, økonomer, og mange andre faggrupper. Du skal regne med at blive eksperten, som de andre faggrupper kommer til, når der er ejendomsmæssige udfordringer på deres mange projekter.

LANDINSPEKTØR ELLER JURIST MED INTERESSE FOR AREALER OG RETTIGHEDER
Du er muligvis uddannet landinspektør, jurist eller noget helt tredje og kan arbejde selvstændigt med opgaverne. Dine faglige kompetencer og erfaringer favner bredt og kunne f.eks. inkludere:

  • Kendskab til lovgivningen og processerne omkring de kommunale ekspropriationer
  • Erfaring med erhvervelse af arealer og rettigheder på anlægsprojekter herunder fastsættelse af erstatninger og det kan både være ved ekspropriation og frivillige aftaler
  • Bredt kendskab til vejlovgivningen og de myndighedsmæssige krav til anlægsprojekter i forhold til vejlovgivningen og privatvejsloven
  • Velfunderet inden for regulering af fast ejendom, f.eks. landbrug, natur og miljøforhold
  • Muligvis erfaring fra arbejde i en kommune, et forsyningsselskab eller i et landinspektørfirma.

Du får stor frihed til at planlægge og løse dine opgaver gennem selvstændig kontakt til både kollegaer og kunder.

FAGLIGT STÆRK TEAMPLAYER
Du kan genkende dig selv i følgende udsagn:

  • Du har ambitioner om at være blandt de bedste i dit felt
  • Du er entusiastisk og nysgerrig og god til at samarbejde med den meget brede kontaktflade som stillingen indebærer
  • Du er forretningsorienteret og tænker altid kundernes behov ind i dine opgaver
  • Du kommunikerer åbent og ærligt og er god til at etablere interne som eksterne relationer
  • Du kan formulere dig flydende på dansk såvel skriftligt som mundtligt.

Du har arbejdet inden for området i minimum 3 år.

COWI SOM ARBEJDSPLADS
Vi tilbyder et spændende, udviklende og dynamisk job i en afdeling, hvor vi giver plads til de gode præstationer og hjælper hinanden hele vejen. Teamwork er vigtigt ligesom personligt engagement, ansvarlighed og selvstændighed. Vores arbejdssprog er primært dansk, men det er godt at kunne tale engelsk, da vi har kollegaer fra hele verden.
Vi har et åbent og uformelt arbejdsmiljø med gode ansættelsesforhold og fleksible personalegoder, ligesom der er god adgang til målrettede efteruddannelses- og udviklingsmuligheder.
Vi har et godt socialt miljø, hvor vi arbejder udviklingsorienteret og innovativt, og hvor sparring og videndeling er væsentlige elementer.
Der er rig mulighed for at præge udviklingen, og vi tager altid godt imod nye idéer. Vi glæder os til at høre dine tanker og skabe rum for, at du kan løbe med dine og vores projekter i vores fagligt stærke og støttende team.

INTERESSERET?
Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte:
Majbritt Bonde Hallkvist
Sektionschef
Tlf. 30589035
Vi indkalder løbende til interview, så vi glæder os til at modtage dit CV og ansøgning hurtigst muligt. Venligst notér, hvor du har set opslaget. Ansøgningsfrist fremgår øverst.
Hvis du kan se dig selv i jobbet, så tøv ikke med at tage kontakt til os for at høre mere, også selvom du ikke lige har tid til at få opdateret dit CV og skrive en ansøgning.

EQUAL-OPPORTUNITY EMPLOYER
COWI provides equal employment opportunities (EEO) to all employees and applicants for employment without regard to race, colour, religion, sex, national origin, age, disability or genetics. In addition to federal law requirements, COWI c conditions of employment, including recruiting, hiring, placement, promotion, termination, layoff, recall, omplies with applicable state and local laws governing non-discrimination in employment in every location in which the company has facilities. This policy applies to all terms and transfer, leaves of absence, compensation, and training.

ABOUT COWI
COWI is a leader within our field because our employees are leaders within theirs. We invite you to learn from the best and expand your potential in an great environment, where we collaborate on shaping tomorrow's societies. Alongside your manager, you outline the path for your development and build your expertise on a day-to-day basis, working on global and local assignments. For more information, please visit www.COWI.com/about


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • Mandag den 28. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
18. september 2024 36
17. september 2024 35
16. september 2024 34
15. september 2024 30
14. september 2024 28
13. september 2024 30
12. september 2024 24
11. september 2024 26
10. september 2024 28
9. september 2024 27
8. september 2024 31
7. september 2024 32
6. september 2024 32
5. september 2024 30
4. september 2024 31
3. september 2024 31
2. september 2024 31
1. september 2024 34
31. august 2024 35
30. august 2024 38
29. august 2024 35
28. august 2024 34
27. august 2024 33
26. august 2024 33
25. august 2024 30
24. august 2024 31
23. august 2024 31
22. august 2024 31
21. august 2024 32
20. august 2024 29
19. august 2024 30