Ingeniør til geoteknik-undervisning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Vær med til at uddanne fremtidens ingeniører
Vi søger en ingeniør med lyst til at undervise og vejlede de studerende inden for fagområdet geoteknik på VIAs ingeniøruddannelse inden for Byggeri og Anlæg.

Uddannelsen er kendetegnet ved at vores dimittender har en grundlæggende forståelse for ingeniørgeologi og stærke kompetencer i projektering af geotekniske anlæg. Undervisningen i geoteknik understøtter fagområder inden for både konstruktioner og infrastruktur.

Som underviser får du god mulighed for at sætte dit præg på undervisningens indhold og dermed næste generation af bygge- og anlægsingeniører. Du kan endvidere være med til at udvikle fagområdet mod projekter inden for f.eks. klimasikring for at sikre, at vores dimittender også kan bidrage til den grønne omstilling.

Hvis det har din interesse er der også gode muligheder for at indgå i relevante forsknings- og udviklingsaktiviteter.

Bliv en del af en attraktiv arbejdsplads
Jobbet som underviser er præget af fleksibilitet med stor frihed til at tilrettelægge eget arbejde og arbejdstider. Planlægning og udvikling af undervisning og øvrige opgaver foregår i tæt samarbejde med de andre undervisere inden for fagområdet og uddannelsen.

VIAs ingeniøruddannelser har et spændende, internationalt og tværprofessionelt undervisnings- og forskningsmiljø med ca. 80 engagerede og kompetente kolleger, der brænder for at uddanne praksisnære og jobparate diplomingeniører.

Vi er netop flyttet til et helt nyt campus med moderne undervisningsfaciliteter i form af bl.a. laboratorier, værksteder, undervisningslokaler og grupperum. Det nye campus ligger centralt i Horsens ved stationen, så der er gode transportmuligheder.

Den ideelle ingeniør til stillingen
Vi forventer, at du har erfaring med geoteknik fra ansættelse hos rådgivende ingeniører, entreprenører eller tilsvarende, samt at du har en relevant videregående uddannelse.

Din undervisning bliver primært på dansk, men da vi også har internationale studerende, skal du være parat til at undervise på engelsk.

Som person lægger vi vægt på, at du kan være i øjenhøjde med de studerende, og at du er fleksibel, fagligt ambitiøs og god til at kommunikere. Derudover skal du kunne trives i et til tider travlt miljø.

Har du undervisningserfaring, er det naturligvis en fordel, men ikke et krav.

Dine kompetencer ligger inden for

  • Geoteknisk beregning og projektering, f.eks. sætningsberegninger, pælefundering og spunsvægge
  • Grundlæggende ingeniørgeologi

samt evt.
  • Laboratoriearbejder til bestemmelse af jordens styrke og deformationsegenskaber
  • Grundvandssænkning ved anlægsarbejder
  • Klimatilpasnings-projekter

I stillingen indgår opgaver som
  • Undervisning inden for fagområdet
  • Vejledning af studerende i forbindelse med semester- og bachelorprojekter
  • Deltagelse i fortsat udvikling af uddannelsen i tæt samarbejde med kolleger og ledelse
  • Mulighed for deltagelse i forsknings- og udviklingsprojekter


Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og aftaler indgået med relevant faglig organisation, samt cirkulære om stillingsstruktur ved diplomingeniøruddannelsen og eksportingeniøruddannelsen
https://cirkulaere.medst.dk/cirkulaerer/040-21-stillingsstruktur-ved-diplomingenioeruddannelsen-og-eksportingenioeruddannelsen/

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Stillingen er på fuld tid med gennemsnitligt 37 timer ugentligt eller evt. deltid, hvis et lavere timetal ønskes.

Hovedarbejdssted er Campus Horsens, men der vil kunne forekomme aktiviteter på VIAs øvrige adresser i Region Midtjylland.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Carsten Nielsen, 8755 4427, [email protected].

Din ansøgning skal ske via vores online rekrutteringssystem snarest muligt, men senest 24. januar 2022.

Samtaler afholdes løbende.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. Fordi det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • Horsens

Lignende jobs

  • Geograf/geolog i Århus

    <p>Brænder du for at arbejde med en af jordens vigtigste ressourcer, grundvand? Kan du lide at skabe tværfaglige løsninger? Så bliv grundvandsekspert i Vand- og naturressourcer, Vest!</p&g..
    • Geograf/geolog
    • Århus
    Få mere info
  • Geograf/geolog i Århus

    <p>We invite you to bring your up-to-date knowledge and geophysical expertise into play in a variety of projects all over the world.</p><p>Our projects cover a broad range of inve..
    • Geograf/geolog
    • Århus
    Få mere info
  • Geograf/geolog i Skanderborg

    Har du en bred indsigt i geo- og anlægsteknik? Har du lyst til at bruge din erfaring til at påvirke de geotekniske løsninger for fremtidens vejprojekter? Så har vi stillingen til dig! Hos Vejd..
    • Geograf/geolog
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Geograf/geolog i Østjylland

    Har du en bred indsigt i geo- og anlægsteknik? Har du lyst til at bruge din erfaring til at påvirke de geotekniske løsninger for fremtidens vejprojekter? Så har vi stillingen til dig! Hos Vejdirekt..
    • Geograf/geolog
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer i Horsens over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0