Vil du være en del af enheden Naturprojekter i Naturstyrelsen og understøtte arbejdet med især klima-lavbundsprojekte...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvide Sande

Har du lyst til at arbejde med hydrologi og modellering af grundvands- og overfladevandssystemer og samtidig løfte både klima- og vandmiljødagsordnen? Vil du have ansvar, selvstændighed og arbejde sammen med engagerede kollegaer? Så læs mere her:

Naturstyrelsens enhed for Naturprojekter søger en ekstra medarbejder, der har erfaring med bl.a. hydrologi og højdedata. Projekterne udføres af projektledere og medarbejdere på Naturstyrelsens 16 lokale enheder rundt i hele Danmark. Den overordnede projektindsats bliver understøttet og koordineret af enheden Naturprojekter på Naturstyrelsens hovedkontor i Randbøl. Enheden Naturprojekter har brug for ekstra kræfter til bl.a. datahåndtering og dataanalyser i styrelsens naturprojekter samt screening af naturprojekter på tværs af Naturstyrelsens lokale enheder.

Naturstyrelsen er én af hovedaktørerne i forhold til at realisere naturprojekter for klima og vandmiljø i hele landet. Naturstyrelsen har fået en særlig stor opgave med at indfri regeringens klimamål om 70 % reduktion af klimagasser i 2030 ved at udtage lavbundsjorder og søger derfor yderligere arbejdskraft.

Om jobbet
Enheden Naturprojekter understøtter de lokale enheder i arbejdet med især klima-lavbundsprojekter ved udtagning af kulstofholdige lavbundsjorder, men også andre store naturprojekter. Til tider vil du få en mere aktiv rolle i ansøgning, planlægning og udførelse af projekter, som i perioder kan kræve alsidighed og rejseaktivitet fordi arbejdet bedst udføres lokalt.

Til daglig vil du være en del af enheden Naturprojekter og være ansvarlig for det tekniske arbejde i relation til hydrologi og geologi i naturprojekterne i tæt samarbejde med de lokale projektledere. Du vil også få et tæt samarbejde med enheden Arealdata samt andre styrelser. Enheden Naturprojekter er stadigvæk relativ ny, så du kan få indflydelse på enhedens profil og opgaveløsning.

Herudover skal du være dygtig til datahåndtering og dataanalyser, så det er muligt for dig at kvalitetssikre forskellige produkter, som styrelsen modtager fra eksempelvis rådgivere i forbindelse med naturprojekter.

Din profil
Vores forventning til dig er, at du arbejder struktureret, men samtidig kan rumme nye opgaver og arbejde sammen med mange forskellige fagdiscipliner og projektledere i styrelsen. Du skal kunne arbejde selvstændigt i et krydsfelt med mange interessenter og beslutningstagere samt være løsningsorienteret. Arbejdsopgaverne vil kunne kræve din personlige tilstedeværelse forskellige steder i Danmark. Dernæst skal du være god til at lære fra dig og kunne formidle i et tydeligt sprog, da en stor del af dit arbejde handler om at videregive din faglige viden til de lokale projektledere i styrelsen. Det vil være en fordel, hvis du har nogle års erhvervserfaring, men ikke en nødvendighed.

Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk baggrund, som f.eks. hydrolog, geolog, ingeniør, geograf, landinspektør, biolog eller lignende.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har konkret erfaring med hydrologi og modellering af grundvands- og overfladevandssystemer. Herunder hydrologiske/hydrauliske modeller
  • Har erfaring med højdedata.
  • Har indsigt i databehandling samt SCALGO og GIS (gerne QGIS) og besidder en stor teknisk forståelse.
  • Har konkret kendskab til gennemførsel af naturprojekter – gerne erhvervet gennem en offentlig ansættelse eller fra en teknisk rådgivningsvirksomhed. Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med naturgenopretning.
  • Har indsigt og overblik over de væsentligste lovgivnings- og myndighedsmæssige forhold inden for natur, miljø og fysisk planlægning.
  • Har indsigt i anlæg og tilsyn med projektanlæg, som diger, sluser, pumper mv.
  • Har et godt samarbejdsgen, som betyder, at du kan trives i en enhed med mange kontaktflader og løse opgaver samt udfordringer på mange planer.
  • Er en god kollega, der bringer dig selv i spil og som bestræber sig på at bringe den bedste version af dig selv med på arbejde.

Dit arbejdssted
Du vil få din daglige gang på et kontor i et naturskønt område. Du bliver en del af en landsdækkende statslig styrelse, som bidrager til samfundsnytte ved at forvalte Danmarks naturarv og modvirke klimaforandringer via bl.a. udtagning af lavbundsjorder.

Du vil sammen med dine kolleger i enheden og i resten af styrelsen komme til at løse arbejdsopgaverne i et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor det kollegiale vægtes højt og der er fokus på faglighed, professionalisme og udvikling. Vi tilstræber hele tiden efter, at være en attraktiv samarbejdspartner og et fagligt fyrtårn – det bliver du en aktiv del af.

I enheden er vi i forvejen to og snart i alt fire medarbejdere, en enhedsleder og en naturprojektchef. På hovedkontoret i Randbøl er der ca. 130 medarbejdere. Enheden er en selvstændig enhed i Naturstyrelsen, som omfatter andre enheder og teams under andre afdelinger, der alle arbejder for at forvalte Danmarks naturarv. Der er en personalekantine og en lang række sociale fælles aktiviteter.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten) eller i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 Centralorganisationen af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomsten) samt tilhørende samt tilhørende organisationsaftale for Skov- og landskabsingeniører.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Naturstyrelsen, Førstballevej 2, 7183 Randbøl.

Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2022.

Det forventes, at du har kørekort til personbil.

Yderligere oplysninger
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedsleder Annette Strøm Jacobsen, tlf. 93 59 71 78 eller skovrider og Naturprojektchef Inken Breum Larsen, tlf. 20 21 65 08 eller.

Du kan læse mere om Naturstyrelsen på www.nst.dk.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest den
19. september 2022.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i ugerne 40 og 41.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvide Sande.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • Hvide Sande
  • Onsdag den 19. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i Hvide Sande

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i Hvide Sande over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer i Hvide Sande over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0