Landmålingstekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Da vi gerne vil styrke vores nuværende landmålingsområde, søger vi en selvstændig landmålingstekniker, som vil være med til at højne og sikre datakvaliteten i GIS.

Som landmålingstekniker kommer du til at arbejde med varierende opgaver, der skal sikre datagrundlaget for drift af ledningsnettet, projektering, planlægning, mm. Du får en selvstændig stilling, hvor du selv planlægger din dagligdag, herunder prioriterer akutte opgaver, foretager opmåling i marken og efterfølgende laver databeregning af de opmålte data.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Opmåle eksisterende og as-built ledningsanlæg til registrering i GIS
  • Opmåle eksisterende forhold til planlægning, projektering og situationsplaner
  • Beregne data fra opmålinger
  • Hjælpe ved akutte opmålingsopgaver

Du bliver del af sektionen Design, hvor du får 14 engagerede kolleger fordelt på sektionslederen, som du vil referere til, 11 tekniske designere og to landmålingsteknikere. I sektionen har vi et åbent og uformelt arbejdsmiljø. Vi sætter pris på sparring og samarbejde både internt, med resten af afdelingen Design & Dokumentation og med andre kolleger og samarbejdspartnere.

Kvalitetsbevist og god til at samarbejde

Vi forestiller os, at du har en baggrund som landmålingstekniker eller en tilsvarende teknisk uddannelse. Du har erfaring med forsyning, lednings- og situationsopmåling samt opmåling med GPS og totalstation. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til Leica og AutoCAD (Civil 3D), men det er ikke et krav.

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde struktureret med store informationsmængder og er vant til at planlægge og prioritere dine opgaver og din arbejdsdag. Da kvalitet er centralt i arbejdet, forventer vi, at du er handlekraftig, resultatorienteret og sætter en ære i at afslutte dine arbejdsopgaver med et godt resultat.

Du er engageret, tager initiativ og føler ansvar for dine opgaver, samtidig med at du er god til at bevare overblikket. Du trives med at arbejde selvstændigt, men du er også god til at skabe relationer og kommunikere med både kolleger og samarbejdspartnere.

I HOFOR arbejder vi løbende med at forbedre arbejdsgange og processer, så du skal have øje for forbedringsmuligheder.

Det er desuden et krav, at du er i besiddelse af gyldigt kørekort til personbil, kategori B.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR skaber vi fremtidens forsyning. Vi udvikler bæredygtige forsyningsløsninger, der kan håndtere klimaforandringer og miljøhensyn, så kommende generationer også kan få varme i stuen, gas på komfuret og rent drikkevand i hanen. Vi sørger desuden for, at spildevand og regnvand fjernes på en forsvarlig og miljørigtig måde, ligesom vi også sørger for miljørigtig afkøling i erhvervsejendomme, og vi opfører vindmøller og solcelleanlæg.

Vi bygger nyt, renoverer og optimerer hele tiden vores forsyning, så vi kan fortsætte med at levere forsyningsløsninger med høj sikkerhed og kvalitet.

Derfor er dit arbejde en del af en større udvikling. Du kan læse mere på HOFOR.dk/baeredygtige-byer

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Hanne Jørgensen på telefon 2795 2793.

Ansøgningsfristen er den 16. september 2020.

Vi forventer løbende at afholde ansættelsessamtaler, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Forventet ansættelse pr. 1. december 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • København S
  • Onsdag den 16. september 2020

Lignende jobs

  • Erfaren ingeniør eller geolog

    Vi søger en erfaren medarbejder med et bredt kendskab til olie- og gasindustrien og gerne med erfaring inden for CCS. Du vil indgå i det tekniske team, som består af geoscience-folk og ingeniør..
    • Geograf/geolog
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer i København S over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1