Landmålingstekniker til [xxxxx]s landmålingssektion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Vil du arbejde med infrastrukturelle udviklingsprojekter? Drømmer du om at være en del af et stærkt fagmiljø, hvor man arbejder på tværs af discipliner? Og er du på jagt efter et job med en dynamisk hverdag med hele Danmark som arbejdsplads? Så bliv en del af COWIs landmålingssektion, og skab fremtiden med os.

BLIV EN DEL AF VORES UTILITY, LEGAL AND SURVEYING-AFDELING I LYNGBY

I Utility, Legal and Surveying bliver du en del af COWIs infrastrukturenhed. Utility, Legal and Surveying tæller omkring 40 dygtige eksperter inden for forskellige områder. Foruden landmålingsteknikere, råder vi over juridiske rådgivere, ingeniører og landinspektører, og har en tværfaglig tilgang til rådgivning på nogle af Danmarks største bygge- og infrastrukturprojekter.

I landmålingssektionen løser vi tekniske opgaver på de fleste af COWIs store infrastrukturprojekter og dyrker ligeledes niche markeder, specielt inden for laserscanning, droner og digitalisering. Afdelingen er kendetegnet ved, at der lægges stor vægt på en stærk kultur og et stærkt sammenhold. Vi gør en dyd ud af at sikre en sammentømret afdeling, hvor man kender sine kollegaer på tværs af geografi og lokalitet.

HELE DANMARK SOM ARBEJDSPLADS

I stillingen vil du have base i Lyngby, hvor der foruden dig vil være én anden landmålingstekniker tilknyttet. Sammen dækker I projekter på Sjælland, men i nogle tilfælde vil I også skulle hjælpe kollegaer i Jylland og på Fyn.

Som landmålingstekniker vil din fornemste opgave være systematisk indsamling og bearbejdning af materiale ved hjælp af GNSS-udstyr, totalstationer, droner og andet specialudstyr, som efterfølgende skal udgøre datagrundlaget for det igangværende projekt. I jobbet får du stillet egen bil til rådighed, således du kan bevæge dig imellem projekter, og altid i besiddelse af det nødvendige udstyr til en given opgave. Med jobbet som landmålingstekniker arbejder du i bredden, og får således en stor berøringsflade i COWI. Du vil være en del af mange små projekter, hvor arbejdsopgaverne vil variere afhængigt af projekttypen samt hvor i landet det er lokaliseret.

I dit daglige arbejde vil du:

  • Repræsentere en servicefunktion for COWIs projekter
  • Skabe relationer til forskellige kundetyper internt såvel som eksternt
  • Arbejde i felten, og dermed er en del rejseaktivitet forventeligt i rollen
  • Indgå i den daglige projektløsning

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer i det du vil være en del af vores danske og udenlandske projekter.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

Vi mener, at den rette person til stillingen er en holdspiller med stor faglig stolthed, og som har en energisk, initiativrig og empatisk tilgang sit arbejde. Du er nysgerrig på nye teknologier, ligesom du enten har dronebevis eller interesse i at få det.

Derudover har du:

  • En uddannelse som landmålingstekniker evt. fra VIA College eller lignende
  • Minimum 2-3 års erfaring
  • Stærke kommunikationsfærdigheder på dansk samt engelsk, både i tale og på skrift
  • Kørekort og er indforstået med den forventede rejseaktivitet i stillingen
  • ›Evnen til at arbejde og repræsentere virksomheden selvstændigt

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt Head of Section in Surveying, Esben Krogh på tlf. +45 45 5640 2516

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • Nordsjælland
  • Torsdag den 15. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 1
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 1