Erfaren dataspecialist inden for afløb til Geopartner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Er du en erfaren og kvalitetsbevidst dataspecialist? Og kunne du tænke dig at være en del af Geopartner på Fyn, med arbejdsområde i hele Danmark? Så er det dig, vi søger! Om jobbet Vi søger enselvstændig og erfaren dataspecialist, som har lyst til at arbejde med datahåndtering, kvalitetssikring og projektstyring primært inden for afløb. Som dataspecialist i Geopartner kommer du til at arbejde med kundeopgaver for såvel forsyninger, kommuner, boligselskaber som andre ledningsejere. Du vil indgå i et team af specialiserede medarbejdere, som arbejder med at skabe og kvalitetssikre ledningsdata. Arbejdet vil primært omfatte forskellige former for datahåndtering, og du skal bidrage til at sikre indhold og kvalitet af registreringen i forbindelse med arbejdets udførsel samt ved aflevering til kunden. Du vil komme til at arbejde sammen med ligesindede kolleger over hele landet på projekter, der kræver specialistkendskab til de enkelte ledningsarter, og vi arbejder typisk efter kundernes specifikationer.

Din dagligdag vil bl.a. byde på:

  • Arbejde med ledningsdata i CAD og GIS primært i et MicroStation miljø.

  • Indlæsning af opmålingsdata og kvalitetssikring heraf i egne ledningsapplikationer.
  • Indlæsning af TV-inspektioner og brøndrapporter i DanDasGraf.
  • Udarbejdelse af diverse temakort.
  • Kvalitetssikring af data, bl.a. med vores eget GeoKontrol program.
  • Udarbejdelse og aflevering af dokumentation samt tegningsmateriale til kunder.
  • Projektstyring, herunder ordrehåndtering, sagsoprettelse, løbende monitorering og behovsafstemning med kunder.

Vi tilbyder en spændende hverdag med udfordrende opgaver i et uformelt miljø, hvor faglig stolthed, fællesskab og arbejdsglæde fylder meget. Vi sætter stor pris på medarbejdere, som både kan og vil – selvstændigt og i samarbejde med deres dedikerede kolleger. Stillingen er en fuldtidsansættelse på 37 timer om ugen.

Om dig Du kan være uddannet kort- og landmålingstekniker, teknisk designer, bygningskonstruktør eller lignende, men det vi lægger vægt på, er din erfaring og stærke kompetencer inden for de nævnte arbejdsområder.

Vi forventer, at du:

  • Har indgående kendskab til MicroStation/Bentley, der udgør vores produktionsplatform.
  • Har indgående erfaring med anvendelse af DanDasGraf, herunder indlæsning af TV-inspektion og brøndrapporter.
  • Har erfaring med at arbejde på såvel store som små projekter, og arbejder struktureret hermed.
  • Arbejder proaktivt og har lyst til at gå aktivt ind i samarbejdet med dine kollegaer, så opgaver og viden deles til alles fordel.
  • Sætter en ære i at løse opgaverne efter kundernes kvalitetskrav og til kundernes tilfredshed.
  • Kan give og modtage feedback i forhold til kollegaer.
  • Er positiv, humoristisk, kvalitetsbevidst samt har gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Har flair for koordinering, og ser muligheder fremfor begrænsninger.

Du skal desuden trives med at arbejde selvstændigt og være opsøgende i forhold til at opretholde og servicere vores tætte og tillidsfulde kunderelationer. Det er desuden en forudsætning, at du kommunikerer ubesværet på dansk, både mundtligt og skriftligt.

Bliv en del af Geopartner Vi er 255 medarbejdere fordelt på 24 kontorer, da vi ønsker at være lokalt forankret. På Fyn er vi 42 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Odense, Svendborg og Faaborg. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, som hjælper hinanden og værdsætter et tæt fagligt samarbejde. Vi arbejder på tværs af faggrupper både lokalt og på tværs af landet, så vi kan tilbyde vores kunder helhedsløsninger. Sammen skaber vi et professionelt og godt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til et godt grin, og hvor du altid har en kollega, der kan hjælpe dig, hvor du ikke selv er specialist. Vores omgangstone og kultur er uformel, og vi lægger vægt på kollegialt sammenhold på tværs af faggrupper og alder.

Hele Geopartner mødes to til tre gange om året, hvor det interne netværk styrkes gennem faglige og sociale aktiviteter. Stort set alle medarbejdere er medlem af vores aktive personaleforening, hvor der tilbydes arrangementer af social karakter, også på tværs af kontorer og områder.

I Geopartner sørger vi ikke kun for, at vores instrumenter, biler og IT-udstyr er af den bedste kvalitet, for hos os er din tid til vidensdeling og uddannelse også prioriteret, således vi sikrer et højt fagligt niveau, og giver hver enkelt medarbejder mulighed for at udvikle sig. I denne film kan du se vores medarbejdere fortælle om, hvordan det er at arbejde i Geopartner

Vil du med på vores hold? Så send din ansøgning og CV til os senest den 25. september 2022. Du er også velkommen til at kontakte forsyningschef Jan Tinglev Olsen på tlf. 2321 5773 for yderligere spørgsmål til stillingen. Har du faglige spørgsmål, er velkommen til at kontakte projektleder Dennis Jakobsen på tlf. 2321 5765. Vi holder samtaler løbende, og ser frem til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • Odense C
  • Søndag den 25. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer i Odense C over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3