Landinspektør - Randers

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Kunne du tænke dig at spille en central rolle på Geopartners kontor i Randers? Motiveres du af et spændende fagligt miljø med andre dygtige kollegaer? Så er det dig vi søger, som landinspektør på vores kontor i Randers. Om jobbet Som landinspektør i Geopartner får du stor indflydelse på retningen i dit job samt mulighed for at udvikle dig fagligt sammen med vores dygtige medarbejdere, der favner bredt fagligt. Vi støtter dig i din faglighed, så du kan udvikle dig indenfor netop de specialer, der interesserer dig. Som landinspektør får du ansvar for egne projekter fra start til slut, men aldrig helt alene, da dine kollegaer altid står klar med støtte og faglig sparring.

Din dagligdag vil bl.a. byde på:

  • Større og mindre tekniske og matrikulære sager, herunder landbrugssager
  • Ejendomsjuridisk rådgivning vedr. fast ejendoms retsforhold, herunder vejret, nyudstykninger og nybyggeri.
  • Forefaldende teknisk og matrikulær opmåling
  • Projektledelse af udfordrende projekter
  • Tæt samarbejde med kollegaer både kontoret og på tværs af landet

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder, hvor du har mulighed for at indgå i interne, faglige grupper ud fra dine faglige kompetencer og udviklingsønsker. Vi tilbyder stor frihed til selv at planlægge din hverdag, så privat- og arbejdsliv kan forenes på bedste vis. Geopartner er inde i en fantastisk udvikling, som du bliver en del af. Vi lægger vægt på at lytte til vores medarbejdere og griber mange af de gode idéer og tiltag der kommer, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste helhedsløsninger.

I Randers bliver du en del af et team med fokus på markedsudvikling, og du har derfor rig mulighed for at sætte dit præg på hverdagen og kontorets udvikling.

Om dig Du er uddannet landinspektør og gerne med flere års erfaring. Det er en fordel, hvis du er beskikket landinspektør, men det er ikke et krav.

Vi forventer, at du:

  • har en bred erfaring inden for det matrikulære felt
  • arbejder struktureret og selvstændigt i dine projekter
  • er positiv, kvalitetsbevidst og har gode kommunikationsevner
  • har ambitioner om at udvikle dig personligt og fagligt
  • trives med at arbejde selvstændigt, men også i teams med kollegaer

Du opbygger desuden nemt tætte og tillidsfulde relationer til både kollegaer og kunder, og så bidrager du til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Bliv en del af Geopartner Geopartner har 240 medarbejdere fordelt på 24 kontorer, heraf arbejder de fire på vores kontor i Randers. Kontoret i Randers er en del af område Midt/Nord, der også tæller vores kontorer i Hjørring, Aalborg, Viborg og Aarhus. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, som har travlt med spændende projekter og som hjælper hinanden og værdsætter et tæt fagligt samarbejde – også på tværs af kontorer. Vores dygtige kollegaer skaber sammen et professionelt og godt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til et godt grin. Hele virksomheden mødes mindst to gange om året, hvor det interne netværk styrkes gennem faglige og sociale aktiviteter. Vi har en aktiv personaleforening med mange medlemmer, hvor der tilbydes arrangementer af social karakter, også på tværs af kontorer og områder. Vores omgangstone er uformel, og vi lægger vægt på kollegialt sammenhold på tværs af faggrupper og alder. Vi tilbyder fleksibilitet og frihed til selv at planlægge dagen under hensyntagen til aktuelle opgaver og aftaler.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftskoordinator på Randers kontoret Mikkel Aaen på tlf. 81404085 eller driftsdirektør og partner Bjarne Jul Jacobsen på tlf. 2233 2003

Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • Randers C
  • Tirsdag den 30. november 2021

Lignende jobs

  • Geograf/geolog i Århus

    <p>Brænder du for at arbejde med en af jordens vigtigste ressourcer, grundvand? Kan du lide at skabe tværfaglige løsninger? Så bliv grundvandsekspert i Vand- og naturressourcer, Vest!</p&g..
    • Geograf/geolog
    • Århus
    Få mere info
  • Geograf/geolog i Århus

    <p>We invite you to bring your up-to-date knowledge and geophysical expertise into play in a variety of projects all over the world.</p><p>Our projects cover a broad range of inve..
    • Geograf/geolog
    • Århus
    Få mere info
  • Geograf/geolog i Skanderborg

    Har du en bred indsigt i geo- og anlægsteknik? Har du lyst til at bruge din erfaring til at påvirke de geotekniske løsninger for fremtidens vejprojekter? Så har vi stillingen til dig! Hos Vejd..
    • Geograf/geolog
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Geograf/geolog i Østjylland

    Har du en bred indsigt i geo- og anlægsteknik? Har du lyst til at bruge din erfaring til at påvirke de geotekniske løsninger for fremtidens vejprojekter? Så har vi stillingen til dig! Hos Vejdirekt..
    • Geograf/geolog
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer i Randers C over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0