Graduate programme inden for geoteknik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Som noget helt nyt tilbyder to af Danmarks førende virksomheder inden for henholdsvis rådgiver- og entreprenørbranchen i fællesskab et toårigt graduate programme for ingeniører, som ønsker at specialisere sig i geoteknik og fundering.

Programmet, som Aarsleff og Rambøll har udarbejdet, er målrettet nyuddannede ingeniører eller ingeniører i begyndelsen af deres karriere (højst to års erfaring). Programmet løber fra 1. september 2021 til 1. september 2023.

Som graduate får du en enestående mulighed for at dygtiggøre dig inden for geoteknik og funderingsdiscipliner. Du lærer af de dygtigste fra både rådgiver- og entreprenørbranchen, og dit brede kendskab og store netværk vil uden tvivl være et godt afsæt i din videre karriere.

Du vil få erfaring fra både Rambøll, Aarsleff og vores mange projekter, og du vil opleve projektudfordringer fra både rådgiverens og entreprenørens side samt tilegne dig vigtige og værdifulde kompetencer inden for alle projektets faser.

I din tid hos Aarsleff vil arbejdet være koncentreret om udarbejdelse af tilbud og entrepriseledelse på igangværende projekter, hvor det hos Rambøll er koncentreret om geotekniske forundersøgelser og projektering.

Små og store projekter på kontor og ude på pladserne

Som graduate skal du arbejde med flere forskellige projekter og opgaver, afhængigt af hvor langt du er i forløbet, og om du er hos Rambøll eller Aarsleff.

Hos Aarsleff skal du bidrage, når vi udarbejder tilbud på små og store projekter inden for geoteknik og funderingsdiscipliner. Du skal vurdere opgaverne, vælge udførelsesmetoder og maskiner, sørge for teknisk bistand til beregninger og kalkulere tilbuddene til en skarp pris. Derefter skal du bidrage til kontraktforhandlinger og overdragelse af opgaven til udførelse.

Ude på projekterne skal du detailplanlægge opgaverne mht. tid, ressourcer og metoder, følge op på fremdrift og ekstraarbejder, fakturere, koordinere egenproduktion og underentreprenører, sørge for kvalitet og arbejdsmiljø og selvfølgelig aflevere projekterne i høj kvalitet til tiden.

Komplekst geoteknisk arbejde

Læringen under opholdet hos Rambøll sigter mod, at du bliver i stand til at udføre komplekst arbejde af høj kvalitet på multidisciplinære projekter samt indgå i det daglige arbejde i den geotekniske afdeling.

Kernen i arbejdet vil være projektering af geotekniske konstruktioner og udførelse af geotekniske undersøgelser. Derfor vil du komme til at arbejde med projektering og dokumentation af dæmninger, indfatningsvægge, borede og rammede pæle, jordankre m.m.

Du vil lære at planlægge og lede mindre geotekniske undersøgelser, tolke felt- og laboratorieforsøg og skrive undersøgelsesrapporter. Du vil også arbejde med udbud og tilsyn af jord- og funderingsarbejder.

Din egen læringsplan og fokusgruppe

Sammen med dig udarbejder vi en læringsplan med detaljerede læringsmål for forløbet hos henholdsvis Rambøll og Aarsleff. Planen er en støtte til dig og skal sikre, at du får det største udbytte. Derudover vil du igennem hele ansættelsen være tilknyttet en fokusgruppe med erfarne ingeniører fra både Rambøll og Aarsleff, som mødes, drøfter læring og fremskridt samt udfordringer i et fortroligt rum.

Ansættelsesforhold

Der er forskellige ansættelsesforhold i rådgiver- og entreprenørbranchen, og det afspejles i programmet. Du ansættes i en fuldtidsstilling på de respektive kontorer i Aarhus eller Ørestaden/Avedøre på lige vilkår med de kolleger, du arbejder sammen med under din ansættelse hos henholdsvis Rambøll og Aarsleff. Du ansættes for et år ad gangen hos hver virksomhed, men begge ansættelsesaftaler indgås samtidigt, inden det toårige program begynder. Når programmet er afsluttet, kan du frit søge ansættelse hos Rambøll eller Aarsleff.

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte afdelingsingeniør Jesper Pilegaard hos Aarsleff på tlf. 2013 1070 eller afdelingsleder Søren Steen Møller hos Rambøll på tlf. 5161 3524, hvis du har spørgsmål.

Vi skal senest have din ansøgning søndag den 1. august 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • Viby J
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

  • Geograf/geolog i Århus

    <p>Brænder du for at arbejde med en af jordens vigtigste ressourcer, grundvand? Kan du lide at skabe tværfaglige løsninger? Så bliv grundvandsekspert i Vand- og naturressourcer, Vest!</p&g..
    • Geograf/geolog
    • Århus
    Få mere info
  • Geograf/geolog i Århus

    <p>We invite you to bring your up-to-date knowledge and geophysical expertise into play in a variety of projects all over the world.</p><p>Our projects cover a broad range of inve..
    • Geograf/geolog
    • Århus
    Få mere info
  • Geograf/geolog (vikar) i Hele Danmark

    Geograf/geolog søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Geograf/geolog
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Geograf/geolog (studiejob) i Århus

    Vi søger studentermedhjælpere til GEUS med interesse indenfor geoteknik, geofysik og datascienceLæser du geofysik, fysik, civilingeniør eller noget lignende? Leder du efter et studierelevant ar..
    • Geograf/geolog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer i Viby J over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0