Erfaren trafikplanlægger - 8000

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for at gøre en forskel ?

Vær med til at præge fremtidens trafik og byrum samtidigt med, at du får mulighed for at udvikle dig i en virksomhed, hvor nøgleordene er arbejdsglæde og høj faglighed.

Som erfaren trafikplanlægger vil du være med til at sætte rammerne for vores arbejde og virkeliggøre vores ambitioner om at være blandt de førende inden for trafikplanlægning.

Udover at løse alsidige opgaver inden for trafikplanlægning kommer du til at arbejde med at pleje og forstærke vores eksisterende samarbejder og sammen med resten af teamet komme med konkrete ideer og tanker til, hvordan vores faglighed og team kan videreudvikles.

Du bliver en af et firma med et højt kvalificeret fagmiljø, der dækker bredt inden for vej, planlægning og modellering. Vi har først og fremmest fokus på vores faglighed, og at vi altid skal levere trafikrådgivning af høj faglig kvalitet. Vi skal altid stræbe efter at blive dygtigere og udvikle os. Herudover har vi fokus på arbejdsglæden. Vi er en lille familie, der interesserer os for hinanden og passer på hinanden. Vi skal alle have det godt, og det skal være sjovt at gå på arbejde.

Det var lidt om os - vi håber meget at du er blevet nysgerrig og vil kontakte Brian, se herunder for at få lidt mere at vide.

Og ja forresten, du er sandsynligvis uddannet civil- eller diplomingeniør inden for trafikplanlægning.

Ansøgning

Henriksen HR ved Rekrutteringschef Brian Henriksen er behjælpelig ved rekruttering af denne stilling, hvorfor ansøgning udelukkende i form af et opdateret CV, i pdf format, venligst bedes sendt til [email protected], ansøgningen bedes mærket Erfaren trafikplanlægger.

Ansøgninger behandles løbende og naturligvis i fortrolighed. Skulle du være interesseret, men er stillingen ikke helt dig, er du alligevel meget velkommen til at kontakte Brian Henriksen for en fortrolig samtale om muligheder. Vi søger også vej- og trafikingeniører.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • Århus C
  • Søndag den 31. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1