Prepressmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

SCANDINAVIAN PRINT GROUP SØGER KREATIV PROBLEMLØSER TIL PREPRESS

Trives du med at have travlt? Er du den gode kollega, der starter hver dag med et smil? Kan du se dig selv i en spændende virksomhed. Så er det dig vi søger!

Vi har forrygende travlt og søger derfor hurtigst muligt en dygtig og fleksibel medarbejder til vores prespress-afdeling i Skejby.

Du vil blive del af et team, hvis hverdag består i at klargøre ordrer til offset og digital grafisk produktion. Vi håndterer modtagelse af pdf-filer, samt kontrol og oprettelse af udskydninger i prepress og pladeudkørsel til offset tryk, samt klargøring til digitaltryk.

KOMPETENCER

Det vil være en fordel, at du har kendskab til eller erfaring med Adobe programpakke, især Acrobat og Enfocus PitStop, udskydninger og workflow programmer. Men almindelig computer snilde og et løsnings orienteret holdning er vigtigst, resten skal vi nok fylde på.

Vi arbejder med Kodak Prinergy workflow, Kodak Preps og egne special designede brugerflader. Desuden har vi den daglige håndtering af plader på vores to helt nye CTP’er. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, samt har en god kvalitetssans og holdånd.

VI KAN TILBYDE

En fuldtillidsstilling i en spændende virksomhed med vækst, mange udfordringer og stor travlhed. En spændende og travl hverdag med gode kolleger i en afdeling med uformel og afslappet tone, hvor der er såvel personlige som faglige udviklingsmuligheder. Du vil få en løn som modsvarer jobindhold og kvalifikationer. Vi arbejder dag/aften på to holdsskift og der kan forventes omkring 6 ugers aftenvagt fordelt henover et kalenderår.

ANSØGNINGSFRIST

Der indkaldes løbende til samtaler, så send hurtigst muligt en ansøgning via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/5hcqs6/lasertrykdk/agrsk3/prepress-medarbejder

TILTRÆDELSE

Tiltrædelse snarest muligt

ARBEJDSTED

Dit arbejdssted bliver P.O. Pedersens Vej 26, 8200 Århus N

SPØRGSMÅL

Eventuelle spørgsmål til stillingen bedes henvendes til Mads Bindslev [email protected]

OM SCANDINAVIAN PRINT GROUP A/S

Med mere end 600 ansatte, en omsætning på over 700 mio. og med flere afdelinger i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Polen er vi Skandinaviens største grafiske virksomhed.LaserTryk.dk som er en del af Scandinavian Print Group består af en stribe af landets ypperste grafiske virksomheder med faglige kompetencer på alle områder indenfor den grafiske verden. Scandinavian Print Group er ikke kun et samarbejde mellem grafiske virksomheder, vi er én virksomhed, én ejer bundet sammen af én fælles IT-løsning. Dette gør os helt unikke, og sætter os i stand til at tilbyde løsninger, som ingen andre kan.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • Århus N
  • Fredag den 29. oktober 2021

Lignende jobs

  • Grafisk designer (praktik) i Risskov

    Grafisk Designer Praktikant PITAYA Risskov Internship Salary Unpaid Det perfekte praktik job eller studiejob for dig, der er bosat i Århus. Sted: Århus, .
    • Grafisk designer
    • Risskov
    Få mere info
  • Grafisk designer i Århus V

    Er du en kreativ og detaljeorienteret med passion for at skabe enestående kundeoplevelser? Er du knald dygtigt til digitalt design og har evnerne til at udvikle visuelle identiteter til vores kunde..
    • Grafisk designer
    • Århus V
    Få mere info
  • Grafisk designer i Århus C

    Vil du være med til at skabe fantastiske digitale oplevelser og optimere den visuelle brugerrejse? På vegne af TourCompass søger [xxxxx] en kreativ Digital Design Specialist, der kan løfte bruge..
    • Grafisk designer
    • Århus C
    Få mere info
  • Grafisk designer i Århus N

    Bogbinder / Bogbinderassistent Er du den gode kollega, der starter hver dag med et smil? Er du på jagt efter dit næste job, og vil du være en del af et godt fællesskab i en virksomhed i vækst? .
    • Grafisk designer
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1