Digital grafisk designer / multimediedesigner til TravelCo Nordic i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

- til TravelCo Nordic i Herning


TravelCo Nordic driver stærke brands som Bravo Tours i Danmark, Solresor i Sverige og 5 andre rejsebrands i Norden. Vi er én af de store aktører inden for vores branche og er på en spændende rejse, hvor marketing spiller en stadig større rolle i jagten på at nå vores ambitiøse mål. I den forbindelse søger vi nu endnu en marketingmedarbejder til vores team i Herning, nemlig en digital designer. Som digital designer kommer du til at arbejde med fortryllende rejser, som kunderne drømmer om, så vi forventer, at du mestrer alle facetter af det grafiske håndværk, og at du kan formidle produkterne på en måde, der gør, at kunderne ikke kun drømmer om dem, men bare må have dem.

Kært barn har mange navne, og vi går ikke så meget op i, om du har læst multimediedesigner, mediegrafiker, processionsbachelor i grafisk kommunikation eller noget helt fjerde. Måske er du selvlært. Det vigtigste er, at du mestrer det grafiske håndværk til perfektion, og at du med dét som dit værktøj kan gøre lækre produkter endnu mere lækre. Og det på alle medier og kanaler – primært digitale, men også gerne de ”traditionelle”.

Du kan forvente, at det grafiske arbejde kommer til at spænde bredt. Dels vil der selvfølgelig være de daglige kampagnematerialer, der skal produceres. Men der vil også løbende være mulighed for at være drivkraften bag nye koncepter, der skal udvikles helt fra idestadiet. Så det gør ikke noget, hvis du har en lille AD’er gemt i maven. Og hvis du brænder for UX, kommer du sikkert også til at kunne få en vigtig rolle i optimeringen af vores hjemmeside.
Udover den grafiske del kommer du til at arbejde med vores hjemmeside, vores nyhedsmails og andre digitale platforme, hvor du lægger din grafik op i vores CMS-systemer og dermed får mulighed for at se den ”komme til live”. Det er et plus, hvis du også kan skrive fortryllende tekster, der passer til grafikken, men ikke et must.

Vi er i en dynamisk virksomhed, hvor der er kort fra tanke til handling, og hvor vi løbende justerer, hvis der er behov for det. Så du skal være klar på levere god kvalitet på trods af kort tid og stramme deadlines.

Dine arbejdsopgaver
• Grafik til vores egne digitale medier, herunder nyhedsmails og hjemmeside.
• Grafik til vores betalte digitale medier (fx Facebook ads og online bannere).
• Grafik til vores automatiserede kommunikation (fx retargeting, nyhedsmails m.m.).
• Ide, grafik og strategi for nye koncepter.
• Mulighed for arbejde med den grafiske del af UX.
• Opsætning af grafik og evt. tekster i vores CMS-systemer.
• Mulighed for at arbejde med videoproduktion.
• Grafik til de traditionelle medier (fx printannoncer).

Om dig
• Du er hurtig, men leverer samtidig høj kvalitet.
• Du er superbruger af relevante programmer såsom Adobe InDesign og Photoshop.
• Du kan begå dig i forskellige CMS-systemer.
• Du er kreativ og kan selv finde på gode ideer, men du trives også med at producere og give liv til andres ideer.
• Du trives med en bred intern kontaktflade, hvor der er input og ideer fra mange relevante interessenter.
• Du arbejder selvstændigt, men er også en stærk teamplayer.

Der kan være mange indgange til stillingen. Det vigtigste er, at du mestrer ovenstående og har lyst til at udvikle dig sammen med os.

Om at arbejde hos os
Du kan forvente en travl og sjov hverdag inden for et område, der har stor betydning for vores resultater. Du får reference direkte til vores Head of Marketing, hvor der er kort fra tanke til handling, og hvor gode idéer hyldes og implementeres. Vi har en klar retning for virksomhedens fremtidige udvikling, men vi ved også, at verden er dynamisk. Derfor er vi forandringsparate og klar til at justere efter de muligheder, der dukker op. Det betyder også, at du kan være med til at præge din og vores fremtidige rejse sammen.

Send din ansøgning til os nu
Vi er klar til at starte rejsen sammen med den rette kandidat, når vedkommende tjekker ind. Skynd dig derfor at sende din ansøgning til [email protected] att. Michael Hegelund og med overskriften ”Grafisk designer”. Angiv din lønforventning til jobbet og vedlæg også de grafiske elementer, som du er mest stolt af.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • Herning

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere i Herning over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
21. august 2024 1