Grafisk designer søges til Nielsen Car Group i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Grafisk designer søges til Nielsen Car Group i Herning


Drømmer du om at arbejde med biler, og har du et skarpt øje for æstetik?
Så har vi jobbet til dig! Jobbet er for dig som vil være med til at forme vores grafiske udtryk – online som offline. Du skal kunne lidt af hvert, og du skal brænde for at levere produktioner, som udfordrer og udvikler vores visuelle identitet.

Bilsalget flytter mere og mere online, og med det bliver det også vigtigere og vigtigere at vi ikke kun har den rigtige bil til den rigtige pris, men også en stærk profil, der skiller os ud fra konkurrenterne. Det bliver din opgave at sikre et ensartet udtryk på tværs af kanaler i kunderejsen fra kunden søger online, til bilen ruller udover kantstenen i butikken.

Du skal trives med en alsidig hverdag hvor du både arbejder med såvel digitalt indhold som motion graphics og printmateriale. Du vil arbejde tæt sammen med vores Digital Manager om at skabe effektiv digital annoncering – eksempelvis display bannere og indhold til sociale medier. På samme vis vil du assistere vores Digitale Redaktør med at skabe overgange, effekter mv. på vores videomaterialer. Derudover vil du naturligvis have egne opgaver, som du driver fra start til slut.

En hverdag. Tre brands.
Du kommer til at arbejde med en bred pallette af grafiske opgaver på tværs af vores tre brands i Nielsen Car Group: Bjarne Nielsen, Bilernes Hus og LEASING DK. Det er intentionen, at vores grafiske udtryk forenes til ét – dog med undtagelse af logoer og farver. I denne proces vil du have en nøglerolle.

Det daglige arbejde omfatter blandt andet

  • Videreudvikle og forene vores visuelle udtryk
  • Produktion af digitalt materiale – herunder billedbehandling, bannere, animationer mv.
  • Produktion af printmateriale – annoncer, flyers, brochure mv.
  • Produktion af motion graphics til video, guides mv.
  • Sikre konsistens mellem kanaler, brands og materiale i helhed

Foruden vores egne brands, repræsenterer vi også en række bilmærker hvor du vil arbejde med at skabe indhold med respekt for hvert enkelt brands CI-krav.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har erfaring fra en større virksomhed eller bureau, og ønske om en hverdag, som du selv er med til at forme. Du skal evne at tænke kreativt og løsningsorienteret samtidig med at du selv strukturerer din hverdag, og driver opgaverne fra start til mål.

Vi har ambitiøse mål for vores brands, og dem skal vi sammen nå. Det er derfor vigtigt, at du kommer med god kampgejst, gåpåmod og lyst til at lykkes. Med i rygsækken har du en relevant uddannelse indenfor grafisk kommunikation. Vi lægger stor vægt på, at du er selvkørende og dermed kan skrive kortere tekster, og kan ”lege” med ordene i en overskrift uden at lave stavefejl samtidig med at du får tingene til at stå knivskarpt.

Slutteligt skal du naturligvis være helt på hjemmebane i Adobe CS-pakken.

Hos os får du benzin i blodet, gode kolleger og mere til
Vi går på arbejde for at have det sjovt, og samtidig dyrke vores passion for marketing. Vi er et stærkt team med hver vores kompetencer, men også et team hvor alle har mulighed for at komme med input og få sparring.

  • Lønpakke inkl. pension
  • Firmatelefon
  • Sundhedsordning
  • Mulighed for relevant efteruddannelse/kurser



Ansøgning og tiltrædelse
Vores marketingafdeling er placeret på Silkeborgvej 110 i Herning.
Du kan søge stillingen via vores online ansøgningsskema her

Vigtigt: Du skal vedlægge eksempler på dit arbejde ved din ansøgning. Det kan være opgaver som du er særligt stolt af eller som på anden måde repræsenterer hvem du er og hvad du kan. Uden dette kan vi ikke vurdere dine evner, og du kan dermed ikke forvente at blive kaldt til samtale.

Har du spørgsmål kan du kontakte marketingchef, Mikkel Thorn Jensen, via mail på [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.



Om Bjarne Nielsen A/S
Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største bilkoncerner, som dagligt beskæftiger over 330 dedikerede medarbejdere, fordelt på koncernens 10 bilhuse på tværs af landet. Seks bilhuse i Jylland - Ringkøbing, Herning, Holstebro, Skive og to i Esbjerg. Og fire bilhuse på Sjælland - Køge, Birkerød, Hørsholm og i Hillerød. Vi er autoriserede forhandler af bilmærkerne Ford, Renault, Dacia, Volvo, Kia og Mazda.

I rygsækken har vi mere end 25 års erfaring som bilforhandler, og lever af glade kunder. Vi brænder for at gøre en forskel så vores kunder aldrig er i tvivl om hvor de skal købe deres næste bil, og samtidig er det naturlige valg når det gælder service. Det betyder også at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse så vi kan give den ultimative kundeoplevelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • Herning
  • Tirsdag den 08. december 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere i Herning over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
21. august 2024 1
20. august 2024 1