Digital Designer til dansk multibrand designhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Er du kreativ af natur, fagligt nysgerrig og med på de nyeste tendenser inden for web, online og digitalt design?
Er du en mester i corporate visuel kommunikation, og vil du være en del af et nyetableret Production team?


Rosendahl Design Group søger en Digital Designer, som både er kreativ og teknisk, og med det mener vi en, som både kan udvikle online branduniverser og -oplevelser, og som samtidig har solid forståelse for teknologien på e-com platforme, corporate web, UX og SoMe flader.

Dit overordnede ansvarsområde og din rolle
bliver at udvikle og producere digitale koncepter til taktiske kampagner – både på multi- og singlebrand niveau. Samtidig får du ansvaret for at producere digitale designs og animatics til e-com platforme, corporate web og SoMe. Du bliver garant for, at færdige designs fungerer optimalt på digitale platforme.

Herudover omfatter dine arbejdsopgaver blandt andet, at:

  • Udvikle og producere digitale CVIer og branduniverser til alle vores ni brands
  • Teste, klargøre og rentegne digitalt artwork

Du bliver en del af et større marketingteam, der udover Marketing Managers omfatter et Creative team, PR og et nyetableret Production team. Stillingen refererer til vores Production Manager.

Du får et tæt samarbejde med dine kolleger på tværs af Marketing, Design, Produktudvikling og E-com.

Din profil
Vi forventer, at du har en videregående uddannelse på enten bachelor- eller kandidat niveau fx fra DMJX eller fra KADK, og at du har minimum 3 års erfaring med at producere corporate og kommercielle digitale designs. Din erfaring har du sikkert fra enten bureau, design studio eller som freelancer med en bred kommerciel kundeportefølje.

Desuden er det et krav, at du:

  • Er superbruger i Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator, InDesign, Figma/Sketch)
  • Er rutineret i After Effects
  • Er hjemmevant med UX og UI i dine løsninger
  • Er stærk i samtlige faser af designprocessen: Udvikling, test og eksekvering
  • Er både teknisk og kreativt stærk

Som person er du både helhedsorienteret (i udviklingsfasen) og detaljeorienteret (i produktionsfasen). Du er selvkørende, men søger også proaktivt sparring og input og vil gerne udfordres fagligt.

Du forstår at tage udgangspunkt i vores brand guidelines, en specificeret projektramme, scope og teknisk kravspecifikation som afsæt på dine projekter og opgaver.

For at blive en succes i jobbet
er det vigtigt, at du kommer i mål med de aftalte leverancer. Du er æstetiker, og det kan både ses og opleves i dine designs.

Vi tilbyder
Et job, hvor du får mulighed for at udleve din kreativitet i form af stor kreativ frihed i udviklings- og eksekveringsfaserne, og hvor du får dine egne arbejder eksponeret på tværs af medier og platforme på tværs af landegrænser.

En fleksibel arbejdstid på 37 timer i en virksomhed med gode arbejdsforhold og et uformelt arbejdsmiljø i lyse og inspirerende omgivelser med base i Hørsholm. Et fagligt udfordrende miljø, hvor barren for vores visuelle materiale ligger højt. En afdeling med et godt sammenhold, hvor der er plads til et godt grin, selvom vi har et højt tempo. En lønpakke, der forhandles individuelt, pension og sundhedssikring.

Spørgsmål og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Production Manager Rikke Hagemann Olsen, mobil nr. 3141 3175 eller HR-partner Anna Maria Skourup, mobil nr. 2516 0741.

Opgave mellem samtale et og samtale to
Bliver du indkaldt til første samtale og går videre til anden og sidste samtalerunde, vil du både skulle besvare en personlighedstest og blive stillet en opgave, som du skal løse. Til samtale nummer to vil du forinden have sendt din case løsning, og under anden samtalen vil vi sammen med din testresultater gennemgå din case­ løsning og stille uddybende spørgsmål.

Om Rosendahl Design GroupVi er en danskejet familievirksomhed med 130 medarbejdere, der siden 1984 har været førende producent af dansk design. Vores mission er at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om den danske designskat ved at genopdage og videreudvikle klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte af at arbejde med en brandportefølje, der tæller Rosendahl, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA, Lyngby Porcelæn og Kähler.

Se mere på Rosendahl Design Group.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • Hørsholm

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0