Vikarstilling: Kreativ grafiker med sans for detaljer til barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Hjemmevant i Photoshop håndterer og finpudser du nemt lækre billeder af vores møbler, og ud af InDesign og Illustrator tryller du brochurer, invitationer og kampagner. Alt sammen imens du står klar til at hjælpe dine kollegaer med kreative løsninger - og dine deadlines bliver selvfølgelig altid overholdt. Lyder det som dig? Godt – for vi søger en dygtig grafiker til et barselsvikariat.

I Actona Company elsker vi møbler – og vi er stolte af, at vores møbler står i mange hjem, rundt om i hele verden. Men for at vores sælgere kan inspirere store møbeldetailister til at tage vores møbler i sortiment, har vi i marketingafdelingen travlt med at udarbejde spændende salgsmaterialer, inspirerende messestande og ikke mindst et omfangsrigt billedmateriale – og derfor har vi brug for dig.

En del af et stærkt team
Du vil indgå i Actona Companys marketingafdeling i et team med ni kollegaer, men du vil få en bred berøringsflade til mange af dine andre 275 kollegaer i Tvis. Marketingafdelingen er en bred og dynamisk trup, der består af projektledere, kommunikations– og SoMe eksperter, dekoratører – og så selvfølgelig grafikere. Du vil referere direkte til marketingchefen.

Det bærende i vores marketingmaterialer er lækre billeder, og derfor vil en del af dit arbejde bestå i at håndtere og fintune produkt- og miljøbilleder. Disse billeder er grundstenene til, at du kan udarbejde vores marketingmaterialer såsom produkt- og imagebrochurer, invitationer, plakater, kreative SoMe-opslag, kampagner og mange andre aktiviteter, der vil udfordre din kreativitet og forretningsforståelse.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Layout og produktion af diverse tryksager (fx brochurer, bannere, invitationer, præsentationer, produktark, plakater mv)
  • Udarbejde nye idéer til materialer og aktiviteter
  • Integrere produktdata og billeder fra vores PIM-system over til InDesign
  • Fotoredigere, manipulere og farvekorrigere (både fra RAW og jpg)
  • Håndtere billedfiler gennem processen fra fotooptagelse, fritlægning og farvejustering
  • Løse specialopgaver til kunder
  • Udarbejde materialer til rekruttering og Employer Branding
  • Løse grafiske ad hoc-opgaver

Uddannet grafiker med struktur og kreativitet
Det er et krav, at du er uddannet grafiker – gerne med nogle års erfaring inden for branchen. Da vi er en global virksomhed, er det vigtigt, at du kan begå dig på dansk og engelsk – både mundtligt og skriftligt. Du skal være kreativ, have sans for detaljer, følge dine opgaver til dørs og løse opgaverne inden for den angivne tidsramme. Det er vigtigt, at du er struktureret og overholder dine deadlines, og at du som person går engageret til opgaven med en positiv indstilling og har lyst til at tage et ansvar. Din berøringsflade i virksomheden bliver bred, hvorfor du skal være serviceminded.

Vores branche er i forandring, og det betyder, at vi skal være endnu mere digitale, og eksempelvis arbejde mere med produktinformationer og muligvis 3D-generering. Hvis du har gode inputs og erfaringer i denne proces, vil du få rig mulighed for at være med til at præge vores arbejdsrutiner og resultater.

Vigtigste personlige egenskaber

  • Du er 100 meter mester i Adobe InDesign, Photoshop og Illustrator
  • Du er kreativ og har interesse for møbler, design og trends
  • Du har et stort drive og ser muligheder frem for begrænsninger
  • Du har lyst til at servicere kunder og kolleger
  • Du sætter en ære i, at tingene skal være i orden
  • Du er struktureret og afleverer dine opgaver til tiden
  • Du kan arbejde med forskellige opgaver på samme tid
  • Du kan lægge en ekstra indsats, hvis deadlines kræver det
  • Du forstår vigtigheden i at samarbejde i et team
  • Du taler og skriver engelsk og dansk
  • Hvis du har kendskab og erfaring med Easy Catalogue og Mailchimp er det en fordel


En arbejdsplads med internationalt miljø
Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med udviklingsmuligheder i en virksomhed i vækst. Du skal samarbejde med vores 275 engagerede medarbejdere, hvoraf ca. 25 er ansat i udlandet. Desuden tilbyder vi en arbejdsplads med kantineordning, sundhedsforsikring, pensionsordning, personalekøb og meget mere.

Opstart: Senest 1. marts 2020

Ansøgningsfrist: 15. januar 2020 – Vi holder samtaler løbende og beslutter os, så snart vi har fundet den rette profil.

Arbejdssted: Tvis, Holstebro

Databeskyttelseserklæring
http://www.actona.dk/karriere/persondatapolitik/

Actona Company A/S
Actona Company A/S er en danskejet international møbelvirksomhed med hovedkontor ved Holstebro. Her findes ligeledes vores europæiske distributionscenter samt et af Nordeuropas mest inspirerende møbelshowrooms.

Actona Company A/S har en sund økonomi og omsætter på verdensplan for mere end DKK 1,9 mia. og beskæftiger på verdensplan over 1.360 medarbejdere. Møbelproduktionen finder primært sted i Asien og Østeuropa i et tæt samarbejde med eksterne underleverandører. Desuden ejer og driver Actona Company A/S eget tradingselskab i Kina og to polsterfabrikker i hhv. Ukraine og Kina.

Actona Company A/S har været leverandør til førende detailhandlere i mere end 35 år, og sælger i dag de to produktlinjer ACTONA og INTERSTIL til kunder i mere end 90 lande over hele verden. Se mere på www.actonacompany.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • Holstebro

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
21. august 2024 1
20. august 2024 1