Mediegrafiker med flair for design

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Motiveres du af selvstændige opgaver og faglige udfordringer? Trives du i et ambitiøst og tværfagligt miljø? Tør du lade os udfordre din kreativitet?

I takt med virksomhedens vækst, både på nationalt og internationalt plan, er vi ved Scan-Plast i gang med at udvide vores marketingafdeling. I den forbindelse leder vi efter en detaljeorienteret og kvalitetsbevidst grafiker, der skal indgå i det nuværende team og videreføre den kreativitet og professionalisme, som kendetegner virksomheden. I Holstebro-afdelingen er vi kendt for at være en arbejdsplads hvor tonen er let og humøret er højt.

Som mediegrafiker hos Scan-Plast skal du producere materiale til såvel online som offline marketing
Dine opgaver som mediegrafiker bliver bl.a. at:

  • Producere, tilrettelægge og opsætte bl.a. vejledninger, datablade, kataloger og infoark.
  • Rentegne og levere trykklare produktionsfiler.
  • Planlægge og opsætte nyhedsbreve.
  • Tage del i afdelingen og virksomhedens ad-hoc opgaver.
  • Opsætning af annoncer og online bannere.
  • Udarbejdelse af designmanualer, såvel som arbejde efter dem.
  • Planlægning og udførelse af messer.


Vi forestiller os, at du er uddannet grafisk designer, designteknolog, multimediedesigner eller tilsvarende med erhvervserfaring, og at du derudover er rutineret bruger af Adobe CC Pakken (Photoshop, Illustrator og InDesign), CMS systemer (f.eks. Wordpress) og evt. e-mailmarketingsklienter som Mailchimp og Mailerlite. Vi ser gerne at du arbejder ud fra et digitalt mindset, hvor opbygning og udsendelse af nyhedsbreve, AdWords og SEO er en naturlig del af din tankegang.

Vi forventer, at du som person er selvledende, kreativ, fleksibel og indstillet på at arbejde i et travlt miljø, hvor du kan producere grafisk materiale på højt niveau fra ansættelsesstart. Derudover er det en fordel, hvis du har typografisk forståelse og fornemmelse for tekstforfatning og forstår at overholde deadlines. Arbejdet foregår på adressen i Holstebro, og den ideelle kandidat bor i nærområdet eller er opsat på at flytte hertil. Vi er i konstant udvikling, så hvis personlig og faglig udvikling har stor betydning for dig, så vil vi gerne have dig med på vores rejse. Løn efter kvalifikationer.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lonni Jensen på mail eller tlf. 60 29 13 30. Send din ansøgning med billede, CV og referencer samt et uddrag af dit portfolio i PDF-format senest onsdag den 17. juli 2019 kl. 8.00 til [email protected] og skriv "Grafiker" i emnefeltet. Samtaler afholdes løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • Holstebro
  • Onsdag den 17. juli 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
21. august 2024 1