Teknisk designer til dokumentation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Vil du være med til at tegne grundlaget for Forsvaret og kunne du tænke dig at arbejde med teknisk dokumentation på en struktureret, kvalitetsbevidst og målrettet måde, så har du nu muligheden.

Om os

Supply Chain Division er er en del af Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse, der kort beskrevet støtter samtlige Forsvarets enheder, soldater samt øvrige medarbejdere med forsyninger. Du vil blive en del af dokumentationssektionen, hvor vi håndterer teknisk dokumentation for alle materielsystemer i Forsvaret. Dokumentationen styres i Forsvarets dokumentationssystem IETDS (Interaktiv Elektronisk Teknisk Dokumentationssystem).

Om stillingen

Din opgave bliver at sørge for at den tekniske dokumentation for Forsvarets materiel anskaffes, udvikles, sagsbehandles og publiceres til brug for alle i Forsvaret. Sagsbehandlingen består i registrering og kvalitetstjek af den tekniske dokumentation. Herudover vil du også skulle udarbejde eller tilrette tekniske tegninger for konstruktioner efter forbillede, opmåling eller givne instruktioner.

Arbejdet sker i tæt samarbejde med elementets ingeniører, tekniske assistenter samt med sagsbehandlere fra de materielansvarlige områder.

Dine opgaver kan spænde vidt inden for koncernens behov og dine interesser. Der vil således være muligheder for at arbejde med alt fra illustrationstegninger af faner, medaljer og uniformer til tredimensionelle skibstegninger.

Vi kan tilbyde dig gode muligheder for faglig udvikling i en spændende hverdag med gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø.

Vi har herudover en stor mængde fleksibilitet til løsning af opgaverne, hvilket bl.a. indbefatter mulighed for hjemmearbejde i et aftalt omfang.

Dit faste tjenestested bliver Ballerup.

Om dig

Vi forventer, at du har:
• En baggrund som teknisk tegner, teknisk assistent eller teknisk designer.
• Erfaring i brug af AUTOCAD/Inventor 3D og Adobe/Acrobat Pro/Illustrator/Photoshop.
• Kendskab til udarbejdelse og håndtering af teknisk dokumentation.
• Kendskab til heraldik.

Du skal både kunne arbejde selvstændigt såvel som på tværs i organisationen og dermed være god til at kommunikere med mange forskellige mennesker. Vigtigst er, at du arbejder struktureret og formår at skabe resultater med kvalitet i overensstemmelse med fastsatte mål, og at du har en stor lyst og interesse i at arbejde med teknisk dokumentation.

Du er ønskeligt, at du behersker engelsk såvel mundtligt som skriftligt.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende overenskomst.

Afhængig af dine kvalifikationer vil der være mulighed for at forhandle tillæg.

Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Niels Christian Larsen på telefon 25 41 59 85.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Sheeba Krause på telefon 32 66 50 36.

Ansøgningsfrist er den 21. oktober 2022. vi forventer at afholde ansættelsessamtaler umiddelbart herefter. Stillingen er til ansættelse 1. december eller snarest muligt herefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, skal du tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM SUPPLY CHAIN DIVISION
Supply Chain Division er en moderne logistik virksomhed under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Vi støtter samtlige Forsvarets enheder, soldater samt øvrige medarbejdere med forsyninger. Supply Chain Division har fokus på betjening og støtte til Forsvaret med særlig vægt på kundeorientering og service. Supply Chain Division vægter i det fremadrettede arbejde at få alle forretningsgange optimeret og på at udvide planlægningshorisonten. Materielhoveddepot er placeret i Skrydstrup, hvor vi råder over et lager på over 20.000 kvadratmeter med mere end 70.000 varer. Samlet bestyrer vi over 350.000 materialer. Læs mere på www.fmi.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • Karup J
  • Fredag den 21. oktober 2022

Lignende jobs

  • Grafisk designer i Hele Danmark

    Multi-Media Graphic Designer Niimblr Remote Freelance Salary Competitive Join us!We are shaping the company that empowers..
    • Grafisk designer
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Grafisk designer i Hele Danmark

    Game Designer in a fast growing history card based auto-battler game Gamucatex Remote StudentInternship Salary Unpaid Do .
    • Grafisk designer
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Grafisk designer i Struer

    Vi har brug for en grafisk designer, fotograf, videograf – og i det hele taget dig, der er visuelt tænkende og kan tage kunderne til nye kreative højder. Har du relevant uddannelse og elsker du..
    • Grafisk designer
    • Struer
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0