Rekrutteringsfirma

Grafisk Designer til Clear Channel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kreativ Grafisk Designer med visuel gennemslagskraft til Clear Channel Danmark


Har farvesammensætninger og mock-ups samme lykke-effekt på dig, som en god dessert har på de fleste mennesker? Hvis svaret er ja, så er det måske dig, der skal være med til at sætte standarden for outdoor-mediets fremtid.


Hos Clear Channel mangler vi lige nu dig, der har lyst til at udfolde dine evner, når du udvikler kreative koncepter til vores kunder og opdaterer materialer til bl.a. dine salgskolleger. Vi søger dig med ‘god smag’, som jo kan se ud på mange måder, og som vi gerne vil udfordres på. Egentlig er vi mest af alt nysgerrige på dig og din erfaring inden for grafisk design.

Du synes, det er fedt at:

  • Udvikle og vedligeholde alle grafiske touch points
  • Strømline visuelle guidelines og udarbejde layout til magasiner og merchandise
  • Opdatere og udvikle PowerPoint-præsentationer, kreative mock-ups og eventmateriale
  • Onboarde nye kolleger og sikre ensartethed i hele virksomheden
  • Tage del i kreative videoprojekter (afhænger af din erfaring med video)


Du forstår ‘the wonders of’ Adobe og PowerPoint
Måske er du forud for din tid og ved allerede, at PowerPoint kan mere end at være et kedeligt slideshow (med eller uden overdrevet brug af animationer) - måske er du nysgerrig på at finde ud af det. I hvert fald kan vi røbe, at PowerPoint, sammen med andre spændende programmer, vil være en del af din hverdag.

Er du superbruger i den udvidede Adobe-pakke og kan udføre motion-design, er det bestemt en fordel. Du vil primært arbejde i følgende programmer: Photoshop, Illustrator, Indesign, Powerpoint og After effects. 

En hverdag med faglig sparring og trivsel i fokus
Vi fik slet ikke nævnt, at du får kontorplads i vores skønne lokaler på Christianshavn – lige ud til kanalerne. Du bliver en del af teamet ‘Marketing & Product’ og træder ind i et nyt team, som du i høj grad selv er med til at forme. Dine kolleger er specialister inden for marketing, analyse og produktmanagement. Og lad os være ærlige og sige, at teamdynamikken er ret meget til den friske side.

Du referer til Josephine, Head of Marketing & Product. Josephine er en moderne leder, der sætter pris på sparring, faglige inputs samt at du helt naturligt har respekt for deadlines. Kort sagt vil frihed under ansvar være et kendetegn i din nye rolle. Og generelt vil du opleve, at alle i afdelingen går op i, hvordan I har det sammen både fagligt og socialt.

Vi har et åbent kontorlandskab, og vender gerne tingene med hinanden hen over skærmen.

Dit visuelle øje fanger detaljerne
Din baggrund er ikke så vigtig for os. Det vigtigste er, at du trives i det grafiske førersæde, og at du bl.a. kan guide vores fotograf i billedstil og skabe flotte visuelle layouts. Din rolle bliver et miks af at udvikle visuelle koncepter og materialer og at opdatere grafisk layout. Så det håber vi, du trives med.

Vi holder ind i mellem møder på engelsk, så det er en fordel, at du forstår og kan formulere dig på engelsk. Har du desuden erfaring med at arbejde i Ceros og lave videoproduktion (eller interesse for at lære det), kan vi næsten ikke få armene ned.

Ja, Powerpoint, Photoshop (og alt det andet) er lige mig
Så er vi mere end klar til at modtage dit motiverede CV. Vi har valgt ikke at bruge ansøgninger i processen. Men vi vil selvfølgelig gerne vide, hvad der motiverer dig til at søge stillingen.

Skriv derfor din motivation for stillingen direkte ind i dit CV. Du kan se, hvad det indebærer her, inden du søger. 

Sammen med dit motiverede CV, vil vi gerne se noget af dit arbejde, så vi kan vurdere, om vi kunne være et match for hinanden.
Vedlæg derfor en portefølje som link eller PDF, når du sender dit CV.

Konsulenthuset Ballisager deltager i ansættelsesprocessen, så hvis du har spørgsmål, der ikke er blevet besvaret, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Annette Jacobsen på tlf. 30 63 16 39 eller mail: [email protected]

Om Clear Channel
Vi udbyder outdoor-medier til nogle af verdens største brands med mange tusinde klassiske og digitale reklameskilte. Du møder vores medie ved busstoppesteder, i shoppingcentre, i Metroen og i Københavns lufthavn. Vi er massivt til stede i det offentlige rum, og vi har mulighed for at kommunikere til hele 82% af befolkningen på bare to uger. Vores medie styrker brands, inspirerer befolkningen og skaber liv i urbane miljøer. Hver dag arbejder vi på at skabe outdoor-mediets fremtid ved både at være en platform for brands og en platform for good.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • København K

Lignende jobs

  • Grafisk designer i København

    Are you a creative powerhouse with a talent for creating engaging user experiences and stunning visual designs? We're on the lookout for a versatile UX and Graphic Designer to elevate our digital p..
    • Grafisk designer
    • København
    Få mere info
  • Grafisk designer i København

    Brænder du for at sætte dit præg på nogle af de mest betydningsfulde IT projekter i Danmark? Så har du en unik mulighed for at blive en del af vores dygtige og ambitiøse UI-afdeling, som vores nye .
    • Grafisk designer
    • København
    Få mere info
  • Grafisk designer i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobFor over 30 years, our vision has been to make global financial markets more accessible to more people. Today, we’re an award-winning investment firm trusted..
    • Grafisk designer
    • København
    Få mere info
  • Grafisk designer (freelance) i København

    Digital Designer - Internship MÆT Pets Copenhagen Internship Salary Unpaid MÆT is fresh and healthy dog food delivered to your door. We believe that our .
    • Grafisk designer
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere i København K over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0